Cannes Кінофестиваль 2013

Останнім часом в Каннах був особливий, і все тому, що фестиваль презентував новий, відреставрований варіант легендарного фільму Клеопатра (1963) з не менш легендарним Єлизаветом Тейлором в ролі назви. Але тільки одна прем'єра сьомого дня кінофоруму не обмежувалася - крім фільму Манкевич, Палац Фестивалі провів прем'єру довгоочікуваного фільму Стівена Содерберга «Бегін канделабраса» і Французької драми «Добрі Бастерди» з Чиарою Мастроянні в ролі назви. Але все в порядку.

Red-haired beauty jessica chastain взяв участь у прем'єрі її улюбленого фільму в слоновому шовковому плаття з колекції Versace. Елегантний вечірній туалет з незвичайним декоративним елементом у вигляді кришки, плавно перетворений на ефектну сливу, доповнюється великим, королівсько розкішним намисто з сапфірами. На перший погляд, намисто здалася занадто важкою і масивною, і я думав, «Чому зробив Джессіка навіть носити її?» але коли я дізнався, що цей намисто колись належить Лізі Тейлору себе, все впав на місце. У цьому образі головне - намисто і тому плаття обрано під ним, а не навпаки.

Тайська-британська актриса Araya Hargate стала її червоною ковроліновою казкою за допомогою пишних кульок Zac Posen. Я дуже люблю драму і урочистість цього зеленого шовку і тюлі плаття, але я був дуже щасливим, якщо шовковий боб закінчився десь в стегнах актора, а не падає хвіст на дуже підлогу. Цей дивний елемент зіпсує всю картину.

Joan Smalls показав романтичний наряд з колекції Emilio Pucci на червоному килимі. Блакитний рожевий плаття, доповнений поясом з блискучими кристалами, виглядав дуже жіночним і сексуальним на Джоан, хоча це викликало деякі асоціації з мереживним піноаром.

Вибір Діта фону Teese впав на створення з весняної колекції Elie Saab. Гарне плаття і красива Діта в ній, але я відчайдушно не вистачає драматичного образу. Я зізнаю, що я хотів би бачити королева сміття в розкішному вечірньому туалеті на підлозі, а не в іншому коктейльному наряді в стилі 50-х.

І Росаріо Даусон, означевидний, продовжує крок на одній граблі. І знову силует, який не фарбує фігуру на всіх і виглядає погано. Не робіть мене неправильно - Я люблю цю маршесу сукню і Розаріо себе з її розкішним волоссям і червоними губами, але індивідуально.

Р

Це третій зовнішній вигляд Айшваря Раі на червоному килимі Каннського кінофестивалю 2013 і третій красивий образ. Цього разу індіанська красуня на яскравості та обрала шовкову хвиле плаття від Gucci Première. Розкішний наряд Айшваря був доповнений фуксія-барвленою помадою, яка дуже ефективно контрастує з тіням сукні, і високою зачіскою.

р.

577494

Miuccia Prada є дуже талановитим дизайнером, але навіть вона пропускає. Прийміть на прем’єра «Cleopatra» Milla Jovovich. Наряд дуже суперечливий: зверху на тонких стрічках дивиться дивний, а спідниця з насиченою обробкою нагадує ковдру. Недоліки цього наряду багато, але є одна нездатна перевага – плаття не виглядає нудно, на відміну від багатьох вечірних нарядів, які ми часто бачимо на червоних килимах.

,00 Р

Барбара Палвін є одним з небагатьох, щоб був на червоній ковроліні Cannes в ансамбль труси. Чорний чорне дерево Alexandre Vauthier поєднується з шифоном верху і сандалі з золотою деталями дивився на модель жорстоко сексуальна.

Друга прем'єрна картина минулої ночі стала біографічною драмою Стівена Содерберга «Бінд канделабра» з Майклом Дугласом та Матом Дамоном у ролі назви. Дізнайтеся більше про фільм і дивитися трейлер тут, і я рекомендую вам піти в червоний килим.

Я захочився мати Шарон Камінь в Каннах - після того, як актриса не з'явилася на червоному килимі, як часто. І ще більше радує її образ, який хоч і не ідеальний, але виглядав дуже ефектно. Шахрон намагався на яскраво-синій сукні Роберто Каваллі з глибоким вирізом і блискучим оздобленням для прем'єри і доповнив його з багатоярусним намисто з емералями, які явно непотрібні в образі.

Модель Pyotr Nemkov буквально і фігурно shone на червоному ковроліні в скінченному шампанському плаття від Emilio Pucci. На мій погляд, наряд красива - вона прекрасно сидить, і шифон вставки на спідниці додають до неї легкість і своєрідна нещастя.

Erin Heatherton дебютував в 20-му стилі золотої сукні Роберто Каваллі. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Фініш знаходиться на висоті, стиль цікавий, і власник наряду красива.

Габаритний зображення

Модель Джессіка Гарт сліпий кожен у відвідуванні з її неоновим рожевим плісе плаття від Emilio Pucci. Для мене це не найкращий наряд вечора, хоча я не бачу ніяких очевидних недоліків в ньому. У будь-якому випадку, неонові вечірні наряди є варіантом для аматора.

А остання прем'єра сьомого дня стала роботою французького режисера Claire Denis «Good Bastards». Як я сказав, що головна жіноча роль у фільмі грала Чиара Мастроянні – дочка Мартелло Мастроянні та Катерини Деневве. Вона була також на червоному килимі для підтримки своєї дочки. Мадам Деневве накладений для фотографів в стриманій чорної оксамитової сукні, яка доповнюється рожевим пальтином і ювелірним тоном до неї.

До прикладу мами і хиара виходив на червоному килимі в абсолютно простому чорному міні-сукні і сандалі з декоративними елементами.

р.

Кайлі Мінгоги, які з'явилися на червоному килимі в розкішному вечірньому туалеті Роберто Каваллі, закріплені не тільки культивацією свята, але і її легендарна мама з її зовнішнім виглядом. В цілому, творіння Каваллі унікальні. Деякі з них виглядають недорогими, а інші, навпаки, дивляться уяву з їх вишуканістю і вишуканістю. Луккілі, Кайлі дав нам другий варіант.