Відпочинок зірок

Частина I тут.

Частина II тут.

Шин Пенн, який не дуже маскулін, знає, які дівчата п'являться. По-перше, на шарм, який актор має надлишок, і по-друге, на дивному ставлення до оточуючих (Пенн тут вдалося: він займається благодійністю), по-третє, на успіх майбутнього джентльмена, і четверто, на закачаному тілі. Ми знаємо, що в 52 роки актор є дворазовим лауреатом Оскара, і одночасно власником відмінної фігури для свого віку. Scarlett Johansson, Elle McPherson і jessica White не мали скарг на час.

Джим Каррі, який намагається відповідати. За роль у фільмі Неймовірний Burt Wonderstone він став у хорошій фізичній формі (якщо ви не вірите, що це комедія на початку літа або займіть блиск причепа).

Недавній, здається, що Channing Tatum ніколи не чули про тренажерний зал. Він може розслабитися. Для підтримки коханого, щоб говорити.

Kourtney Kardashian's чоловік є Scott Disick. Смаки чоловіків в сестри абсолютно різні.

Я сподіваюся Josh Hutcherson не має наміру татуювання свого тіла, як Justin Bieber. Що має 12, і Джош, очевидно, має лише одну у вигляді анкера, що свідчить про надію на безпеку, правий шлях і широтність.

15599.00 Р

І це чоловік, який пробачився за скарбницю і продовжує бути коханим. Josh Duhamel надзвичайно пощастило зустріти Фергі, тому що не всі здатні зрозуміти, приймати і згодом мати дитину з вами. Я зробив помилку, коли я був молодий, але зараз, слухаючи фотографії і інтерв'ю, вони мають повну ідилл.

Адріан Броди rushes до його "занурення".

Один з Бондів на межі 60-го дня народження. Пірс Броснань святкує дату туру з дружиною, яка далеко від параметрів моделі.

«Я радий, що моя дружина не модель. Вона в мільйоні. Я щасливий я знайшов її.

Хаг Джекман і його чудова фігура. Скільки воліє цей чоловік?

Закон Юди

Джон Бон Джовью

Патріарх Шварценгер не стежить за ногами батька. Він не зробив бодібілдингу, але водити дівчат божевільним, як батько, він цілком здатний.

Jennifer Aniston є результатом щоденної роботи. Актриса поїзда, чергуючи йога і пілатес, і всього кілька разів на місяць влаштовує вихідний день. На 44, Джен не зайва вага.

Ліндасай Лохан, навпаки, нічого не робить. І ви знаєте, це показує.

Моделі розтягуються. Kate Upton і її форма.

Я не думаю, Дженніфер Лоуренс мав таку красиву фігуру, але фото є кращим доказом.

Вага-місце Келлі Осборн.

Моделі VS: Alessandra Ambrosio ...

... і Doutzen Croesus.

Типовий трикутник - Розаріо Даусон.

Кейт Мос