Я змінив життя.

Ліля Adeoe повністю змінив свій спосіб життя і довів, що після 40-го життя тільки початок.

Вона перестала харчуватися швидкою їжею, почала займатися спортом і перетворилася в корицю.

Взяти участь у змаганнях з бодібілдингу, а потім вдалося стати тренером з фітнесу.

1990Р. 2199Р.

Lola, 43, використовується для зважування 95 кілограмів. Вона була вимушена приймати контроль її ваги після вступу до лікарні. "Я пішов до лікарні з жовчнокам'яками і дізнався, що мені потрібно оперативно зняти їх", - згадується Лола. На передопераційній консультації я попросив стояти на масштабі. Коли я бачив, що я зважився 95 кілограмів, я був приниження! Лікар подивився на мене і сказав: "Нехай ми повернемося до вигодовування якомога швидше." Я був так ембарсований, але це було хорошою мотивацією для чогось змінити! ?

Лола пообіцяла розпочати використання тренажерного залу, де вона не була роками, і через два тижні після операції нарешті прийшла до першого класу. Жінка повністю покине її колишнього нездорового способу життя і почала займатися бодібілдінгом. І минулого року, після втрати 45 кілограмів, Лола, 43, взяв участь у змаганнях з бодібілдингу вперше. «Я не можу вірити, скільки змінився життя. Я подарував походу їжі щодня, щоб відвідати зал в шість разів на тиждень. Я відчуваю себе набагато здоровіше і я дуже люблю конкурувати.

У спортзалі, який незабаром почав навчатися, навчаючи людей фітнесу та основи здорового харчування.

«Коли я говорю, що я використовуюсь, вони не вірять мені. Вони не можуть розпізнати мене у фотографіях і шокують, що я втратив так багато ваги. Але я живий доказ, що все можливо і я так гордий, щоб бачити людей, які використовували мене як приклад!

Джерело: katoga.livejournal.com