Американський театр балету

У Нью-Йорку відбулося відкриття нового весняного сезону американського балетного театру. Ця танцювальна організація була заснована в 1956 році і досі одна з провідних балетних театрів світу. Кожен рік лідери ABT (американський балет Thetre) влаштовують прийом гала з нагоди відкриття нового сезону, де запрошуються не тільки танцювальні фігури, а й Голлівудські зірки.

доб.

Не пропустіть захід балетний вентилятор Lucy Liu. Для урочистого прийому актриса обрала вершне плаття Віденський Вествуд з підписним дизайном ліфи. Дуже грамотне рішення було доповнювати на відкритому повітрі в туалеті з білосніжним хутром болеро з оздобленнями - він не тільки прогрівається Люсі на прохолодному вечірці, але і приніс образ повністю новим рівнем, перетворюючи його в стандарт елегантності.

Ашлі Сімпсон, хоча вона не з'явилась на соціальних заходах протягом тривалого часу, не втратила свою модну майстерність. Її чорна мереживна сукня з відкритою спиною і невеликою сливою була майже рівною до вечірнього наряду її колег, а великі ювелірні вироби з зеленими каменями додали ще більш урочистості до образу. Єдиний суперечливий елемент в цьому наряді був для мене оздоблювального перо на талії. Хоча, якщо ви дивитеся з іншої сторони, цей декоративний елемент може стати гарною альтернативою Баскету, який, судячи цим постом, багато так втомилися.

147865

147865

Зак Посен, як і присутність Коко Роші на червоному килимі, завжди був радий мені, але цей раз він не працює. Не можна сказати, що я абсолютно не схожа на сукню – я люблю цікавий колір (барвлення пиловмісної троянди, як в «Сінг в Торні», оригінальний виріз з незвичайними декоративними елементами і якістю тканини, але не схожий на спосіб Коко виглядає в цій сукні. Я чекав набагато більше від Роче-Посенського тандему.

Ще однією моделлю, яка взяла участь у відкритті нового балетного сезону, останнім часом стала Альек Век. Поведи мене, це було дуже важко для мене, щоб оцінити її наряд... У порівнянні з ними, ніжки Alexa Chang є слонові стовпи. І куртка, yeah, великий!

Я завжди дуже розчарував, коли плаття дуже великий, але виглядає недбалий через крихтування. У нашому випадку з Ума-Турманом, на щастя, не варто розчарувати, адже наряд не найуспішніше. Такий ріжучий рукав робить плечі і руки дуже потужними - навряд чи будь-яка жінка зіткнеться з ним.

Дизайнер Рахель Рой, хоча вона виглядала більш формально в ансамблю власного дизайну, ніж інші гості вечора, не втратили на свій фон. Особливо подобається колірна гамма цього наряду - всі відтінки вибирають в одному кольорі діапазоні (так звані натуральні відтінки - пісок, глина, земля) і поєднуються в образі дуже гармонійно.

Модель Джессіка Насолоджуйтеся вечірніми сукнями більш розслабленими версіями образу. Вона носила незвичайну сукню з білого шовку з контрастною сатиною спиною - як жилет. В цілому, наряд не поганий (хоча я чітко представляю вищезгаданий Alexa Chang - образ в її стилі), але він все ж простий для гала вечора.

Sigourney Weaver був дуже елегантним в чорному ансамблю від Dior, що перехоплюється золотом поясом. Набір трюнкеонів виглядає дуже елегантно, хоча б доповнить її класичним гостро-незрівняним взуттям, щоб трохи полегшити образ і зробити його більш елегантним. Незважаючи на це невелике зауваження, я все ще щасливий бачити Dior як хтось, хто не пов'язаний з цим модним будинком за договірними зобов'язаннями (без правопорушення з маріоном і Дженніфером).