Інститут Бала 2013

На продовження посту я пропоную вам ще більш божевільні наряди, зачіски та ювелірні вироби. До речі, цього року в Інституті костюмів м'яч зібрав рекордну кількість гостей - кожен хотів зануритися в атмосферу панки і трохи гомоліганізму, а не виправдивши його нанесене волосся і безтурботний вигляд.

Перша частина рецензії від Інституту костюмів 2013 червона килимова кулька може бути переглянутий HERE

Інститут Бала 2013 Р

Звісно, звісно, прийшов на вечір у ефектному створенні Фріди Ганнініні (для тих, хто не знає, це голова будинку Гучі). Не може бути найкращою сукню в світі, але Blake вдалося виглядати в ній мільйони доларів. Я захоплюю цю дівчину - королева з червоного килима, ні іншого способу!

Інститут Бала 2013

Лілі Collins драпіровані над мереживним платтям з блискучим оздобленням до вії з золотою заклепкою і аплікацією на спині. Звичайно, наряд не хороший, але ви можете жити з ним. На жаль, такий же не можна сказати про макіяж – не потрібно фарбувати брови так багато.

Інститут Бала 2013 р.

Інститут Бала 2013

Ашлі Грін в Маршесі. Кулька – єдине місце для носіння такої драматичної сукні.

Інститут Бала 2013

Наряд Емілія Кларка не відрізняється від будь-якого іншого червоного килимового плаття, тому актриса вирішила доповнювати його гончарними сережками.

Інститут Бала 2013

Тема вечору підказала Ніколь Риччі змінити колір волосся – дівчина з'явилася на червоному килимі з абсолютно білим волоссям. У той же час, наряд Нікола не був оригінальним, що, однак, не означає, що він був поганим.

Інститут Бала 2013

Інститут Бала 2013

Єлизавета Банки прогулялися червоною ковроліном в подовженому золоті куртки з обробкою гілочок від колекції Atelier Versace і доповнили всі ці металеві ласощі з незвичайними сандаліми і муфтою від Brian Atwood.

Інститут Бала 2013 р.

Один погляд на плаття Крістіна Риччі досить зрозуміти, хто створив цей наряд - шотландський клітка різних кольорів довгий прихожий знак зовнішності британської жінки Віденський Вествуд. І як ви знаєте, Vivien Westwood є win-win варіант для панк-партії, тому що він панк в його найбільш явний прояв.

Інститут Бала 2013

Solange Knowles завжди має найяскравіші і найцікавіші наряди, і це не виняток. І це не зовсім в сукні самому (у нашому випадку це Kenzo), але в майстерності з яким Solange може збити його наряд. Заглушка в тон уздовж, великі сережки з зеленими каменями і лаконічними чорними сандаліми прекрасно доповнять образ.

Інститут Бала 2013

Сітчастий закритий плаття, розводять волосся і жорстокі аксесуари є панк, виконаний Miley Cyrus і Mark Jacobs.

Інститут Бала 2013

87768016

Вибір стриманої чорної сукні від Carolina Herrera, Emily Blunt вирішив створити її панове зображення з макіяжом, зачіскою і аксесуарами - рожеві стрілки, безтурботний кокс і ювелірні вироби з гострими краями.

Інститут Бала 2013

Вона поширила приклад Емілі та Каррі Вашингтон. Вона може носити цю цікаве плаття від Vera Wong до практично будь-якого заходу і все буде чудово, але варіант з шкіряними рукавичками над ліктям підходить тільки для панк-партії в складі кульки Інституту костюма.

Інститут Бала 2013

Мінка Келлі прогулявся червоним ковроліном в фіолетовій мереживній сукні з рожевою підкладкою, шкіряною стрічкою і розсіювання кристалів на її плечі. Очевидно, що сукня перевантажена з елементами, але я не можу заперечувати те, що фіолетовий асортимент дуже багато на обличчі нашої героїні.

Інститут Бала 2013

Інститут Бала 2013

Майбутня мати Jamie King віддали перевагу для свята чорний брючний костюм від атласу. Я люблю ідею наряду - мережива під курткою і шпильками виглядає дуже ефектно, але я не розумію, чому з усього великої кількості розкішних трусів Jamie обрали це не найуспішніший варіант.

Інститут Бала 2013

Поясний факт - Marion Cotillard in Dior. Цікава сукня (особливо в поєднанні з гусячим взуттям), але особисто я очікував більше від Marion. Вона вже знає, як здивувати глядача і виглядати бездоганно і елегантно.

Інститут Бала 2013 р.

Інтимізує макіяж очей є основним аксесуаром в наряді Дженніфера Джонса. Все інше на фоні цих суперактуальних пагонів просто блід.

Інститут Бала 2013

Maggie Gyllenhaal вибрав на вечірку сексуальну сукню Calvin Kelin яскраво-червоний і металевий намисто - як панк елемент в її наряді.

Інститут Бала 2013

Тема Snake стала основною темою в наряді Мішель Докері.

Інститут Бала 2013

У цьому Chanel Haute Couture lace плаття, Diane Kruger може з'явитися на будь-якому заході, але це було тільки для того, щоб костюм інститут м'яч, який доповнить його рожевим волоссям.

Інститут Бала 2013

Інститут Бала 2013

Сукня підлога, тушкована з золотистими намистинами, а смоки-вишивати - таке панове зображення витончених Клер Danes.

Інститут Бала 2013

Амбер Гейрд, як завжди, відігравав роль жирної краси на червоному ковроліні, який вона, судячи повісті з Johnny Depp, є в звичайному житті. Червона мереживна сукня Pucci ідеально поєднується з бурштином, а муфта з золотистими шипками дала образ холігана дотик.

Інститут Бала 2013

Вечірня сукня Donna Karan Atelier Emmy Rossum доповнюється інтенсивним макіяжом очей, складним волоссям і сережками підвіски. На мій погляд, це красиве поєднання безтурботності і шику.

Інститут Бала 2013

Інститут Бала 2013

Ще одним представником будинку Dior є Дженніфер Лоуренс. Вбрання актриси – симбіоз готичної, ретро-панк. Вайл несе відповідальність за Готичний стиль, плаття в стилі 50-х береться на роль ретро-елемента, а дизайн взуття з шипами на спині явно натхненний панковою культурою.

Інститут Бала 2013

На перший погляд, незрозуміло, що відношення до цього пишного плаття в дусі 50-х років може мати підв'язувати культуру, але на більш детальному огляді стає зрозуміло, що обробка на тканині не є банальними стразами або намистинами, це реальні шпильки! Цей приголомшливий наряд для Haley Steinfield був зроблений Донна Каран.

Інститут Бала 2013

Незважаючи на драматичний макіяж і рок і рол зачіска, я все ще бачить милий і розумний Michelle Williams перед мною. Можливо, хтось просто не був створений, щоб бути паном diva :

Інститут Бала 2013

Nina Dobrev перевищила всі мої очікування, коли вона покладає на червоний килим, цей супер-оригінальний ансамбль Monique Lhuillier. Мені здається, що є все в цьому образі – і сексуальність, і панк (що б це було), і бездоганний стиль. Окремий WAA про корсетний елемент чорної шкіри в поєднанні з пишною спідницею органзи!

Інститут Бала 2013

Безперервно бути ...