Змінити для кращого!

Демі Ловато

Demi Lovato страждає від біполярного розладу і її волосся страждають від фарби. Співак не в змозі контролювати себе і настрій, який змінює 20 разів на добу, і з цього і такої частої зміни зачіски, стрижки і колір волосся. Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що це час, щоб зупинитися, тому що вона просто знайшла ідеальний відтінок!

Змінити для кращого!

Jordin Спарки

Захищаючи літо і ордин Спарки цвітуть. Співачка здійснила грайливі локони і довгий чубчик. Добре, це дуже приємно.

Змінити для кращого!

Carly Рей Джепсен

"Я завжди хотів бути рудоволосим!"
Змінити для кращого!

Енн Хатеу

Ви починаєте бізнес, попереду. Short haircut Anne Hathaway був не обмежений і змінив її красивий темний колір для платиновий блондинка.

3250Р. 3700Р.

nicole багаті

Ніколь росте вгору і стиль хіппі поступово замінює класику. Новий колір волосся відмінно відтіняє колір очей, але довжина, на мій погляд, може бути будь-яким.

Змінити для кращого! р.

Портія Де Россі

На прем'єрі нового сезону серії «Захистий розвиток» популярна зірка американського серіалу і дружини «фаворит США» Еллен ДеГенрес прибули з оновленою стрижкою. Портія звернулася до прикладу дружини і зробила дивний короткий стрижень. Звичайно, волосся не рятують або від зморшок або інших ознак старіння, але з довгими локами Портія виглядала набагато більш жіночним і сексуальним, а крім того, трохи молодше. Зараз обличчя 40-річного Де Россі, який ніколи не мав м'яких рис, стала ще більш схильною. Дивитися його.

Змінити для кращого!

Маггі Gyllenhaal

Раритетно робимо короткі стрижки, але нові зачіски Maggie Gyllenhaal надали особливу чарівність.
У той же час її стиль став більш пряним.

Змінити для кращого!

Джена Малоне.

До - "двомісний" Крістен Стюарт, після - середня актриса приємного зовнішнього вигляду. Я побачила кілька фільмів з Дженою одночасно, але ніде я пам'ятаю її. Але кіно нічого не і вона не сіра миша.

Змінити для кращого!

риганна

Блондиняна повернулася до нас недавно. У своєму твіті співак сказав, що блондинка є транзитною точкою між кольором капучино і яскраво-червоного волосся. Ми просто чекаємо на RED.

Змінити для кращого!

Reese Witherspoon

Reese Witherspoon не хотів бути коричневим, тому що цей колір приніс її тільки поганий удачу. Звичайно, це простіше писати його в якості зачіски, але якщо у вас є багато, щоб пити і ви здійснили, будьте достатньо, щоб відповісти на ваші дії. Рідка не зробила цього без сором'язливого і тепер шампанського, вина, коктейлів і ще більше горілки заборонені для неї. На недавньому вечері з чоловіком, актриса наречена на святий дух і відверта тільки чистою водою. До речі, вона зробила її вже в статусі «блондинка in Law».

Змінити для кращого! 444 55555 р.