Cannes Кінофестиваль 2013

Головною прем'єрою третього дня кінофестивалю 66-го Cannes стала робота іранського режисера Асгара Фархаді «Постачання» з Беренес Бейо в ролі назви. Фільм розповідає історію відносин між французькою жінкою та іранцями, які проходять через складне розлучення. Вдово, сварки та численні спроби поліпшення відносин між експозиціями та їхніми дітьми виявляють секрет з минулого.

Основна зірка вечора, звичайно, була Беренес Бейо. Аудиторія отримала французьку акторку дуже тепло, і вона, в свою чергу, не могла затримати сльози радості. На червоному ковроліні, який, незважаючи на їх непряме приналежнення з кінофортепіано, змогли захопити прем'єрну зірку своєю красою і розкішними нарядами.

На червоному килимі з'явилась Єва Лонгорая, яка була ввічлива в Каннах. Мініатюрна актриса не експериментувала і одягала на сукню в улюбленому стилі – королівсько насичена обробка, відкрита спинка, ефектна слива. Увімкнено, пряма сукня не найкращий наряд для Єви, який навряд чи може похвалитися приголомшливим силуетом і формами, але вона представила її образ настільки впевнено і ефектно, що особисто у мене немає сумнівів, що вона повинна вибрати інший туалет.

1455174р.

Ще один L'Oreal Paris beauty envoy, Doutzen Kroes, взяв участь у прем'єрі "Песта" в туалеті від Atelier Versace Autumn collection. Я радий, що з усіх екстравагантних нарядів руки Донателла, модель обрала цю ніжну і жіночну сукню, яка ідеально підкреслита природну красу з мінімальним макіяжом і простою зачіскою. Єдиний недолік, на мій погляд, не найпристойніший тип грудей в декольте.

І ось один, що я говорив про так багато, Беренес Бейо. Її незвичайний Alexis Mabille Couture ансамбль був диханням свіжого повітря в середині вечора наряди ми так звикли. Блакитний двобортний жакет з атласними мережами, доповнений пишною багатоярусною спідницею і інтелектуальним аксесуаром у вигляді зчеплення, що імітує кришку книги американського джазу. Для мене це абсолютно унікальний і справді французький образ, який, крім Berenice, тільки Marion Cotillard може ефективно презентувати.

Любитель чорної сумарні луки Samantha Barks (знайомитися з нами від ролі Епонини в музичному «Лісові можливості») відвідала прем'єра в християнському діорському одязі, аналоги якого в різних колірних рішеннях ми вже бачили безліч. Цього разу сукня була виконана в чорному кольорі і складалася з касмерної джемпера і спідниці атласу на підлогу. Я не розумію цю сукню і я не бачу нічого красивого в ній. Єдина справа про нього - це його взуття.

За підтримки свого співвітчизника Беренес в незвичайне наряддя від купу колекції Гіамбатста Валлі. Я захоплюю створення цього дизайнера і цей міні-роздріб з захоплюючою базою і незвичайним оксамитовим додатком не виняток. Ефектні червоні туфлі з T-подібними ременями стали гідним доповненням до наряду, це щільність, яку Сара не думають, щоб доповнювати все це з гарною зачіскою.

З'явилася на червоному килимі і наш співвітчизник – модель Ольга Сорокіна. Дівчина мала досить просту слонову сукню, доповнену незвичайним елементом у вигляді так званих епаулетів з чорної пишної стрічки. Я любила цей наряд - він має оригінальність і вишуканість, тільки тут на голові нашої Ольги реальні мес.

І останній наряд, який не має нічого спільного з прем'єрою минулого, але що я дійсно хочу показати в цьому пості, був ще розкішним образом вболівальника. У цій сукні вболівальник з'явився на Chopard партії в складі Каннського кінофестивалю і він миттєво став хітом вечора. На мій погляд, це зображення ідеально підходить всім - від незвичайного кольору сукні до ефектного силуету. Уляна Сергеєнко.