Красиві зірки 2013

Найпопулярніші Американські видання знову опублікували список найкрасивіших жінок на планеті за своїми читачами. І головна краса цього року був Гвинет Пальту, який трохи здивував навіть її: Я думав, що хтось мене приречена. Я прочитав електронну пошту Люди відправили мені три рази і все ще не міг це вірити. Сам Gwyneth не вважає себе настільки красивим, але дотримується здорового способу життя і любить фізичну витримку, судячи її витонченою фігурою і квітучим зовнішнім виглядом.
Я зазвичай прогулянку по будинку зносу джинси і футболки. Я не можу зробити макіяж. Це те, що мій дитина використовується, і тому мій чоловік. Він завжди жартує про це. Якщо я "роздягається", він каже: "Дов, ви Gwyneth Paltrow!" Бо він використовував, щоб побачити мене в щільних шортах і розслаблених волосся. Для мене краса в першу чергу гармоніювати з зовнішнім виглядом Красиві зірки 2013

Також у верхній частині десять були ці красуні:
Керрі.
Я не думаю, що вона повинна бути ідеальною. Все, що я маю на увазі, ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Красиві зірки 2013 Р

Аманда Сейфрід.
Я в моєму 20-му і мій тіло виглядає так само, як це повинно. Я не можу заперечувати про свою вагу щодня, я тримаю, що думав в голову весь час. Мені подобається бути придатними, але не вичерпається - Я бігу і робити гімнастики, але потім я все ще їсть. Красиві зірки 2013

Зі Дешанель
Я дивлюся в дзеркалі після тренування, щоб пам'ятувати природний колір моїх щік і губ, а потім підібрати рум'яна і помада того ж відтінку. Я намагаюся купити їжу в хороших магазинах. У свою дієту необхідно овочі, фрукти, горіхи, м'ясо нежирне. Я ніколи не їсти, або я втратив свій апетит на обід або вечерю. Дуже добре їсти зазвичай тричі на день, але я буду робити без закусок. Нерідко я хочу їсти щось погано. У таких випадках я можу зробити панчіх у холодильнику, але не доторкнувшись до них. Я просто повинен знати, що я можу прийняти їх в будь-який час. Красиві зірки 2013

Джейн Фонда.
Хто, просто хвилина, виповнилося 75 років!
Я гарна 30 відсотків через мої гени, 30 відсотків через хороший секс, 30 відсотків через спорт і здоровий спосіб життя, і для решти 10 відсотків я повинен подякувати мені пластичному хірургу. Красиві зірки 2013

Дженніфер Лоренс
Коли я зробив X-Men, я знав, що я був голий перед світом. І я хотів би виглядати як жінка, не схожа на 13 років. Я втомився від людей, які думають, жінки повинні виглядати так. Красиві зірки 2013

Келлі Роуланд
Прийміть все про вас, як жінка, навіть ваші недоліки. Красиві зірки 2013

Зал Беррі.
Приємно, коли хтось цінує вашу внутрішню красу – це комплімент. Коли я шукаю себе в дзеркалі і торкнувшись, «Ой мій Бог, це те, що я?» «Красиві зірки 2013

Баррімор
Я не хочу бути вайн або боятися віку. Я не думаю, що я можу зробити все про пластичну операцію. Але якщо я хочу зробити щось, я буду. З точки зору, немає причин, щоб бути боїться старіння, тому що якщо ви живете до старого віку, ви щасливі.
Красиві зірки 2013

Рожевий
Де я, бодром не несе шансу, і бути чесним, я хотів би привернути увагу. Красиві зірки 2013