Красиві зірки 2013

Найпопулярніші Американські видання знову опублікували список найкрасивіших жінок на планеті за своїми читачами. І головна краса цього року був Гвинет Пальту, який трохи здивував навіть її: Я думав, що хтось мене приречена. Я прочитав електронну пошту Люди відправили мені три рази і все ще не міг це вірити. Сам Gwyneth не вважає себе настільки красивим, але дотримується здорового способу життя і любить фізичну витримку, судячи її витонченою фігурою і квітучим зовнішнім виглядом.
Я зазвичай прогулянку по будинку зносу джинси і футболки. Я не можу зробити макіяж. Це те, що мій дитина використовується, і тому мій чоловік. Він завжди жартує про це. Якщо я "роздягається", він каже: "Дов, ви Gwyneth Paltrow!" Бо він використовував, щоб побачити мене в щільних шортах і розслаблених волосся. Для мене краса в першу чергу гармоніювати з зовнішнім виглядом

Також у верхній частині десять були ці красуні:
Керрі.
Я не думаю, що вона повинна бути ідеальною. Все, що я маю на увазі, ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Р

Аманда Сейфрід.
Я в моєму 20-му і мій тіло виглядає так само, як це повинно. Я не можу заперечувати про свою вагу щодня, я тримаю, що думав в голову весь час. Мені подобається бути придатними, але не вичерпається - Я бігу і робити гімнастики, але потім я все ще їсть.

Зі Дешанель
Я дивлюся в дзеркалі після тренування, щоб пам'ятувати природний колір моїх щік і губ, а потім підібрати рум'яна і помада того ж відтінку. Я намагаюся купити їжу в хороших магазинах. У свою дієту необхідно овочі, фрукти, горіхи, м'ясо нежирне. Я ніколи не їсти, або я втратив свій апетит на обід або вечерю. Дуже добре їсти зазвичай тричі на день, але я буду робити без закусок. Нерідко я хочу їсти щось погано. У таких випадках я можу зробити панчіх у холодильнику, але не доторкнувшись до них. Я просто повинен знати, що я можу прийняти їх в будь-який час.

Джейн Фонда.
Хто, просто хвилина, виповнилося 75 років!
Я гарна 30 відсотків через мої гени, 30 відсотків через хороший секс, 30 відсотків через спорт і здоровий спосіб життя, і для решти 10 відсотків я повинен подякувати мені пластичному хірургу.

Дженніфер Лоренс
Коли я зробив X-Men, я знав, що я був голий перед світом. І я хотів би виглядати як жінка, не схожа на 13 років. Я втомився від людей, які думають, жінки повинні виглядати так.

Келлі Роуланд
Прийміть все про вас, як жінка, навіть ваші недоліки.

Зал Беррі.
Приємно, коли хтось цінує вашу внутрішню красу – це комплімент. Коли я шукаю себе в дзеркалі і торкнувшись, «Ой мій Бог, це те, що я?» «

Баррімор
Я не хочу бути вайн або боятися віку. Я не думаю, що я можу зробити все про пластичну операцію. Але якщо я хочу зробити щось, я буду. З точки зору, немає причин, щоб бути боїться старіння, тому що якщо ви живете до старого віку, ви щасливі.

Рожевий
Де я, бодром не несе шансу, і бути чесним, я хотів би привернути увагу.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное