Присоединяйтесь к нам в социальных сетях!

Следите за обновлениями и получайте порцию позитива каждый день:

Facebook Telegram Pinterest ВКонтакте

Gwyneth Пальто

Зірка вчорашнього Залізного чоловіка 3, а також найкрасивішої жінки за версією журналу "Людина" цього року, зацікавила виїзну кришку британського гламуру і поділилася на деталі інтерв'ю про своє життя в Лондоні і секрет успішної шлюбу.

р.

На життя в іноземній землі:
Я люблю Лондон, це мій фантастичний будинок. Звісно, як американський живе у Великобританії, я мав багато вчитися. Кріс повинен пояснити "Синій Петро" мені! (Дитяче мовлення, яке було повітряно з 1958 року) У Лондоні діти і я зроблю найбільшу частину всього міста. Ми приїжджаємо до музеїв і театрів, до парку Св. Джеймса. Я хочу, щоб діти охопити це місто.

Про шлюб:

Заміжні є важко. Іноді виникають великі часи, іноді страшні часи. Ми просто любимо будь-яку іншу пару. Я попросив мій батько, як він і матір його були разом протягом 33 років. Він сказав: "Ми ніколи не хотіли б отримати розлучення одночасно." І я думаю, що це точка. Якщо обидві люди дадуть, вони розбиваються, але якщо один з них говорить: "Коме на, ми можемо її переходити", то вони йдуть через життя разом.

На свій підхід до відносин:

Я дуже простий, домашній чоловік. А Кріс схожий на божевільний вчений, коли він пише пісні. Я ніколи не запитав його, "Чому ти?" Ви повинні бути вдома зараз. Я не зроблю ніяких вимог, тому що я думаю, що це дуже талановита людина, яка приносить щось до світу.