Ріанна розчарувала.

Ріканна знову забито. 22 березня вона повинна присвятити своїм дорогоцінним часом студентам однієї з шкіл Чикаго. Вони здобули національний конкурс відео «Shine Bright Like a Diamond». 2000 підлітків, зібраних в тренажерному залі, дивляться на зірку, яка з якоїсь причини дуже пізно.

Про те, що в класі з'являються підлітки. Для того, щоб заважати себе, організовані групові танцювальні змагання прямо в залі. Хтось розказав сердитися твітів онлайн. Після години і половини хлопці нарешті отримали слово з Рірі. Співак твоїй: «На її шляху до Баррингтонської школи в Чикаго!» Я не хочу зустріти дітей! Вони є реальним життям натхнення.

Але переможці не повинні бути щасливими з непомірним зовнішнім виглядом їх ідолу. Через короткозору зірку застрягли на проїзд за іншу годину і половину. Яка вона не займе часу на твіт.

р.

І тепер, коли студенти повністю втратили надію, співак раптом запалився своєю присутністю залу, в якому зібралися всі. Без апологізації для неї, скажімо, неможливе запізнення, Ріанна поспішає надати урочисте мовлення:
Я був так вражений і перейшов на ваш відео, що я хотів приїхати і розповісти про це особисто.

Після того, як розпочато процедуру привітання, забарвлюється із залученням слів співачки «переконатися в одному дусі». Щоразу було дано для тих, хто хотів би мати можливість зніматися з діва. Взагалі урочисте свято приймало 12 хвилин, після чого відійшов зірку.

Визначено загальне враження всіх студентів з наради:
«Це одне, щоб бути 5 хвилин пізно. Але це було просто грубо. Ми не будемо радіти з друзями. Наша школа повинна працювати важко виграти. Я думаю, що вона повинна лікувати її повагу. й
Це його.

P.S. Ось відео переможців, якщо хтось цікавить.