Прем'єра Великого Гацбі Лурмановського підійде до того, що найближчим часом фільм стане центром уваги практично всіх медіа. Американський Vogue вже готується до одного з найочікуваніших фільмів року, тому для їх нового травного покриву вони запросили Анни Мульліган, граючи роль Дайсі Бучана в фільмі The Great Gatsby.
20484718
На додаток до чохла Mulligan прикрашають кілька внутрішніх сторінок, одночасно розповідаючи про її героїні, про процес зйомок і що чекає глядачів, які ще не занурилися в сміливий світ Америки 20-х років.
На її героїні - Дайсі Бучанан
Про нас (Перекази на кришку біографічної книги Zelda Fitzgerald) Вона не більше тривоги, ніж невеликий цуценя або кошеня. Про Зелда Про Дайсі. [...] Вона вважає, що життя – мрія, фільм. І вона є учасником. Ніщо погано буває в сні. Не можна вмирати уві сні.
41878996
Про те, як вона переробила як Daisy
Для того, щоб звикнути до цієї епоху, навчатися говорити як люди, які мешкали в ній, думати про них. Серед літератури були неопубліковані листи Ґіневра Короля до Франциска Скотта Фіцгеральда. Шістьнадцяти років Чикаго дебютант був першим любов'ю Френса і як справжній письменник, він не може протистояти її образу в його творчості.
Я вивчав свої погляди світу, як вона говорить. Ваше, до тих пір, поки маленькі девілі в пеклі зайде крижане катання. Я люблю його. «Для мене так мало, що я не забуджу.» Чудовий контраст персонажа Дайсі, який відчуває себе точно так само, але говорить повністю протилежні речі.
Про фільмування.
Я завжди думав, що я не можу стояти. Найсерйозніше і божевільне виробництво я коли-небудь брав участь в.
Про Баз Лурман
Після тривалої і виснажливої зйомки, робота над плівкою припинилася на деякий час. Карі пояснює, чому.
На одному з днів зйомки кран для 3D камери перевернувся безпосередньо на Базі і досить погано пошкодив голову. Він був кровоточивим, але тримався, поки хтось сказав йому бачити лікаря. Потім зйомка припинилася. Я думаю, що це було різним, він не припинив роботу. Я ніколи не зустрілася з такими людьми. Він натягував на себе весь екіпаж.
Р
На даний момент вона дізналася про роль
На одному з модних обрядів, де догляд за ним став на тій же стадії з Карлом Лагерфельдом і оголошений його переможцями в різних категоріях.
Я спробував бути спокійною, але я не дуже добре. Він був страшний. Я звернувся чек. За цей час я влаштував свою роботу на Диску і нічого не зробив. Крім того, чекайте телефон на кільце. Після того, як Мульліган вийшов з ладу, вона була передана телефону, кажучи, хтось хотів би поговорити з нею. Почула голос Баз Лурманна. Він сказав, "Hello, Daisy." . ?
Дружини радості згортають з очей. І все навколо мене збочений, "Що не так з нею?"
Про вакантну кар'єру
Я думаю, що я повинен бути ламкою і піклуватися про мій благополуччя. На даний момент, я вчинив кар'єру задньої руки. Це те, що я люблю робити, але кіно не центр мого Всесвіту.
592175
І знову про мій герой.
Gatsby - розважальний знак, але це просто відверта. Це не реальне життя. А Дайсі розумний, щоб зрозуміти його і отримати додому в часі.
The Great Gatsby starring Carey Mulligan, Leonardo DiCaprio, Tobey Maguire і Isla Fisher в кінотеатрах з 16 травня.