Голлівудські загиблі

І чому вони самі?

Найуспішніші і вдачливі чоловіки в Голлівуді ще чекають на своїх наречених, під час розбиття серця дівчини. Хто це частіше і краще, ніж інші, і які мають право бакалаври - читайте цю посаду.

Хто? Михайло Фасбендер, народився 1977

Чому? Ви бачили Shame? Так, навіть Чарліз Ворон вразив гідність, з якою він грав (ви знаєте), і прийняв, що вона була готова діяти з Михайлом в будь-який час. вона готова, але вона ніколи не зустрілася з Фуссі. Якщо ви хочете, щоб вам було якомога простіше.

Хто? Max Irons, народився 1985.

Чому? Поміряйте праску в той час як це гаряча. Max - молодий, красивий, талановитий, і його відомі батьки мають рожевий замок в Ірландії.

Хто? Принц Гаррі, народився 1984

Чому? Веселощі, спортивні, висівкові, червоні - що ще потрібно для щастя?

(Багато)

Хто? Гаррі стилі, народився 1994.

Чому? Тепер Гаррі, більше, ніж коли-небудь, потребує надійного плеча, і краще всього жіночого плеча, так багато молодих і відомих красунь будуть заблокувати його, як бджіл до меду. Після Гаррі і Taylor Swift зламав, я не впевнений, знаючи, що її репутація є, але бідний хлопець Гаррі не має нічого спільного з ним і він буде щасливий. Ми робимо.

Хто? Даніель Радкліфф, народився 1989

Чому? У історії кіно він назавжди залишиться першим і тільки Гаррі Поттера, і його улюблений буде частиною його біографія.

Хто? Патрік Шварценгер, народився 1993

Чому? Дуже перспективний молодий чоловік. Його батько є легендарним Арні, його матір є niece of John F. Kennedy, і він є моделлю і майбутнім актором.

р.

Хто? Bradley Cooper, народився 1975.

Чому? Bradley любить жінок, жінки люблять Bradley. Незважаючи на велику кількість романів, це голлівудське вбрання все ще є холостом. Хто може ненав'язливо нагадати йому про весілля, отримав пропозицію руки і серця? Цікаво.

Хто? Йош Хутчерсон, народився 1992.

Чому? "Дівчаті очі!" «Дуже «Харлі» його подруга розповість її.

Хто? Джеймс Франко, народився 1978

Чому? Джеймс є одним з тих, хто захищав своїх вечірок, виключно в бібліотеках.

Хто? Justin Bieber, народився 1994

Чому? Найпопулярніший хлопець у світі, але його лояльні прихильники дуже небезпечні. Варіант для ризику.

Хто? Конор Кеннеді, народився 1994

Чому? Чарівність чоловіків Кеннеді клан є незрівнянним з будь-яким, і так думав не тільки Марілін Монро, спійманий в зв'язку з Джоном Кеннеді, але і Тейлор Сплав, спінінг з Конор Кеннеді. Цей хлопець ще так молодий, але очі його надбряки.

р.

Хто? Logan Lerman, народився 1992.

Чому? Доматор з ляльковим обличчям, який, безумовно, порадує майбутнім мамою.

Срібна підвіска, 35х20 мм

Хто? Том Хіддлстон, народився 1981.

Чому? А! А Том - найважчий актор в Голлівуді, який ніколи не буде лівою без роботи і уваги протилежного сексу. Я впевнений, що якщо він відповідає своїй подругі, він не буде занадто багато уваги.

Хто? Микола Голт, народився 1989.

Чому? Найкращий з усіх, «нехай» розповів під час своїх відносин Дженніфер Лоуренс:

О, він не піклується про красу і моду. Іноді він кладе на ці білі офісні черевики з джинсами, або він може захопити його штани в шкарпетки. Микола не має ідеї, як це зручно. Я думаю, що багато чоловіків і жінок, що я з ним.
р.

Хто? Jared Leto, народився 1971

Чому? Ця людина має все, але не любити. Його красиві очі часто відображають смутку, що не добре.

Хто? Том Круїз, народився 1962.

Чому? Може бути, тому що він почав VKontakte сторінку? Поспішно, Том – вчений лікар, удачливий чоловік, хороший актор і багата людина, яка досить для більшості красунь.

Хто? Джонні Депп, народився 1963.

Чому? Неважливо, що він майже 50.

Хто? Зах Ефрон, народився 1989.

Чому? Зах був дрібним, але коли він отримав старше... Ух, Vanessa Hudgens може прикусити її лікті.

Хто? Джейк Гілленгаал, 1980.

Чому? Румор має його велику варту.

Хто? Коллін Фаррелл, народився 1976.

Чому? Він сексуальний і божевільний. Колін просить дам не турбувати.