Змінити для кращого!

Демі Ловато

Demi Lovato страждає від біполярного розладу і її волосся страждають від фарби. Співак не в змозі контролювати себе і настрій, який змінює 20 разів на добу, і з цього і такої частої зміни зачіски, стрижки і колір волосся. Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що це час, щоб зупинитися, тому що вона просто знайшла ідеальний відтінок!

Jordin Спарки

Захищаючи літо і ордин Спарки цвітуть. Співачка здійснила грайливі локони і довгий чубчик. Добре, це дуже приємно.

Carly Рей Джепсен

"Я завжди хотів бути рудоволосим!"

Енн Хатеу

Ви починаєте бізнес, попереду. Short haircut Anne Hathaway був не обмежений і змінив її красивий темний колір для платиновий блондинка.

3250Р. 3700Р.

nicole багаті

Ніколь росте вгору і стиль хіппі поступово замінює класику. Новий колір волосся відмінно відтіняє колір очей, але довжина, на мій погляд, може бути будь-яким.

р.

Портія Де Россі

На прем'єрі нового сезону серії «Захистий розвиток» популярна зірка американського серіалу і дружини «фаворит США» Еллен ДеГенрес прибули з оновленою стрижкою. Портія звернулася до прикладу дружини і зробила дивний короткий стрижень. Звичайно, волосся не рятують або від зморшок або інших ознак старіння, але з довгими локами Портія виглядала набагато більш жіночним і сексуальним, а крім того, трохи молодше. Зараз обличчя 40-річного Де Россі, який ніколи не мав м'яких рис, стала ще більш схильною. Дивитися його.

Маггі Gyllenhaal

Раритетно робимо короткі стрижки, але нові зачіски Maggie Gyllenhaal надали особливу чарівність.
У той же час її стиль став більш пряним.

Джена Малоне.

До - "двомісний" Крістен Стюарт, після - середня актриса приємного зовнішнього вигляду. Я побачила кілька фільмів з Дженою одночасно, але ніде я пам'ятаю її. Але кіно нічого не і вона не сіра миша.

риганна

Блондиняна повернулася до нас недавно. У своєму твіті співак сказав, що блондинка є транзитною точкою між кольором капучино і яскраво-червоного волосся. Ми просто чекаємо на RED.

Reese Witherspoon

Reese Witherspoon не хотів бути коричневим, тому що цей колір приніс її тільки поганий удачу. Звичайно, це простіше писати його в якості зачіски, але якщо у вас є багато, щоб пити і ви здійснили, будьте достатньо, щоб відповісти на ваші дії. Рідка не зробила цього без сором'язливого і тепер шампанського, вина, коктейлів і ще більше горілки заборонені для неї. На недавньому вечері з чоловіком, актриса наречена на святий дух і відверта тільки чистою водою. До речі, вона зробила її вже в статусі «блондинка in Law».

444 55555 р.