Кореспонденти білого дому Dinner 2013

Друга частина посту про червоні килимові наряди на щорічній виставці White House Барак Обама запрошує Вас відвідати!

Перша частина тут.

Після своєї «свіжої» червоної килимової зовнішності з нагоди щорічної вечірки 100 Гала, Claire Danes повернулася до її улюбленого мінімалізму стилю. Чоловіча м'яка синя сукня Prada є ідеальним нарядом для акторки. Він елегантний, помірно сексуальний і не позбавлений декоративних елементів. На мій погляд, ця сукня була виготовлена спеціально для Claire - тільки вона могла презентувати такий туалет з правильною витонченістю і стриманістю.

На церемонію золото-бежевий плюшевий вечір, нарядивши її туалет з хутром болеро, коштовний намисто і її улюблена пара взуття для всіх випадків. Зрозуміло, головний редактор найбільш модного журналу в світі виглядав на червоному килимі не так модним - і вини сукні, які виглядають не менше дивним.

Я вже давно припинила сумніви у смаку Олива Манна, адже майже кожен наряд чудово зношує. Цього разу акторка носила просту сукню чорного маршеси, щоб не загубитися в натовпі, прикрашену її дуже великим намисто і сережки в тон. Дуже велика і кричуща ця прикраса може здатися занадто велика і кричуща, я вважаю своїм вибором цілком виправданим - з правильним стриманим платтям, так як в нашому випадку такий аксесуар виглядає чудово. Крім того, це рецепція в Білому домі - потрібно повністю озброєни!

Софія Вергара вирішила доповнювати її наряд з великими помітними ювелірними прикрасами, вибравши дивовижне плаття з Herve L. Leroux і безліч браслетів з рожевими каменями і гігантськими сережками для прогулянок по червоному килиму. На мій погляд, це чітке перенавищення! Замість того, щоб зробити зображення ще більш дорогим і блискучим, велика кількість ювелірних виробів просто дешево і повністю зіпсувала його. І Софія не потребує будь-яких ювелірних виробів - вона блискає без них.

р.

Роландо Сантана Ательє, який для всієї тяжкості його темно-синього кольору виглядає дуже ніжним і ніжним. Тим не менш, до мого смаку цей наряд не вистачає дрібних деталей, які б завершити весь вигляд і зробити його трохи яскравішим.

Kate Mara прогулялася червоним килимом у створенні модного будинку Prada. На перший погляд, цей наряд здається занадто стриманим для ризику і шокуючої Miucci, але великий цибуля на грудях кладе все на своєму місці. Це дійсно Prada, і тільки дуже смілива дівчина з великим почуттям гумору, здатний сміятися не тільки на інших, але і на себе, може носити таку сукню. Ускладнюючи білу сукню з любов'ю вапняним зчепленням, Кате додано краплину кольору до її наряду і завершене зображення. Я думаю, що ця сукня належить до категорії нарядів, які ви любите або ненавидимо. Я за перший варіант, не ви?

р.

Дуже цікава сукня показана на червоному килимі Julie Bowen. По сусідству Моніка Любільє, що складається з жорсткого корсетного верху і асиметричної спідниці, прикрашеної блискучими срібними додатками на геометричній темі. Незважаючи на оригінальний дизайн сукні, вона не ходила на всіх своїх власників - Джулі чітко переоцінила її фігуру, коли вона вибрала цей наряд.

Р

Актриса Emily Mortimer прогулялася червоним ковроліном в червоному творі від Оскар де ла Renta, який дуже нагадує наряди з останньої колекції Valentino. Еміль не з'являється дуже часто на соціальних заходах, але в ваговому стані. Красивий образ - радість для очей!

Один з найкрасивіших жінок 2013 Каррі Вашингтон прогулявся червоним килимом в сукні з колекції Wes Gordon. Я дуже люблю стиль Каррі і, більш важливо, вона знає, як вибрати наряд і підійти його. Наприклад, ця сукня була представлена на катавлі в стилі горіш-року, що, безумовно, неприпустимо, при прийомі президента, і Каррі та її стилісти вдалося створити за допомогою цього оригінального наряду дуже жіночним і політично правильним образом.

193898

Один з моїх улюблених на цьому заході є Michelle Dockery на Elie Saab. Дуже дякую! Фіолетовий колір, крій, дизайн, декоративні елементи - все в ньому ідеально. Дуже приємно бачити Мішель в ній - актриса ще раз довели, що вона може конкурувати в модному майстерні з іконами стилю.

1700 р.

Ніколь Кідман був епітом жіночності і ніжності в туалеті лаванди від Emilio Pucci. Прикрашені бісером і склом, на нашому героїні, як непристойний і вигідно представлений її тонований сексуальний малюнок. Розкішний наряд і розкішний образ!

9440134

American Horror Story star Connie Britton прогулявся червоним ковроліном в яскраво-блакитному стилі Temperley London lace плаття. Я дуже люблю, як колір сукні блендери з мідно-червоним волоссям Конні, і спосіб наряду підкреслює її фігуру.

Kate Walsh вражає всіх своєю розкішною кульковою сукню з великим чорним і білим квітковим принтом Carolina Herrera's. Чудова сукня – нічого не сказати! Я також дуже люблю, що Kate доповнила цю сукню з гладкою хвісткою, а не пухким волоссям, і вибрав рожевий замість класичних червоних відтінків в макіяжі і манікюрі - такі деталі модернізують образ і роблять його ще цікавішим.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное