10 найкрасивіших жінок 2013 по гламур журнал

10 місце - Бейон

На десятій лінії затишна R&B і поп diva Beyonce. Минулого року співачка не потрапила до вершини за хорошу причину: вона не витрачала час на модні тенденції, а новонароджена дочка Блакитний Ів. Тепер, що дівчина більше року, Bee знову сяє на соціальних заходах. Вона швидко потрапила в форму і почала одягатися ще більш елегантно і жіночно, експериментуючи з стилем тільки в повсякденному житті. Звісно, десяте місце не перший, але вона може бути двічі гордістю від неї: по-перше, за 40 відомих дівчат, а по-друге, Бейонсе приймав позицію, що Ріанна стояла в попередньому році.

Я люблю моду, але в приватній я набагато більш консервативний, ніж на червоному килимі. Однак, навіть якщо я не вдягнувся, я все ще одягаю гарну сорочку, хороші джинси і каблуки взуття. Навіть у відпустці, де ніхто не побачить мене, хочу вибрати новий одяг, купальники та аксесуари. Я роблю для себе.

9 місце - Катя Перрі

Ми співаємо пісню! Катерина Перрі інтерпретує кожну сучасну тенденцію власним способом. вона модна дівчина в цікавий набір Hervé Léger, сексуальна леді в довге плаття з глибоким вирізом, бохо-дівчина на вулицях Нью-Йорка. Katie знає, як бути різними і він хабар. Звісно, він має свої недоліки, але в порівнянні з чим раніше він виріс значно.

8 місце: Blake Живо

Це красива сукня (і не тільки). Молодий 25-річний актриса стверджує, що всі зображення, які ви бачите на ній, є її. Вона не має стиліста, але була роль, яка радикально змінилася Завдяки персонажу Serena з популярного телевізійного серіалу Gossip Girl, Blake почав дивувати, що її власний гардероб був схожим. З часом вона усвідомила, що це неправильно і виправлено її помилки, витрачаючи мінімум грошей, але не мінімум зусиль.

Знаменитості витрачають десятки тисяч доларів на сукню для одного виїзду – це не так божевільний?

7 місце - Cheryl Cole

Класика жанру - плаття + високі підбори - основа стилю британської зірки Cheryl Cole. Саме в цих образах вона відчуває себе найбільш гармонійно, постаравши її 29 років. У її житті було спортивне, військове і повсякденне життя, але дійсно «пристойна річ» Чериль хорові наряди.

6 місце - Вікторія Бекхем

Victoria Beckham сукні просто, але смачно. Протягом багатьох років вона була в таких рейтингах, але ніколи не побачила в кінці їх. Стабільність - знак майстерності.

Перед сном, я завжди думаю про те, що я буду носити наступний день.

5 місце - Taylor Swift

Стиль Тейлора є преппі і випадковий з сумішшю старовинної моди 50-х в звичайному житті і чистої води чарівність в громадських місцях. Цей молодий співак, на відміну від Blake, має стиліст і він знає свій бізнес на твердій п'ятірці. Неважливо, що ви скажете, і скажете «бороти, нудно, нудно», не можна копати в Тейлор. Добре забарвлений, підійде, чудово одягається, але що є монотонним ... так, є такий гріх. Немає слів з пісні, але нехай це буде постійним в цьому питанні.

4 місце - Емма Камінь

Все своє життя Емма Камінь дотримується порад своєї матері, яка, очевидно, допомогла актриса сформувати свій стиль.

«Коли я був підліток, і всі круті дівчата пішли в школу в своїх піжама штани, мій мати для того, щоб зносити це, і для того, щоб побачити мій бюстгальтер стрічки. Вона знає, що я не буду одягатися як казкові принцеси, носити багато паєток, або що робить мене виглядати як лялька Вікторія. Якщо я міг носити ці речі і не схожий на Dakota Fanning на вісім, можливо. Але я просто не дивлюся в них.

10 найкрасивіших жінок 2013 по гламур журнал р.

3-е місце - Кате Середньотон

Навіть в позиції Ката-Пальттона залишається одним з найстильніших жінок світу. Допомагає її в цьому особистому стилі Daniella Issa Helayel, відносини якого побудовані на щирості і довіри. Кате знає напевно, що Данила не порадить поганих, тому вона розробила весь королівський гардероб вагітної жінки. Хороший вибір, але крок не ламається.

10 найкрасивіших жінок 2013 по гламур журнал , Україна

2-е місце - Емма Ватсон

Перші два місця залишилися незмінними. На другий - молода краса Емма Ватсон, а на першому "жіночі" Крістен Стюарт. Ніщо може бути зроблено, вони люблять гламур редакцію молодих, але перспективних. Можливо, в цій логіці є деяка логіка, але далеко за все важко ловити (для Крістена, напевно, так як більшість наполягають затребуванню переросту «королеви рейтингів»).

10 найкрасивіших жінок 2013 по гламур журнал р.

1 місце - Крістен Стюарт

«Я знаходжу його, щоб виглядати певним чином і конформувати весь час. Ви хочете бути дійсно красивими і стильними? З повагою!