Емілія Кларк

До «Гама престолів» отримав статус одного з найуспішніших і популярних телевізійних серіалів на телебаченні, ім'я актриси, яка грає одну з головних ролей, мабуть, тільки геки, вбивства на фентезі теми і авід англійських театральних виконавців. З успіхом телевізійного шоу про нерозривні скручування і витоки і терористичні інтриги в фантастичному царстві, деякі успіхи і слава тих, хто з'явився в головних ролях сіна. Серед них був прекрасний блондин Khaleesi Daenerys Targaryen, який в реальному житті не менш красивий, але природа має темні локони і більш мелодійне ім'я - Емілія.

Пойманий в прожекторі загального публіки Емілія Кларка отримав власний стиліст - Ангі Сміт, який кожен реліз актриси думає через найменшу деталь, по суті, завдяки такій скрупульозній роботі, зірці «Гама престолів» і отримав на радіолокацію модистів з усього світу. Поки все ще трохи сором'язливі на червоних килимах, Емілія Кларк, як правило, воліє елегантні туалети, надихає любов і чарівність всім, хто перевертає очі на неї.

Ми також цінуємо майже бездоганний стиль зірки, який в найближчому майбутньому, ймовірно, все частіше з'являться в модних літописах.

Один з перших появ Емілія Кларка на великому заході. Актриса в оригінальній білій сукні з перо спідницею Emanuelle Ungaro на телевізійному фестивалі в червні 2011 року в Монте-Карло.

Р

У січні 2012 року актриса знову з'явилася в білій сукні від бренду Jexika на обід американського кіноІнституту.

Справжній стиль Емілія був оцінений на премії SAG у січні 2012 року. Ще одна спідниця перо-флоор, на цей раз на сукні Chanel.

З метою консолідації успіхів допомогла вбрання емеральдного відтінку на прем'єрі випуску «Гама престолів» на DVD у лютому 2012 року.

Актриса одягнена з органзи з модного будинку Halston Heritage. Можливо, партія з нагоди прем’єри серії «Гame of Thrones» в Німеччині не найкраща причина для такого шикарного наряду, але актриса чітко призначена для того, щоб привести модну гру «роздягнути» стати винятковим переможцем в ній, що, власне, вона і її стиліст зуміли пославати. Модні критики в хорусі відзначили вибір акторки, альбеї для скромного, але ще килим.

Липень 2012, Міжнародний фестиваль Comic Con. Emilia Кларке, серед інших акторів серії, є спікером. Звичайно, наряд повинен відповідати - простий, не помітний, не схильний, але при цьому елегантний і чудовий. Незважаючи на мій смертельно не схожий на підгодівлі, я не можу допомогти, але зауважити, що з чорним аззаро комбінезоном, Емілія вдалося задовольнити всі необхідні вимоги.

Делікатний образ в сукні Chanel в Лос-Анджелес на заході BAFTA у вересні 2012 року. Хочу відзначити, що плаття досить об'ємні деталі і не найзвичайніший відтінок. Через ці нюанси на перший погляд, плаття буде більш підходящим для деяких тонких німф, таких як Diana Kruger або Keira Knightley. Але Емілія зуміла виглядати легко і повітряно в ній завдяки майже неприйнятним ювелірним прикрасам, металевих човнів, природного макіяжу і укладки.

Після того, як модний світ бачив Емілія в цьому Chanel плаття на Emmy Awards у вересні 2012 року британська акторка була присвоєна звання новонародженої ІТ-дівчині, її ім'я була включена в Best Dressed lists і незважаючи на критики, роблячи коментарі про ню взуття, що здавалося їм дуже нудний вибір для цього образу, неможливо не згадати його і леді він неймовірно прогулявся.

У січні 2013 року на вечірці з нагоди Золотого глобусу Емілія Кланк зробила вибір на користь улюбленого силуету, одягаючи плаття з Темпери Лондона. На жаль, завдяки невдалому фону важко побачити всі шари цього наряду, але можна сказати напевно, щоб плаття і аксесуари створили дуже жіночний і грайливий образ, який модний глянець не втомився від невагомих відгуків.

Zac Posen знайшов свою зірку, пропонуючи Емілія-наряддя для святкування амф Ар, який відбувся в Нью-Йорку в січні цього року. Гламур в дусі Золотий Голлівуд, чарівність і нескінченний шарм. Не дивно, що Емілія мухнула в нарядах Заха більш ніж раз.

Але до наступного плаття Zac Posen був модним тиждень, який відбувся в лютому в Нью-Йорку. За цей час Емілія була запрошена на події моди, в тому числі шоу. На одному з них - Альтуарі - вона з'явилася в костюмі з цього модного будинку. Зображення можна вважати ідеальною, якщо ні, на мій погляд, не дуже добре підібране взуття, яке візуально скорочує актриса не надто високою (висока Емілія — 159 сантиметрів).

Жорстке і досить скромне плаття від Zach. У той же час на серйозну церемонію - прес-вечір і препрем'єр міні-шоу вистави «Бреакфаст на Тіффані» для ЗМІ, в якому виростаюча зірка грає роль легендарного Голлі Голлі Блайтлі. Для Емілія це її дебютна роль на сцені Broadway.

А під час театральних критик нудьгують на обговорення виробництва «Бреакфаст», модні критики захоплюють навіть випадкові луки акторки. Ведучі Емілія в студію до фільму The David Letterman Show.

Уфф ... це зображення має приголомшливий ефект. Просте монохромне плаття від Victoria Beckham з корсетом і чорними вставками і дуже яскравого макіяжу з акцентом на очах, зробити Емілія дивовижно красивою.

У висновку кілька повсякденних образів актриси, з яких можна зробити висновок, що вона віддає перевагу одягу нейтральних відтінків, не завадить трендам і любить класику, але не нудні речі.

Р