1619
З урахуванням осені 2013-2014
З огляду на колекцію осінь-зима 2013-2014, представлена Ricardo Tisci в рамках Паризької Модної Тижня, описана експертами мод, як «дуже особистий» і «ностальгічний» дизайнера. Після того, як дизайнер, який працював на користь модного бренду за 8 років, зробив мікс різних мотивів в ньому: зіркові прапори, чорно-білі фото, а також зображення Дісней Бамбі та Рікардіо Тісі улюблених психічних принтів. Виявилося, що один з найгарніших колекцій я коли-небудь вийшов. Для натхнення він перетворився на гіпсову культуру. Я завжди дивлюсь на архіви Дунаю. Одного разу я був в кімнаті з командою і знайшов свої ранні ескізи. Цей сезон буде вісім років тому, що я працював вдома. І я був схожим на гіпси - ви знаєте, гіпси постійно змінюють старий одяг в нові.
р.
р.
Так не дивно, що осінній збір на Закарпатті жіночого будиночка називається «гіпсійна сила зустрічі Вікторіян-ера романтика». Гіпси мотиви відчуються в тонких шапочках квітів, що нагадують берети, в різнокольорових чоботях і розсіювання блиску, а з Вікторіанської епоху отримала похмуру колірну гамму і мереживні манжети, що випікають з під светром.
У цій колекції були багато потовщиків, поєднані з довгими напівпрозорими спідницями, затягнутими на талії з тонкими ременями. Один з них навіть обіцяє бути хітом - дизайнер помістив колаж з Дісней-дейс-деером Bambi на ньому.
Також на подіумі можна було оцінити шкіряні витяжки, спідниці з кришками і ковані сорочки вишиті квітковими бутонами.
р.
р.
«Жуст Красивий», – написав журналіст Style.com Nicole Phelps про збір, в той час як Vogue.com колоніст Hamish Bowles назвав Givenchy “чарівний і надзвичайно красивий історичний момент”. І не тільки вони були захоплені, тому можна сказати про всіх присутніх.
Р
, Україна
Габаритний зображення
р.
3610Р. 4200Р.
р.
139583р.
39800879
Детальніше:
Гості шоу:
Кім Кардашян і Kanye West
Карін Ройтфельд
473968р.
кепікі
Jessica Chastain.
Уляна Сергеєнко
Аманда Сейфрід
Анна Дельроссо.
1990Р. 2199Р.
nicole багаті
Amanda Seyfried і jessica chastain
Mario Testino і nicole багаті
р.
р.
Так не дивно, що осінній збір на Закарпатті жіночого будиночка називається «гіпсійна сила зустрічі Вікторіян-ера романтика». Гіпси мотиви відчуються в тонких шапочках квітів, що нагадують берети, в різнокольорових чоботях і розсіювання блиску, а з Вікторіанської епоху отримала похмуру колірну гамму і мереживні манжети, що випікають з під светром.
У цій колекції були багато потовщиків, поєднані з довгими напівпрозорими спідницями, затягнутими на талії з тонкими ременями. Один з них навіть обіцяє бути хітом - дизайнер помістив колаж з Дісней-дейс-деером Bambi на ньому.
Також на подіумі можна було оцінити шкіряні витяжки, спідниці з кришками і ковані сорочки вишиті квітковими бутонами.
р.
р.
«Жуст Красивий», – написав журналіст Style.com Nicole Phelps про збір, в той час як Vogue.com колоніст Hamish Bowles назвав Givenchy “чарівний і надзвичайно красивий історичний момент”. І не тільки вони були захоплені, тому можна сказати про всіх присутніх.
Р
, Україна
Габаритний зображення
р.
3610Р. 4200Р.
р.
139583р.
39800879
Детальніше:
Гості шоу:
Кім Кардашян і Kanye West
Карін Ройтфельд