Дизайнери та їх музи

Як ви знаєте, що Ball Інституту костюмів є місцем, де дизайнери демонструють свій талант і майстерність. Прибуваючи у вечірі, що супроводжуються своїми зірками клієнтів, вони з їх допомогою демонструють світ своє бачення моди і стилю, і дам, в свою чергу, отримують можливість назвати музеями емінестичних творців. Цього року дизайнери зіткнулися з неможливим завданням - створити розкішні наряди в стилі ... панк. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів.

Ви також можете перевірити MET Gala червоний килим тут і тут.

Який сюрприз! Anne Hathaway є білявка зараз! Актриса супроводжувала її другом і улюбленим дизайнером Валентино Гаравані, який створив цю прозору сукню з оригінальним принтом і перо-манжетом. Останній, до речі, є єдиним недоліком цього сердечника наряду, інакше Anne creepy як добре.

р.

Вентиляційні сестри вручили підтримку сестри Ката та Лаура Mallivy, які є дизайнерами будинку Родарте. Молодший Елл прогулявся червоним килимом в незвичайній сукні з акварельним принтом, в тон якого був створений макіяж очей. І старша Дакота спробувала на більш зрілу і сміливу чорну сукню з прозорими вставками і застосуванням у вигляді крила на спині.

Doutzen Croesus взяв участь у урочистій зустрічі з дизайнером Olivier Tiskens. Модель мала приголомшливу сукню з стьобана шкіри і шифону, яка виділила дуже багато інших творінь на цьому червоному килимі. Звичайно, варто подякувати не тільки Тишкенам, а й Даутцену, які презентували наряд з правильним шиком.

790882, Україна

549197

Щоб стати музеєм Франциско Коста в цей раз пощастило Katie Holmes. Дизайнер пошитий акторкою в білосніжній сукні з плеченої тканини, прикрашеної драпіріями і метровою санвузлом. Я радий, що Коста не зробила Katie punk diva з гілочками і чорними очима - таке ніжне зображення більше костюмів її обличчя.

Віденський Вествуд вибрав модель Lily Cole як її натхнення. Звісно, зовнішня Британка спробувала зробити Лілію її міні-версією - тільки молодшим і свіжим. Зареєструватися

р.

Катерина Перрі була запрошена на свято в компанії Італійського магія Дельце та Губана. Доменіко і Стефано зробили співачку свого роду королеви часів юанової дуги, заправивши її в сукні, зображуючи ту саму французьку героїну і прикрашаючи її всіма великими сережками-хрестами і ваговим коронкою. Зображення вийшов дуже ефектним і яскравим.

Один з найбільш талановитих дизайнерів нашого часу Giambattista Valli прийшов до м'яча з Джессією Біл. Джессіка надихнула путур'єра, щоб створити образ, головна перлина якого був ансамбль чорної мереживної тканини. На мій погляд, наряд дивиться дивовижна, а невелике кільце в носі тільки додає до неї крапельу невагомості.

р.

Дві дівчини з бездоганним почуттям стилю Jessica Alba і Ginnifer Goodwin цей час став мусульманами дизайнера Tori Burch. Джинс накладений для фотографів в сукні з перлово-золотими блискіками і шкіряним викопуванням, доповнивши його все з недбалою зачіскою і в'язаним макіяжом очей, і Джесс показали розкішну шкіру (який, до речі, виглядає більше як мережива) плаття, прикрашене сексуальними вирізами і перфораціями. Якщо я мав вибрати між цими двома ефектними нарядами, я б проголосував як руки для туалету Алба.

Габаритний зображення

Р

Нова голова модного будинку Балмен Олександр Вонг взяв супутник розкішний Julianne Moore. Вонг вдягнув акторку в темному зеленому одязі з елементами в дусі орігамі і невеликій бекка. Сама сукня виглядає дуже елегантно, але вона не вдало підкреслить фігуру Юліне, роблячи її ширшою на талії. Тим не менш, хочу відзначити успішний вибір ювелірних виробів - попарені браслети і сережки з зеленими каменями виглядають ефектно.

Uma Thurman представила на червоному ковроліні створення Zac Posen, який відомий своїми розумовими силуетами, фантастичними сливами і розкішним вибором кольорів. Сукня, в якій я прогулявся на червоному килимі розуму, була просто така.

Я дуже люблю роботу дизайнера Мері Керанза - друк на них просто чудово. На червоному килимі з'явилася сукня з таким принтом, що Кароліна Куркова. Спектракулярна і дуже красива!

Joan Smalls був натхненням для Tom Ford. Вишита модель в напівпрозорому одязі з чорним друком та камінням. Інтенсивний макіяж очей і омбре фарбування дав повноту зображення.

Ще один раз об'єднався за світлу подію, голова Свідчення Ріардо Тісі та Рооне Мара. Ніжна мереживна сукня з фрілами Тіша забезпечує грубі металеві блискавки, і приніс образ до розуму сам Рооне - фарбування губ з улюбленою помади вина.

Як обіцяє, Дженніфер Лопец з'явився на м'ячі, що супроводжується Майклом Корсом (він на фоні). Американський дизайнер вшитий JLo в оголеному одязі з блискучим тваринним принтом, який дуже вдало підкреслив форми співачки.

У вечірній парі з подругою Рахель Рой, який пришивав для подруги Джорджа Клонею ефектний міні-роздріб з металевими елементами і прозорими рукавами. Разом з Stacey підібрали цікаві ботильйони з вставками зміїної шкіри.

Увечері, Taylor Swift подарував їй модний образ в руки улюбленого дизайнера Gilles Mendel. Враховуючи всі побажання країни diva і пропонував їй вечірній туалет з чорними геометричними елементами і вставками сітчастої тканини. Головною прикрасою наряду, серед інших речей, стала розсіювання каменів на хвіртах і плечі.
р.

3610Р. 4200Р.