День 11

«Venus in Furs» – це нова робота режисера Романа Полянського, яка була представлена на Каннському кінофестивалі. На основі вистави відомого австрійського письменника Леопольда фона Сачер-Масоха (від його імені, що термін «масохімізм» походить), і напевно не буде до смаку кожного. Фільм являє собою камерну комедію з прозорою сумомощастичою віссю, де беруть участь тільки два персонажа - чоловік і жінка. Фільм був знятий на одній камері, а покинутий кінотеатр Парижа виступає сцена на всі 1,5 години. Незважаючи на таку конкретну презентацію та неординарний сюжет, ті, хто бажає бачити «Venus in Mechs» останню ніч не менше. На червоному ковроліні перед скринінгом зібраних членів журі змагань, а ведучий фестивалю, а також десятки гостей кінофоруму.

Ведучий кінофестивалю Audrey Totu цього разу віддали перевагу чорному сукню з пишною двошаровою спідницею таффета. У цьому наряді і особливий шарм, властивий образам витончених французьких жінок, але я повинен визнати, що плаття виглядає дуже важким і великим на мініатюрному малюнку Одрі.

Ще одна французька жінка і інший не найуспішніший образ. Він не просто поганий, він страшний! Ведуча акторка в прем'єрі фільму Еммануель Сен'єр з'явилася на червоному килимі в індивідуальній сукні Олександра Ваутьєра. Наряд відчайдушної жінки - плаття з такою декольте не можна назвати інакше. Крім того, жіноче свято актриса чітко не розраховане на такі чіткі вирізи, а величезна кількість фотографій, де вона перевіряє, чи все ОК з її вирізом тільки підтверджує це. Насичення від стегна і червоного кольору роблять зображення ще більш вульгарним.

167836

Bianca Balti обрано для прем'єри мереживної прозорої сукні з червоною стразовою обробкою, через яку чорну нижню білизну в стилі ретро блискавка. Такі наряди вважали завісою Дельце і Губана протягом багатьох років, і багато старих леді не соромляться носити їх. Тим не менш, ці вечірні туалети часто викликають бурхливий потік критики від своїх власників (наприклад, на останньому кінофестивалі Венеції, Letizia Casta з'явився в аналогічній мереживній сукні, і багато читачів нашого сайту занурилися вульгар). Що про Біанчі? Вульгар або красива? Я, як у випадку Letitia, дотримуватися другого варіанту.

697730 км

190052.

Ніколь Кідман вибрав для проходження на червоному килимовому наряді з колекції курорту Chanel. На мій погляд, це не найкраща сукня в цій колекції, і вона не виглядала дуже привабливо на прогулянці, але ніколь зумів дихати життя в неї. Наряд виглядає дуже незвичайним завдяки цікавому оформленню з рюфелями, які з афара нагадують пухкі пері, а сексуально завдяки грайливим вирізом на спині. Я погоджуюсь, що це не найкращий образ nicole на фестивалі цього року, але я не можу назвати це невдачу.

6093972 - відео @

Р

Турецька акторка, виконавець однієї з ролей в знаменитому телевізійному серіалі «Чарівний століття» Саадет Аксой втілений на червоному килиму образ казкового, але дуже модного принцеса в смоки сірого вечірнього плаття з мережива і органзи. В перший раз я бачив акторку на червоному килимі, але я хотів би побачити її частіше - дуже приємно дивитися!

1429569

З'явилася на червоному килимі і наш чарівник Уляна Сергеєнко, модні творіння якого під час кінофестивалю були дуже люблять відомі дівчата. Уляна накладається для фотографів в чорному оксамитовому одязі власного дизайну, доповнює наряд з великими сережками з рожевими топазами і смарагдовим кільцем. Це гарний вигляд, але я ще трохи розчарував вибір туалету. У колекціях Уляна є так багато незвичайних і красивих нарядів, які чудово впишуться в атмосферу Канна, і вона вибрала цю просту сукню.

56687310

Чжан Зійї взяв участь у прем'єрі в лаванді Elie Saab Couture. Наряд прикрашений кристалами і мереживами, як і в кращих традиціях Саабу, і оснащений кишенями (кільки на вечірніх нарядах - це моя відмінна слабкість!). Це, мабуть, останній вигляд Жана на червоному килимі цьогорічного кінофестивалю, і я хвилював, що вона закінчила свій час в Каннах з таким казково красивим платтям.

Шарлі Чаплін, Кармен Чаплін, який ми побачили на кінофестивалі минулого року, обрали зелену вечірню сукню з запахом, щоб прогулятися червоним килимом. Я тільки люблю колір в цьому наряді, але велика кількість драпірів і висить рукави створюють ефект безтурботності, який не завжди красиво. Однак я хотів би відзначити, що хоча це не найкращий наряд, Carmen виглядає красиво.

Останнім на прем'єрі «Венесу в хутрі» з'явилася «Міс Всесвіт 2010» Хімена Наваррет, який нещодавно виконує обов'язки Асамблеї L'Oreal Paris. У її бузку вечірню сукню дівчина була як бачення - так красива вона була. Я дуже люблю колір, стиль, обробка наряду і як вона виглядає на своєму власнику. Ймовірно, що плаття трохи закріплюється в стегнах, але я готовий закрити очі на цей невеликий недолік через загальну красу наряду.

33099 р.

р.

«Вену в хутрі» не був єдиним прем'єр-фільмом вечора. Він також був представлений режисером Джимом Джармушом, який був підтриманий в Каннах виконавцями провідних ролей у своєму фільмі.

Тільда, як завжди, був епітом оригінальності на червоному килимі. Ми знаємо, що ця жінка ніколи не стежить за загальноприйнятими модними тенденціями, і спирається на свій унікальний стиль в одязі, але цей час її модне почуття дасть їй внизу. ансамбль "Хайдер Акерман" золотим люрексом "Хайдер Акерман" дивився більш ніж стильно. Високий обсяг зачіски зробив образ ще більш дивним.