Cannes Кінофестиваль 2013

Восьмий день 66-го кінофестивалю Cannes вперше збігався з прем'єрою двох фільмів. Першим був J.C. Chandor's All Lost, який розповідає історію моряків, що пасується в індійському океані на збитому кораблі. Головну роль у фільмі грали легендарний Роберт Редфорд. Друга прем'єра стала довгоочікуваною плівкою «Тільки Бог Форгів» – результатом спільної співпраці між власником золотої пальмової гілки Микола Вітеррен і Райан Госллінг. Останній, до речі, був дуже очікуваний в Каннах, але замість фільму прийшов, щоб представити Крістін Скотт Томас.

Не червоний килим в Каннах завершений без моделей - ці дівчата знають, як ефективно представити себе і свої наряди глядачам і є основною прикрасою кінофестивалю (після багатомільйонно-долларових діамантів, звичайно). Alessandra Ambrosio, наприклад, shone на червоному килимі з сріблястою блискавкою плаття з ефектною спідницею і відкритою спиною. Я дуже люблю, що з усіма своїми фізичними можливостями, Алі не стала занадто голою, на відміну від деяких її колег (читати нижче).

Петра Немкова віддала перевагу наступному наряді Елі Сааб. Сукня прямого силуету виконана в ніжному персиково-рожевому кольорі і завершена блискіками, намистинами і склом - в кращих традиціях дизайнера Лебані. Зображення красива, але вона має принаймні один недолік - Я не знаю про вас, але навіть я, великий вентилятор Elie Saab, вже втомився від безлічі ідентичних суконь цього модного будинку на червоному килимі.

719430 Р

3610Р. 4200Р.

Ще одна модель, китайська Лю Вен була істинним втіленням елегантності в сукні Роберто Каваллі. Так, елегантність і Роберто Каваллі є досить сумісними, особливо якщо ви обслуговуєте наряд з відповідним класом, натуральним макіяжом і дорогою, але не фантазія ювелірних виробів.

Актриса Арая Харгат, яка на останню червоному килимі в незвичайному вечірньому туалеті Zac Posen, знову обрана для прем'єри несподіваного, цікавого і небанального образу. Срібло-блакитний сукню з колекції курорту Salvatore Ferragamo був прикрашений бісерною бахромою, яка ефективно "закріплена" з кожним рухом Арая. Хоча я не великий фанат суконь цього типу, я дійсно любила цю сукню, яку не можна сказати про зовнішній вигляд свого власника. Я не знаю, що відбувається з Араєю, але її очі тероризують.

696187

Модель Барбара Пальвін накладений для фотожурналістів в чорному наряді мережива, який довгий час був зал. Долце & Габтана. Сукня стримана доповнюється холіганом апельсиновим макіяжом, який виглядав на тлі наряду, хоча не дуже гармонійно, але дуже весело. На мій погляд, тіні брів не виглядали цілком доречно на червоному килимі, і їх можна замінити помаранчевими стрілками.

Jessica Chastain знову ставить на створення Givenchy. Цього разу актриса з'явилася на червоному килимі в фіолетовому одязі з насиченою обробкою і ефектним годинниковим силуетом. На жаль, образ Джессіки виглядає незакінчений. Вона виглядає як ніби вона не на червоному килимі найбільш значущого кінофестивалю в світі, але на підгодівлі в студії. Як мінімум безтурботний хвіст і повний недолік аксесуарів говорить саме так.

Cannes Кінофестиваль 2013 р.

Cannes Кінофестиваль 2013 Р

Cannes Кінофестиваль 2013 _ Новини

Cannes Кінофестиваль 2013 Р

Ірина Шайк в типовому створенні Роберто Каваллі - підкреслить сексуальні, прозорі і з надмірною (потрібно!) кількість відкритого тіла. Я погоджуюсь, що це гріх, щоб приховати таку фігуру, як Іра, але такий вульгарний наряд неприпустимо тільки в Каннах, але і в будь-якому іншому громадському місці.

696187

Млини Жовович прогуляли червоною килимкою в сукні Арані. Я зізнаюся, я не захоплений про це наряд, особливо враховуючи, що він дуже схожий на плаття Prada, в якому актриса з'явилася на прем'єрі відновленої Cleopatra вчора, тільки виглядає трохи більш елегантно.

Крістін Скотт Томас прийшов в Канни, щоб представити її фільм тільки Бог буде чуйним. Актриса приймала до червоного ковроліну в синьому архані Прив’язаному шові з V-подібним вирізом. Я ніколи не був особливо вражений моди Крістін, але це ефектне плаття, безумовно, заслуговує уваги. Зображення було дуже гламурно і дещо несподівано - до мого великого чуйця, нарядів з колекції минулих путерів Armani не часто видно на червоному килимі.

Компанія Крістін на червоному килимі була виготовлена з китайського Жана Зійя, який цього року виступає членом журі конкурсної програми кінофестивалю «Спеціальний погляд». Актриса носила вбрання з 2009 р. Chanel couture collection для прем'єри фільму. На мій погляд, сукня з бескою, грайлива лука на талії і блискуча ручна обробка виглядає дуже добре на Яну, але я соромлюся вагою сумнівається про шифонову сливу. Чи перевантажує зображення? З одного боку, це Канни і тут сантехніка є невід'ємною, я навіть кажу обов'язкову частину будь-якого образу. З іншого боку, сукня закінчена настільки насичено і розкішно, що інші елементи декору вже не потрібні. Я ще нахилився до першого варіанту - бути санвузлом. А ти?

Cannes Кінофестиваль 2013 р.