Часовий журнал опублікував список сотень найвпливовіших людей у світі

На тиждень тому часовий журнал опублікував список сотень найвпливовіших людей світу. Щорічний рейтинг скомпільований на десятий раз, а список учасників ділиться на п'ять основних категорій - «Лідери і революціонери», «Особливості у світі мистецтва і розваг», «Наукові і мислики», «Будівники і тикони», «Героес і ідоли». Цього разу, серед інших, список включений Барак і Мікелен Обама, Стівен Spielberg, Harvey Weinstein, Michael Kors, Christina Aguilera, Jay-Z і його дружина Beyoncé, Jennifer Lauren, Justin Timberlake. Є одна російська в рейтингу - голова Роснефт Ігор Сечин.

З нагоди публікації переліку журнала Time щороку влаштовує гала-вечерю, на якій крім щасливих власників статусу «найбільш впливових», є інші відомі особистості. А до цього приємного заходу традиційний червоний килим.

Найяскравіша зірка вечора, звичайно, була Христина Агилера. Співак не тільки дебютував в рейтингу, але і продемонстрував блискучий вигляд. Крістіна помітно втратила вагу, і щоб показати всю свою славу її сексуальні форми, намагалася на тісній вечірній сукні з колекції Victoria Beckham. Відкрита чорна сукня на ремінцях була не без спокусливого вирізу на грудях, але навіть з нею співачка, відома своєю любов'ю для самих розкривають наряди, виглядала дуже вишукано і вишукано. Красиві локони, стримані (за стандартами Aguilera) макіяж і ювелірні вироби привезли образ до ідеального.

Amy Poehler прогулявся червоним ковроліном в чорному хантільському мереживному сукні з ефектом відкритої прозорості. Затриманий наряд відмінно впишуться в атмосферу заходу, але я підбираю більш ніж ніжні сандалі - щоб ноги виглядали трохи витонченіше. Тим не менш, варто відзначити успішний яскравий манікюр - лак ягідного відтінку дав легкість зображення (наприклад, класичний червоний, який зазвичай виглядає суворо).

У шовковому тигрі-принтері плаття з Ланвіна, Claire Danes прибув на вечерю. На мій погляд, це не найкращий образ актриси. Сама сукня виглядає добре, але її обрамлення чітко страждає. Великий намисто в етнічному стилі є цікавим доповненням до наряду, але його можна побачити лише близько, а колір помади Claire повинен був обраний більш яскравим - у всіх цих тваринних умовах особа виглядає блідо.

361562,00 Р

На відміну від Claire, Olivia Mann не потребує ніяких насичених акцентів у макіяжі - актриса може похвалитися яскравим зовнішнім виглядом без нього. Але для того, щоб не остаточно об'єднатися з натовпом, Олівія носила сукню яскраво-жовто-оранжевого кольору. Здавалося б, що тут немає ніяких коментарів - і тому можна побачити, що актриса виглядає сліпо красиво. До речі, це косе диво було створено у списку членів Михайла Корса, з яким Олівія витрачала більшу частину свого часу на вечерю.

Jessica Biel з'явився на церемонії, що супроводжується чоловіком Джастін. Актриса сховала чорна шовкова сукня з асиметричним вирізом ліфи і спідниці. Я не великий фанат очевидної асиметрії і багато драпірій в нарядах, але до мого сюрпризу, Джессіка вдалося створити дуже елегантний і цікавий вигляд в цій сукні. Звісно, не остання роль в цьому грав чудові сандалі з елементами золота.

р.

Індійська краса Padma Lakshmi вставка для фотографів в цікаве плаття з чорно-білим графічним орнаментом. На перший погляд, здається, що це просто друк, але на більш детальному огляді стає зрозуміло, що це незвичайна обробка у вигляді білих ниток і прикрас на чорному тканині. Я дуже люблю плаття, але ще більше подобається вибір макіяжу і ювелірних виробів для неї. Великі сережки, зроблені з jade, виглядають дуже ефектно в поєднанні з кораловою рожевою помадою.

р.

р.