Шостий день кінофестивалю

П'ятий день Каннського кінофестивалю радий нам з двома високопрофільними прем'єрами, що мають кращі актори нашого часу. Вечори стартували з прем'єр-екраном трилера «Блод Ці» з участю Зої Салдана, Clive Owen і Marion Cotillard. До речі, директор проекту не був іншим, ніж чоловік Маріону Гільюме Канет. З сюжету фільму бере нас до Нью-Йорка в середині 70-х років і розповідає історію відносин двох братів, одного з яких є успішним офіцером поліції і іншим є колишнім в'язниці.

Після прем'єри «Блод Ці» на червоному килимі прийшли творці драми «Коли я загинув», серед яких Джеймс Фран, який також є режисером фільму, а актриса Ана О’Рілі. Робота Франго представлена в головній конкурсній програмі та стверджує головний приз кінофестивалю - золотий пальмовий відділ.

Marion Cotillard, як очікується, з'явився на червоному килимі Dior. Актриса обрала плаття з різнокольоровими вставками з нової колекції курорту модного будинку. Я зізнаю, що це не зовсім образ, який я очікував від Marion - наряд, безумовно, красива і цікава, але вона виглядає занадто стримано для Cannes. Стилісти акторки намагалися додати образ драми за допомогою високої зачіски з волоссям, що, знову на мій погляд, виявився занадто серйозним і складним для такого життєрадісного плаття.

На цій важливій ніч для своєї акторської кар'єри Zoe Saldana bet on Valentino. Туалет-сірий з вишуканою вишивкою прикрашений вишуканою перловою прикрасою на спині. Романтичний світлий зачіска без спеціальних насолод чудово доповнить образ акторки.

р.

8394676

Вона прийшла до підтримки своїх колег і Міли Євовичів, які в цей вечір був діючим посолом краси L'Oreal Paris. Актриса продемонструвала на червоному ковроліні створення з колекції Chanel - сукні вишиті тисячами крихітних паєток, які створили незвичайний квітковий візерунок на тканині. Наряд є неоднорідним, але я дійсно люблю свою яскравість і оригінальність. Окремо хочу відзначити роботу майстра макіяжу - інтенсивні смоки і наголені губи, без яких весь образ буде виглядати абсолютно різним, відмінно доповнить цибулю.

4276769

Аляна Делон, модель Alison le Borge вибрала дуже драматичний наряд від Armani Prive для Cannes Film Festival. Червона сукня з гофрованої тканини з пишною спідницею складного крою і оригінальною прикрасою на вапняному вапняку практично не опинилася на червоному килимі. Це те, що на ліфа, з якоїсь причини, що змушує мене зв'язатися з гаслом, виглядає дуже дивним і неоднозначним, але варто визнати, що без неї наряд буде виглядати зовсім інакше.

Aishwarya Rai з'явилася на прем'єрі в створенні індійського дуету дизайнерів Abu Jani і Sandeep Khosla. Сукня дійсно гідна червоного килима і, незважаючи на деяку вагу наряду, виглядає дуже літня завдяки поєднанню найделікатніших колірних відтінків в обробці.

Актриса головної жіночої ролі в драмі «Коли я загинув» Ана О’Рілі з'явився на прем'єрі фільму в червоному мереживному ансамблю Monique Lhuillier, що складається з сукні з асиметричної спідниці та звужених брюк до тону. Ідея наряду дуже цікава, але весь потенціал заповнюється невдалою укладкою. Ці черевики не підходять для всіх! Який стиліст дозволить його підопічних на червоному килимі в такому взутті?

Rosario Dawson на Elie Saab. Це красива сукня, але неприємність є Rosario не йде на всіх. Актриса дуже велика в ній і без найменшого натяка на талії. Всі недоліки стилю можна виправити за допомогою ремінця, але стилісти акторки не турбували про це. Плюс, декольте виглядає дуже дивним - він відчуває себе, як він пришивається в останні хвилини, щоб груди не виглядали багато.

На фоні Келіта Ібанки в цій сукні непросто загубитися – наряд моделі привертали увагу всіх своєю яскраво-жовтим кольором і насиченою обробкою. До мого смаку ця сукня занадто перевантажена з елементами і досить об'єктивно має недоліки в виконанні, але я не заперечувати те, що Келіта виглядає дуже ефектно в такому канарному наряді.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное