Твитнуть Премія фільму 2013

А ось обіцяє модний огляд з червоного килима 2013 MTV Movie Awards, який злодій в Лос-Анджелесі минулого дня. Я думаю, що багато людей знають, що я люблю ці види подій — вони веселі, невибагливі і молоді — в кожному розумінні слова. Учора, під дахом ЖК Sony Pictures, весь світ юних юних голлівудських зібрань - жоден з юних зірок пропустив можливість похвалитися новими речами від їх весняного гардеробу.

Емма Ватсон залишилася вірною і вибрала коктейльну сукню з незвичайним принтом і оригінальним дизайном від Maxime Simoens для червоного килима. Я дуже люблю стиль актора – її образи завжди свіжі, грайливі і цікаві. Цей наряд не виняток.

Brittany Snow прогулялася уздовж доріжки в міні-роздрібі глибокого синього кольору, основна відмінна деталь якої були великі епаулети, прикрашені намистинами і склом. Хороший наряд, але я відчуваю, що я нічого не знаю. Можливо, варто працювати на вибір аксесуара і доповнювати наряд більш цікавими деталями.

Японія Бревстер бджіл на білому кольорі, ідеально підходить для теплого вечору Каліфорнія. Сукня міді з асиметричним бодісом і фріролом на спідниці, актриса доповнюється шикарним білим взуттям з незвичайним зеленим в'язанням і великими ювелірними прикрасами - браслетами і масивним кільцем. Модні критики однозначно стверджують, що образ Йордана бракує яскравості, я досить щасливий з білим кольором – на темній шкірі актора, цей відтінок виглядає дуже насиченим.

Carrie Washington - це високоросійська дівчина і вона знову доведе її на MTV Movie Awards. Незвичайне плаття від Michael Kors, що складається з щільного чорного міні і яскраво-помаранчевого бекю з сливом, належить до категорії нарядів, які ви або любите або нехай - третій не дається. Я поважаю Каррі для такого оригінального вибору, але я більш схильний до другого варіанту. Для мене це зображення є невдачею.

15-річний Мали Трен, відомий своєю любов'ю квіткових суконь, цей час віддав перевагу трюменю костюма слонової кістки від Emporio Armani. В цілому образ не поганий - Я люблю сам ансамбль і незвичайні аксесуари у вигляді золотистого взуття і змії шкіри зчеплення, але, на мій погляд, цей образ підійде для когось старшим.

Непристойно пристойний наряд показав нам неординарний Snookie. Звичайно, це зображення має все, що ми чуємо наряди цієї леді, але в порівнянні з цими брелоками міні хрусткими кольорами, ця сукня виглядає дуже гідною.

Вона не вдарила Кім Кардашяну в бруді. Чорна сукня з прозорими шифоновими рукавами від Saint Laurent захопила не самі ідеальні частини тіла нашого соціалістичного, при цьому залишаючи найважливіше місце в очах - закруглена животик. Дуже сексуальна і стильна.

р.

Ще одна з сімейства Кардашян - Кайлі Дженнер - краще пройти на червоному килимі ультрамодний ансамбль в молочному бежевому кольорі, що складається з щільної спідниці олівців і скороченої вершини. Масивні золоті аксесуари і взуття лаконічного дизайну приніс зображення до ідеального.

Селена Гомес прибув на церемонію в золоті міні-плаття з осінньої колекції Julien Macdonald. Плаття прекрасно сидить, аксесуари підібрані дуже вдало, зачіска і макіяж на висоті - образ Селени можна сміливо назвати ідеальним. Це, але особисто я хотів би бачити щось освіжаюче і світліше на Miss Gomez. Я хочу літати!

Я люблю стиль Кілі Мінгога, але це наряд розчаровує мене. Блискуча з Пако Рабанна виглядає важко і головне - приховує від наших очей розкішну фігуру Австралійської диви. Я розумію, що Кайлі іноді хоче розслабитися і з'явитися в публіці щось більш комфортне, але цей наряд виглядає так, як він був придуманий в останні хвилини.

Clever Chloe Moretz обрала джинсову сукню Louis Vuitton. Я великий фанат джинсу у всіх його проявах, тому для мене образ Хлое є апріорі успішним. Дуже цікаво, завдяки Джиммі Чоо взуття.

р.

Мій улюблений на цьому заході Carly Kloss на Cushnie et Ochs. Скорочений топ в поєднанні з вузьким спідницею виглядає дуже ефектно, а також коралової помади в поєднанні з білим. Красивий образ!

Зое салатанське вбрання викликає змішані почуття у мене. Спідниця з красивим квітковим принтом виглядає розкішно, але... Це кошмар! Я дуже люблю останні наряди Dior, де ефектна спідниця поєднується з простим верхом футболки, але цей светр (соррі, я не знайшов іншого визначення для цього предмета одягу) виглядає страшно.

Keisha в її repertoire. Непристойна, непристойна і невагома.