Кардашські котирування

Кім Кардашян по-справжньому один з найбільш розмовних про зірки нашого часу, чиї брудні нижню білизну обурюють мільйони людей. Що виглядає так в цій дівчини? На жаль, не акторка, не співака і навіть не модель, але телебачення працює чудеса і Кім перетворилася з невідомої вечірки дівчини в усі.

Хтось один раз сказав, що ніхто не реальний телевізійний зірка отримає зірку на голлівудській прогулянці слави, але я як конкурента, як я можу бути. Мені сниться розбиття цього стереотипу.

Її графік є стандартом: покупка, фото набір, покупка, фото набір, але в між цими кейсами вона керує зіркою в епізодичній кіно ролі, кліпи і навіть реліз власних парфумів і колекцій одягу. І це незважаючи на те, що початок своєї кар’єри було багато садівників (докладно кожен знає історію скандального сексу відео цього соціалу). Кім має залізне захоплення, інакше вона не стане тим, що вона стала. Про себе, її сім'ю, її ставлення до життя і краси, і багато іншого, майбутній мама розповідає не без насолоди, адже Кім знає напевно, що її порада не пройде вух шанувальників.

Відтворення фільмів або співу не є єдиними способами показати талант. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Ви не можете любити інших, поки ви не будете любити себе. Добре поганий, страшний красива. Люблю себе... Це буде набагато простіше!

Я хочу, хто, хто має досвід, рівний шахті.
Кані навчив мене, що ви повинні приховати багато речей у вашому особистому житті. А тепер, коли я запитав, щоб взяти картину, я кажу мій хлопець, забороняє мені це зробити.
Я не хочу говорити про мої стосунки з Kanye. Я постраждав від мого чесності, критики та неправомірності. Я можу сказати, що зараз, з ним, я щасливий.

Я обов'язково потрібно високі підбори і сумочка, щоб зробити мене сексуальними. Все через мій висоту. Я думаю, що я занадто малий і просто хочу виглядати трохи краще, це, високе з підборами, і очищення мене.
Я все одно відчуваю, що люди судять про те, як люди судять вагу, змусивши людину за спиною. Якщо ви судите чоловіка, спробуйте судити свою душу.
Я думаю, що це важливо знати ваше тіло добре. Ми всі живі істоти і всі ми маємо частини наших органів, які ми не любимо і хочемо приховати. Головне, щоб знайти те, що ми любимо і хочемо показати. Важливо не тільки дізнатися, що ми хочемо відключити, але і що ми хочемо продемонструвати.

Я ніколи не п'яний в житті. Якщо я коли-небудь танцював на столі, це тільки мати свої фотографії в табличках. Я просто роблю шоу.
Я ніколи не намагався заробити гроші, використовуючи мої проблеми. Люди часто думають, що якщо ви успішно, ви не повинні нічого робити. Навпаки я робахол: Я хотів би ніколи не спати, щоб не витрачати другий. Хочу мати все під контролем, вниз до найменшої деталі.
Я намагаюся зробити висновки з усього, що відбувається мені і коригувати свою поведінку, як потрібно. Звісно, я отримую, якщо речі йдуть неправильно, але потім я побачу себе, "OK, це мій помилка, але це не буде знову. й

Як чудово бути з другом, який розуміє все, що ви йдете. Дуже комфортний. Він знав мене на різних стадіях життя. Ще до того, як я був відомим. Так це абсолютно різні відносини. І приємно знати, що він не хоче нічого від мене, бо знає правила шоу-бізнесу. Я не можу уявити, що хтось ще поруч зі мною, ні Кані.
Ми знаємо, що ми до кожного. Ми вже давно знайомі, і я думаю, що це обов'язковий знак міцних відносин.
Коли я прочитав мої попередні інтерв'ю, я відразу ж помітив, що кожен раз я говорив про майбутній весілля з цим або тим хлопцем. І я вірю, що. Так, я безперечно романтичний.

Ми просто божевільна сім'я і завжди щось збиране. Ми ніколи не нудьгуємо. Я думаю, що наш батько буде гордим.
Якщо ми були худими модними моделями, реальним телебаченням не буде популярний. Темне волосся і жіночні форми є безпрограшним поєднанням.
Сім'я важливіше грошей.

Ми не можемо навіть мріяти про те, що ми сьогодні. Але після всього, це бізнес. Ця сторона питання завжди була цікава для мене.
Все в житті не можна вимірювати гроші. Як ви живете в житті і лікуєте інших людей. Я завжди намагався бути гарною і уважною людиною. Для мене, любов і сім'я є все. Ви повинні підтримувати людей навколо вас, і я тримаю до тих близьких мені. У мене є ті ж друзі.
Я навчився завжди слухати і робити все відповідно до мого серця. Я дивлюся вперед, щоб рухатися вперед, ніколи не дивився назад.

Не сумнівайтесь, що Його план краще, ніж ваш.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
Немає нічого гірше, ніж підроблена посмішка. Якщо я повинен посміхатися на камеру, я просто уявити щось дуже смішне.

Я ще не маю ніяких операцій. Я знаю, що журналісти стверджують, що я поширив свої алетакси, змінив форму носа, зробив щось до моїх грудей і речей, як це, але це не вірно. Я не проти пластичної хірургії, і я дуже радий, що мій мама зробив її обличчя і шия пластич. Я думаю, що її лікар зробив краще, і найголовніше, Кріс отримав те, що він хотів. Я думаю, що я отримав трохи старше, знаючи, як божевільний я можу бути про нову зморшку, я швидше за все, щоб зробити щось про це. І звичайно, це буде пластична хірургія для ліфта або щось, що я не люблю на обличчі або тілі.
Я тільки відчуває себе сексуально, коли я повністю одяганий, у мене є ідеальне волосся і макіяж.
р.

Я люблю грати, але я знаю мої ліміти. Я не Мерил Стереп.