Друга частина посту про червоні килимові наряди на щорічній виставці White House Барак Обама запрошує Вас відвідати!
Перша частина тут.
Після своєї «свіжої» червоної килимової зовнішності з нагоди щорічної вечірки 100 Гала, Claire Danes повернулася до її улюбленого мінімалізму стилю. Чоловіча м'яка синя сукня Prada є ідеальним нарядом для акторки. Він елегантний, помірно сексуальний і не позбавлений декоративних елементів. На мій погляд, ця сукня була виготовлена спеціально для Claire - тільки вона могла презентувати такий туалет з правильною витонченістю і стриманістю.
На церемонію золото-бежевий плюшевий вечір, нарядивши її туалет з хутром болеро, коштовний намисто і її улюблена пара взуття для всіх випадків. Зрозуміло, головний редактор найбільш модного журналу в світі виглядав на червоному килимі не так модним - і вини сукні, які виглядають не менше дивним.
Я вже давно припинила сумніви у смаку Олива Манна, адже майже кожен наряд чудово зношує. Цього разу акторка носила просту сукню чорного маршеси, щоб не загубитися в натовпі, прикрашену її дуже великим намисто і сережки в тон. Дуже велика і кричуща ця прикраса може здатися занадто велика і кричуща, я вважаю своїм вибором цілком виправданим - з правильним стриманим платтям, так як в нашому випадку такий аксесуар виглядає чудово. Крім того, це рецепція в Білому домі - потрібно повністю озброєни!
Софія Вергара вирішила доповнювати її наряд з великими помітними ювелірними прикрасами, вибравши дивовижне плаття з Herve L. Leroux і безліч браслетів з рожевими каменями і гігантськими сережками для прогулянок по червоному килиму. На мій погляд, це чітке перенавищення! Замість того, щоб зробити зображення ще більш дорогим і блискучим, велика кількість ювелірних виробів просто дешево і повністю зіпсувала його. І Софія не потребує будь-яких ювелірних виробів - вона блискає без них.
р.
Роландо Сантана Ательє, який для всієї тяжкості його темно-синього кольору виглядає дуже ніжним і ніжним. Тим не менш, до мого смаку цей наряд не вистачає дрібних деталей, які б завершити весь вигляд і зробити його трохи яскравішим.
Kate Mara прогулялася червоним килимом у створенні модного будинку Prada. На перший погляд, цей наряд здається занадто стриманим для ризику і шокуючої Miucci, але великий цибуля на грудях кладе все на своєму місці. Це дійсно Prada, і тільки дуже смілива дівчина з великим почуттям гумору, здатний сміятися не тільки на інших, але і на себе, може носити таку сукню. Ускладнюючи білу сукню з любов'ю вапняним зчепленням, Кате додано краплину кольору до її наряду і завершене зображення. Я думаю, що ця сукня належить до категорії нарядів, які ви любите або ненавидимо. Я за перший варіант, не ви?
р.
Дуже цікава сукня показана на червоному килимі Julie Bowen. По сусідству Моніка Любільє, що складається з жорсткого корсетного верху і асиметричної спідниці, прикрашеної блискучими срібними додатками на геометричній темі. Незважаючи на оригінальний дизайн сукні, вона не ходила на всіх своїх власників - Джулі чітко переоцінила її фігуру, коли вона вибрала цей наряд.
Р
Актриса Emily Mortimer прогулялася червоним ковроліном в червоному творі від Оскар де ла Renta, який дуже нагадує наряди з останньої колекції Valentino. Еміль не з'являється дуже часто на соціальних заходах, але в ваговому стані. Красивий образ - радість для очей!
Один з найкрасивіших жінок 2013 Каррі Вашингтон прогулявся червоним килимом в сукні з колекції Wes Gordon. Я дуже люблю стиль Каррі і, більш важливо, вона знає, як вибрати наряд і підійти його. Наприклад, ця сукня була представлена на катавлі в стилі горіш-року, що, безумовно, неприпустимо, при прийомі президента, і Каррі та її стилісти вдалося створити за допомогою цього оригінального наряду дуже жіночним і політично правильним образом.
193898
Один з моїх улюблених на цьому заході є Michelle Dockery на Elie Saab. Дуже дякую! Фіолетовий колір, крій, дизайн, декоративні елементи - все в ньому ідеально. Дуже приємно бачити Мішель в ній - актриса ще раз довели, що вона може конкурувати в модному майстерні з іконами стилю.
1700 р.
Ніколь Кідман був епітом жіночності і ніжності в туалеті лаванди від Emilio Pucci. Прикрашені бісером і склом, на нашому героїні, як непристойний і вигідно представлений її тонований сексуальний малюнок. Розкішний наряд і розкішний образ!
9440134
American Horror Story star Connie Britton прогулявся червоним ковроліном в яскраво-блакитному стилі Temperley London lace плаття. Я дуже люблю, як колір сукні блендери з мідно-червоним волоссям Конні, і спосіб наряду підкреслює її фігуру.
Kate Walsh вражає всіх своєю розкішною кульковою сукню з великим чорним і білим квітковим принтом Carolina Herrera's. Чудова сукня – нічого не сказати! Я також дуже люблю, що Kate доповнила цю сукню з гладкою хвісткою, а не пухким волоссям, і вибрав рожевий замість класичних червоних відтінків в макіяжі і манікюрі - такі деталі модернізують образ і роблять його ще цікавішим.