Школа, яка побігла з дому, щоб встигнути за дискотеку – це як з'явилася героїна нової колекції Edie Slimane для бренду Saint Laurent. Шовкові коміри, наївні квіткові сукні та луки сміливо доповнять тут колготки в нетто, байкер взуття, підбори та сорочки, як якщо запозичені з дружби. Живий, агресивний, сексуальний. Але не нові. І це явно не Yves Saint Laurent. - Так досить критично зауважив деякі модні критики. Іноземці сказали, що шоу був приємним сюрпризом і дав Edie Slimane стоячу овуацію. Ви не можете будь-ласка.
р.
р.
р.
Так, ми можемо сказати, що дизайнер вразив всіх з абсолютно новим баченням концепції бренду. Останній раз, Slimane просто прийняв стиль Yves Saint Laurent себе від 70-х років. І тепер я вирішив взяти досить сміливий крок далі, тобто перевертатися до естетики наступних десятиліть - подрібнити і панкувати з їх характерною кошечкою і сумішшю стилів.
В результаті бавовняні сорочки почали поєднуватися з агресивними шкіряними міні-спідницями та тонкими мереживними сукнями, лопардовими напівфабрикати з кольоровими туніками, а сукні A-silhouette з білими акуратними комірами були доповнені важкими взуттями та ганими колготкими. І всім цим, Slimane запропонував пухкі волосся і макіяж з акцентом на очах у вигляді недбалих димних очей.
Р
р.
17797 р.
951784
р.
р.
531244
Гості шоу
3489990 Р
39177634
Garrett Hedlund і Kirsten Dunst
Не варто збігатися з тим, що зірка фільму «На дорозі» Гарретт Хедлунд був у передній рядку на скринінгу зі своїм зоряним другом Кірстен Дунст. Нещодавно він призначив обличчя чоловічого парфуму La Nuit de L’Homme від Yves Saint Laurent, і дуже скоро, в червні з'явиться реклама аромату відомого французького бренду Yves Saint Lauren, який відрізняється дуже сильною людиною, яка може бути чутливою. Garrett Hedlund відмінно втілює цей подвійний характер. – пояснив свій вибір в легендарному будинку. Я думаю, Кірстен може бути тільки загиблим.
Катерина Денев
Jessica Chastain.
Анна Вінтур
Ганна Батталія
Карін Ройфтелд
Р
Коко Роча