^Vogue Великобританія

Відомий співак, який зумів відвідати кришку американського Vogue кілька разів, вперше зацікавив випуск травень Vogue UK.

На світлий весняний наряд в стилі 90-х від колекції англійського дизайнера Джонатана Саундса. Зображення доповнюється натуральною укладкою та мінімалістичною добавкою. Критики розщеплюють на два табори. Хтось не засмакує на одяг Vogue і неприродне постави, а хтось образ разом з позою зданий життєрадісним і чарівним.

У номері є більше фотографій і інтерв'ю, в яких Бей розповідає про свої погляди на фемінізм і позицію жінок в сучасному світі.

Я думаю, що я сучасний фемініст. Я вірю в рівність. Чому будь-хто вибрати який тип жінки? Чому етикетка себе? Я просто жінка і я люблю її.

Не заперечує, що її життя змінилося після того, як вона стала законною дружиною Джей-З, а пізніше мати:

Я одружений і я люблю чоловіка. Я став більш сміливим і безболісним. Більше, ніж коли-небудь до [...] Він прийшов з реалізацією моїх цілей і хто я дійсно ам. Коли я побачила свою дочку, я сказав собі: «Чому я народилася. й
Вона любить не тільки свою сім'ю, але і її роботу. Ніщо, здається, не вдалося зупинити її:

Я зловив себе весь час під час шоу - на ноги, на стегнах. Але я впевнений, що якщо ви почали робити щось, то боротися з кінцем, не боятися нічого.
Здається, що остання фраза може бути викликана життєздатною кредо Бейонке. Вона все ще має безліч нестандартних горизонтів і креативних планів. І, відповідно до ромерів, найближчий з них – кришка для журналу V.