Факти про знаменитостей

Rachel Bilson є секс-терапевт.

«Моя мати – консультант, який спеціалізується на цій галузі. Я повинен визнати, що вона має велику інтуїцію, і день я втратив мій невинність, вона дізналася без пояснення з мене. Вона відчуває себе дивним про людей і мене зокрема.

, Україна

Бенедикт Ветербурбата батькам, Тімоті Карлтон і Ванда Вентем, продовжують кар'єри, незважаючи на їх венозний вік. Нещодавно батько Бенедикта з'явився в епізоді «Різдвяна спеціалізація» популярного британського серіалу «Абатство Даунтон», який грає суддя, а матір актора з'явився в одному ряді, але вже в образі матері Кассандри в серії «Тільки Фолс і коні».

р.

У 2008 році Райан Гослінг і його найближчий друг Zach Shields утворили власну музичну групу, Dead Man's Bones. На рахунку музикантів один альбом і один відео, але дуже скоро цей номер збільшиться, оскільки хлопці планують записувати другий запис.

19.06.18 р.

Особливо за роль у фільмі «Зимовий Бон» Дженніфер Лоуренс навчився освіжити освіження, подрібнити дерево і боротися. Досягнення актриси оцінювали номінаціями для Оскара та Золотого глобусу за кращу акторську діяльність, але обидва нагороди присуджені Наталі Портмену та Чорному Лені.

У своїй молоді Анжеліна Джолі навчалася в Вищій школі Beverly Hills, яка стала основою для проголошених серії Beverly Hills 90210.

Зараз Max Irons є молодим і успішним, але його успіх був важким. У школі актор боровся з дислексією, яка сильно обмежує свої здібності. 10 років тому Макс не може записати своє ім'я правильно.

Моллі король не може бути провідною співачкою суботах, якщо тренер може випустити лижника, щоб залишитися в Британській національній команді.

Actress Ashley Benson був народився два місяці рано і зважився тільки 1,2 кілограми. Після місяця в інтенсивному догляді і два місяці в стаціонарі дівчина, народилася на День Різдва, відновлена і була виділена.

р.

Після року в Південній Африці Ребел Вілсон став тяжко хворим. Дівчина, яка страждала від малярії, була обурена галюцинаціями, але після її відновлення і успішного проекту «Бакаллет в Вегасі» (номінація «Оскар» для «Кращого оригінального екрану»), вона вирішила продовжити свою кар’єру як акторка, хоча спочатку через проблеми зі здоров’ям вона думала відмовитися від цього важкого ремесла.

Beloved Marion Cotillard, актор Guillaume Canet, є екс-людією Diana Kruger.

Емма Камінь з комп'ютером на "you." Як дитина, вона допомогла батькам створити презентації.

Я думаю, що цей факт не здивує нікого, бо Наталія Водінова відома у всьому світі, як «Кіндерелла». Перш ніж стати моделлю, Наталією та матір'ю, що торгують фруктами на ринку.

Shailene Woodley страждає від спинного сколіозу, який вчився досить випадково, перейшовши на пляж в компанії найкращого друга. А друг помітив, що хребт актора дещо дивний.

Леді Гага вважає, що вона ідеально підходить для ролі Мариса Томей. Проте, під час гри це не варто (рецепція тільки 48 і вона не збирається залишити світ), але в майбутньому леді Гага готовий зробити все, щоб отримати цю роль.

«Коли я сердився, я став Мариса Томей. Всі мої друзі помітили це і зателефонуйте мені Marisa. Це не те, що дивний, враховуючи наш унікальний акцент Нью-Йорка.

Р

11-річної Данила Редкліффа спокійно реагував на те, що він отримав роль Гаррі Поттера.

«Я дізнався, коли я був у ванній кімнаті. Помешкання розташоване в 15 хвилинах ходьби від The Folty Towers.

Gwyneth Paltrow відігравала роль бутона в 1991 році капітана гака. На час акторка була 19.

На першій половині свого життя Джек Ніколсон не мав ідеї, що сестра його була матір'ю і що його дідівці не були дійсно батьками. Той факт, що мама Джека подарувала дитину до виховання матері та батька, щоб продовжити свою кар’єру, а для того щоб не травмувати психіку дитини, дідусь Ніхольсона та бабуся, накладених батьками.

«Не знаю, що моя сестра була насправді моєї матері». Але я зрозумів довго, що є багато речей у світі, які я не знаю про. Якщо я не знаю, нічого не прийде. Зрозуміти на позитиві, що мій погляд. Це трюк, але корисний.

р.

Ginnifer Goodwin є фактично jennifer Goodwin. Актриса вирішила змінити свою назву, щоб виділятися серед багатьох Дженніферів.

р.

Nicole Kidman бояться метеликів.

Я можу зробити багато: стрибати з літака, з'їсти півень. Я не можу зупинити страх метеликів. Я просто зацікавити їх!

Леді Gaga писав "Борн Цей спосіб" за 10 хвилин.

«Це абсолютно чарівна пісня. Після того, як ворота відкриваються для мене і тепер я можу писати пісні набагато швидше і набагато краще, ніж раніше.

Християн Бале був цирковим художником, тому заява актора про те, що його перший поцілунок стався з акробатом не здивував громадськості.

Трирічної Ел Фантанг відігравав трирічний варіант сестри Дакота в серіалі «Кідна».

Наомі Ваттс чоловік, Liv Schreiber, мав складний дитинства. Після того, як його батьки розірвалися, Liv залишався з матір'ю, яка забідала його, щоб дивитися кольорові фільми і змушувати його читати протягом часу. Після того, як батько дізнався про це, він опинив сина, який згодом виявився не таким безглуздим актом. Через кілька років мама Шребера перейшла до психіатричної лікарні.

, доб. 5

До своєї ролі в масці, камерон діаз не мав досвіду.

Аделе, Леона Льюїс і Джессе Я все пішов до тієї ж школи. Також випускник Лондонської школи мистецтв і технологій був Amy Winehouse.

Актор Джоахін Фенікс провів більшу частину свого дитинства, що подорожує в Південній Америці з прихильниками релігійного культу «Діти Бога». Продовжити до тих пір, поки батьки Йоавіна не з'ясувалися і переїхали в Лос-Анджелес.

р.

Як підліток, в трейлері жили хіляри. В той час, мама Хіляра не мала достатньо грошей, щоб орендувати квартиру для себе і дочки.

р.