2013 рік Кінофестиваль

Кінофестиваль Cannes отримає імпульс! Останнім часом на виставці Cote d'Azur відбулася гучна прем'єра фільму Arnaud Deplechen «Jimmy Picard», яка відвідала десятки голлівудських зірок. Фільм розповідає історію солдата Другої світової війни, індіанців з бронювання, який перетворюється на психоаналітичну допомогу. Вдово, відносини між двома чоловіками виростають від професійного достатку. Головну роль у фільмі грали Бенікіо Дель Торо.

На додаток до «Jimmy Picard», четвертий день кінофоруму був прем'єра для двох більше фільмів - японська драма «Курвс» і мелодрами французького режисера Ребекка Злотовського «Гран Центральний» з Леою Сейдоуксом у ролі заголовка.

2599598

Останнім часом в Каннах зустрілися гості кінофестивалю з дощовою погодою, але цей факт не зіпсував настрій зіркових леді, наряди якого пофарбували червоному килиму з усіма кольорами веселки. Найзручніший гість вечора був Jane Fonad. Голлівудський дива прибув на прем'єрі в наряді Версака з чудовим орнаментом. Я не хотів би це наряд, але я не можу заперечувати те, що Джейн виглядає приголомшливо! Чудова жінка, кожен повинен виглядати так на 75.

Габаритний зображення

Після того як Джейн Фонда, який, до речі, представляє косметику L’Oreal на кінофестивалі, її колеги – Даутцен Кросус і Єва Лонгорія – вийшов на червоний килим. Шведська модель, встановлена для фотографів в білому сукні Calvin Klein з ефектним вирізом на спині. В цілому зображення не поганий, але якщо ви шукаєте тісно, ви можете знайти кілька недоліків в цьому наряді. Перш за все, силует. Хоча Doutzen є знаменитою моделлю з бездоганною фігурою, вона навряд чи може похвалитися лляною талією, яка не буде зайвим в цьому наряді. І по-друге, довжина. Плінтус виглядає kutso, і ще більше так виглядає непривабливий в поєднанні з сандаліями на платформі, що робить ноги дуже потужними.

Модні критики пальці Eva Longoria від Versace до пилу. Так само, плаття повний, виглядає без смаку і в цілому не курча достатня для коней. На деяких пунктах я погоджуюсь з ними, але я не можу назвати цей вихід Longoria нечутливий. Пастельно-мінтний відтінок поєднується з її оливковою шкірою просто чарівно, і я люблю силует - стиль щільного наряду виглядає набагато більш ефектно на її прямі жорсткі наряди.

Дуже ефектний наряд показав нам іспанську модель і актриса Nieves Alvarez. Вона з'явилась на червоному килимі в posh Ralph & Russo Couture малиновий унітаз, який модні критики незрівняно з назвою "unique." Чудова сукня з золотою прикрасою плавно перетворюється в драматичний шовк «хвост», який, в свою чергу, переходить в ефектну сливу. В цілому, дуже важко описати цей наряд, тому я просто рекомендую, що ви любите його і зробити свою власну думку :

З'явилася для прем'єри та лити «Угорські ігри». Дженніфер Лоуренс, звичайно, вирішив пройти на трек Діор, одягнувшись в елегантну сукню з графічними кольорами. В цілому, цей наряд звертався до мене, але я особисто не маю драми або, як вони кажуть в Америці, «великий фактор». Я сподіваюся, що для своєї прем'єри, Дженніфер вибере більш ефектний образ.

р.

Р

Навіть мені, коханка різних оригінальних елементів у вечірніх туалетах, наряд Pas Vega не був до смаку. Ця сукня Stéphane Rolland Couture - це всі хаоси. Прозора вставка в області стегон виглядає дуже дивно, а нестандартний бодіс - це щось баггі-незакінчене.

Cheryl Cole, який традиційно зношує до фестивалю Stéphane Rolland Creation, цей раз обдурив її улюбленого дизайнера і взяв на червоному килиму на Zuhair Murad. І, ви знаєте, що я не був розчарований на всіх її виборі - темно-червона мережива сукня з відкритою спиною виглядала просто чудово на співачки. Дуже задоволений вибором зачіски - безтурботна коса прекрасно доповнює образ.

Габаритний зображення

р.

Меган Гале вибрав сексуальний наряд з цікавими декоративними елементами для урочистої прем'єри. Прикрашений чорним квітковим додатком, «прозорий» боб плавно протікає в чорному спідниці з невеликою сливою і вже справжньою прозорою вставками по стегнах.

Нарешті, творіння зі свіжої колекції одягу Elie Saab на червоному килимі! Актриса Каріна З'явився на прем'єрі фільму «Курфи» за участю в білій сукні з срібною обробкою, доповненою закороченою кришкою. Елегантність, шик і оригінальність в одній пляшці.

У прем'єрі фільму «Гран Центральний», де вона, до речі, відігравала основну роль, в плаття Louis Vuitton. Наряд незвичайного лаванди-блакитного відтінку з деградованою обробкою і грайливим луком на спині виглядав на червоному килимі, хоча не особливо драматичний, але дуже вишуканий і милий. Мені подобається!