Інститут Бала 2013

На продовження посту я пропоную вам ще більш божевільні наряди, зачіски та ювелірні вироби. До речі, цього року в Інституті костюмів м'яч зібрав рекордну кількість гостей - кожен хотів зануритися в атмосферу панки і трохи гомоліганізму, а не виправдивши його нанесене волосся і безтурботний вигляд.

Перша частина рецензії від Інституту костюмів 2013 червона килимова кулька може бути переглянутий HERE

Р

Звісно, звісно, прийшов на вечір у ефектному створенні Фріди Ганнініні (для тих, хто не знає, це голова будинку Гучі). Не може бути найкращою сукню в світі, але Blake вдалося виглядати в ній мільйони доларів. Я захоплюю цю дівчину - королева з червоного килима, ні іншого способу!

Лілі Collins драпіровані над мереживним платтям з блискучим оздобленням до вії з золотою заклепкою і аплікацією на спині. Звичайно, наряд не хороший, але ви можете жити з ним. На жаль, такий же не можна сказати про макіяж – не потрібно фарбувати брови так багато.

р.

Ашлі Грін в Маршесі. Кулька – єдине місце для носіння такої драматичної сукні.

Наряд Емілія Кларка не відрізняється від будь-якого іншого червоного килимового плаття, тому актриса вирішила доповнювати його гончарними сережками.

Тема вечору підказала Ніколь Риччі змінити колір волосся – дівчина з'явилася на червоному килимі з абсолютно білим волоссям. У той же час, наряд Нікола не був оригінальним, що, однак, не означає, що він був поганим.

Єлизавета Банки прогулялися червоною ковроліном в подовженому золоті куртки з обробкою гілочок від колекції Atelier Versace і доповнили всі ці металеві ласощі з незвичайними сандаліми і муфтою від Brian Atwood.

р.

Один погляд на плаття Крістіна Риччі досить зрозуміти, хто створив цей наряд - шотландський клітка різних кольорів довгий прихожий знак зовнішності британської жінки Віденський Вествуд. І як ви знаєте, Vivien Westwood є win-win варіант для панк-партії, тому що він панк в його найбільш явний прояв.

Solange Knowles завжди має найяскравіші і найцікавіші наряди, і це не виняток. І це не зовсім в сукні самому (у нашому випадку це Kenzo), але в майстерності з яким Solange може збити його наряд. Заглушка в тон уздовж, великі сережки з зеленими каменями і лаконічними чорними сандаліми прекрасно доповнять образ.

Сітчастий закритий плаття, розводять волосся і жорстокі аксесуари є панк, виконаний Miley Cyrus і Mark Jacobs.

87768016

Вибір стриманої чорної сукні від Carolina Herrera, Emily Blunt вирішив створити її панове зображення з макіяжом, зачіскою і аксесуарами - рожеві стрілки, безтурботний кокс і ювелірні вироби з гострими краями.

Вона поширила приклад Емілі та Каррі Вашингтон. Вона може носити цю цікаве плаття від Vera Wong до практично будь-якого заходу і все буде чудово, але варіант з шкіряними рукавичками над ліктям підходить тільки для панк-партії в складі кульки Інституту костюма.

Мінка Келлі прогулявся червоним ковроліном в фіолетовій мереживній сукні з рожевою підкладкою, шкіряною стрічкою і розсіювання кристалів на її плечі. Очевидно, що сукня перевантажена з елементами, але я не можу заперечувати те, що фіолетовий асортимент дуже багато на обличчі нашої героїні.

Майбутня мати Jamie King віддали перевагу для свята чорний брючний костюм від атласу. Я люблю ідею наряду - мережива під курткою і шпильками виглядає дуже ефектно, але я не розумію, чому з усього великої кількості розкішних трусів Jamie обрали це не найуспішніший варіант.

Поясний факт - Marion Cotillard in Dior. Цікава сукня (особливо в поєднанні з гусячим взуттям), але особисто я очікував більше від Marion. Вона вже знає, як здивувати глядача і виглядати бездоганно і елегантно.

р.

Інтимізує макіяж очей є основним аксесуаром в наряді Дженніфера Джонса. Все інше на фоні цих суперактуальних пагонів просто блід.

Maggie Gyllenhaal вибрав на вечірку сексуальну сукню Calvin Kelin яскраво-червоний і металевий намисто - як панк елемент в її наряді.

Тема Snake стала основною темою в наряді Мішель Докері.

У цьому Chanel Haute Couture lace плаття, Diane Kruger може з'явитися на будь-якому заході, але це було тільки для того, щоб костюм інститут м'яч, який доповнить його рожевим волоссям.

Сукня підлога, тушкована з золотистими намистинами, а смоки-вишивати - таке панове зображення витончених Клер Danes.

Амбер Гейрд, як завжди, відігравав роль жирної краси на червоному ковроліні, який вона, судячи повісті з Johnny Depp, є в звичайному житті. Червона мереживна сукня Pucci ідеально поєднується з бурштином, а муфта з золотистими шипками дала образ холігана дотик.

Вечірня сукня Donna Karan Atelier Emmy Rossum доповнюється інтенсивним макіяжом очей, складним волоссям і сережками підвіски. На мій погляд, це красиве поєднання безтурботності і шику.

Ще одним представником будинку Dior є Дженніфер Лоуренс. Вбрання актриси – симбіоз готичної, ретро-панк. Вайл несе відповідальність за Готичний стиль, плаття в стилі 50-х береться на роль ретро-елемента, а дизайн взуття з шипами на спині явно натхненний панковою культурою.

На перший погляд, незрозуміло, що відношення до цього пишного плаття в дусі 50-х років може мати підв'язувати культуру, але на більш детальному огляді стає зрозуміло, що обробка на тканині не є банальними стразами або намистинами, це реальні шпильки! Цей приголомшливий наряд для Haley Steinfield був зроблений Донна Каран.

Незважаючи на драматичний макіяж і рок і рол зачіска, я все ще бачить милий і розумний Michelle Williams перед мною. Можливо, хтось просто не був створений, щоб бути паном diva :

Nina Dobrev перевищила всі мої очікування, коли вона покладає на червоний килим, цей супер-оригінальний ансамбль Monique Lhuillier. Мені здається, що є все в цьому образі – і сексуальність, і панк (що б це було), і бездоганний стиль. Окремий WAA про корсетний елемент чорної шкіри в поєднанні з пишною спідницею органзи!

Безперервно бути ...