Фотогалереї 2013 кінофестивалю

Звіт 66-го кінофестивалю Cannes, який уклав вчора на Cote d'Azur, не буде завершено без огляду фотокалорів. Кожна церемоальна прем'єра на червоному килимі обов'язково передує прес-конференції з творцями фільму, на якій вони не тільки розповідають про свій проект, але і демонструють свої модні наряди, які ніколи не їдуть безсоння. Крім того, іноді повсякденні образи на Каннському кінофестивалі виглядають цікавіше, ніж вечірні сукні з червоних килимів.

На фотогалереї з нагоди фільму «Блод Цій» Зое Салдана з'явився в стильному ансамблі Емануель Негаро, що складається з об'ємного верху і міні-спідниці в гороху. Разом з чорними і білими квітами актриса додала яскравий акцент у вигляді взуття насиченого коралового відтінку і ягідної помади. Я думаю, що це чудовий образ.

Зоя колега, Маріон Котильард, обраний Антоніо Берарді для того ж фотосета. З лицьового боку, наряд дуже стриманий і без крильок, але вид з-за відкриття наших очей до цікавих прозорих вставок на спині, прикрашених склом і кристалами. Красивий наряд, хоча в модному флазі Маріон і ніколи не сумнівається.

Як ми пам'ятаємо, в Каннах цього року були представлені два фільми з Маріоном, прем'єри яких прибули два червоні килими і два фотогалереї. На прес-конференції фільму «Іммігрант», де акторка відіграла основну роль, Маріон з'явився в білій фантазійній сукні з колекції Олександра Маккорона. Оздоблення наряду у вигляді об'ємних квіток і мереживних вставок було просто дивним! На мій погляд, найкраща наряд для акторки, який славиться вишуканим і оригінальним смаком, і не можна думати про те, але я не особливо схожий на вибір взуття – золоті човни, хоча підійде плаття, але їх можна замінити іншим взуттям. Я бачу пастельно-рожеве взуття з цією сукню - вони зроблять зображення ще більш ніж ніжним і свіжим.

Фотогалереї 2013 кінофестивалю р.

7980Р

Китайська жінка Fan Bingbing скомпонована для фотогалереї з Jackie Chan, яка стала її партнером в кіно Пошук промісних осіб. Актриса взяла на себе можливість показати образ від дебютної колекції бренду Кріса Крістофера Бу, яка була заснована її другом і стилістом Кріса Боо Печера. Дякуємо Крісу, Вболівальник перетворився з невідомої акторки в модну іконку і в минулому році увійшов до списку найстильніших людей на планеті за версією Vanity Fair. Вентилятор і Джекі нанесені для фотографів на пляжі, тому ансамбль легкої очищеної спідниці і об'ємним верхом прийшла в руки. Єдиним недоліком цього образу були чорні лакові туфлі на платформі, без яких Фан просто не думають про своє існування - знищили всю легкість і чіткість зображення.

Найкраща акторка кінофестивалю Cannes Berenice Bejo з'явилася перед репортажами в синьому ансамблю Louis Vuitton. У мене є змішані почуття про цю наряду - з одного боку, я дуже люблю стиль брюк з чорними світильниками, які виглядають просто дрібно в поєднанні з цікавим взуттям, але, з іншого боку, я не люблю дизайн блузи з чорною стрічкою і пришивкою. У поєднанні з косами верхівка наряду виглядає дуже солодко. Деякі види вчителя дитячого садка.

Фотогалереї 2013 кінофестивалю доб.2

Дженніфер Лоуренс, на відміну від інших Dior muse Marion Cotillard, залишався вірним бренду, який одягає і живить її, а ансамбль з осінньої колекції французького модного будинку. Її наряд складається з вовняного в'язання верхнього і чорного класичних брюк. Я люблю, що Джен розбавив чорний ансамбль з апельсиновим взуттям, але інакше її наряд не вразить мене. Не виглядає особливо привабливо завдяки шашлиці, що створює не найкрасивіший силует, а через не найуспішніші довжини брюк - ідеально вони повинні бути коротшими. Для оригінальності, звичайно, плюс, але в цілому - по три.

Lea Seidoo придбала на фотозйомку з нагоди фільму «Синій – найсвіжішіший колір», який, до речі, став кращим фільмом кінофестивалю, з колегою Adele Exarchopoulos. Дівчата обрали абсолютно різні наряди для фотосета: Леа пішов на журналісти в милій квітковій сукні Dolce & Gabbana (до речі, в такому наряді вона була дуже нагадує Scarlett Johannson), і Adele wore a красуня Alaia з бахромою на її спідниці і перфорації на талії. Я люблю обидва наряди, але якщо ви вибрали, я віддаю перевагу образу Леи - літнього ансамблю піднімається вгору.

Для своєї другої фотозйомки, приурочена до прем'єри фільму «Гран Цал», Леа одягнена в сукні Валентино з хитромудрим принтом в сіро-блакитному масштабі, який з афара нагадує гіпсовий розпис. На мій погляд, це красиве вбрання - лаконічний в розрізі і дуже цікавий в обробці.

Tilda Swinton не змінив свій улюблений стиль і вибрав образ, але змінив улюблений дизайнер і обмінив Haider Ackermann для Chanel. В той же час був дуже елегантним і водночас відповідає погоді (в Каннах під час фестивалю практично весь час дощу).

Тадаші Шоджі знову створили красиву наряд для свого улюбленого клієнта Octavia Spencer. Актриса провадить мереживну сукню в кольорі морської хвилі, яка відмінно виправдала фігуру і була дуже сильно її обличчя. Я колись сказав, що я був трохи втомився від Спенсер-Схоги, кажучи, що всі сукні дуже схожі один одному. Я зроблю свої слова назад - наряди японського дизайнера моди ідеально підходять для Octavia, нехай вони продовжуються в одному дусі.

На червоних килимах Audrey Totu з'явився в драматичних вечірніх суконь, а для фото виклику вибрав простий ромашковий сарафани від RED Valentino. Audrey виглядає так милий в цьому літньому плаття! Звичайно, наряд виглядає менш елегантно, ніж всі ці зображення, в яких ми звикли бачити його, але іноді можна відступати від звичного стилю і трохи розслабитися.

Ми вже бачили цей жіночий бантик Емма Ватсон у верхній частині Marie Claire десять стильних нарядів, і на мій погляд він був гідний другого місця. Красивий колір, незвичайна обробка і цікавий крій створив дуже свіжий і молодий образ. Це те, що 23-річна дівчина повинна виглядати як (Дженефер Лоуренс).

Фотогалереї 2013 кінофестивалю Р

Китайська Каріна Ми був одним з небагатьох, хто вибрав пума для фотозалу. Актриса, встановлена для доповідачів в пурпурному створенні Іл Сааб з красивою блискучою обробкою і прозорими вставками на її плечі і рукавах. Дуже красива сукня, і Каріна вдалося створити жіночний і елегантний образ з ним.

Фотогалереї 2013 кінофестивалю Р

The Cote d'Azur - це ідеальне місце, щоб пройти білу сукню Dolce & Gabbana з легким ретро дотик. На фотогалереї «Великий Гатсбі» на фотогалереї Я дуже люблю легкий одяг, але вибір взуття залишає бажати кращого. Я не розумію, що штовхає стилісти, щоб вибрати масивне взуття вечірнього вечора як доповнення до літніх легких нарядів кожен раз?! Зображення Ісли добре, але тільки з щиколоток і вище.

У чорному ансамблю Balenciaga з'явилася лялька Mulligan, що складається з верхньої прикрашеної бісером і бантом, і звужених брюк з шпильками. На мій погляд, образ шик - це простий і елегантний, все як доглядати за любов'ю.

Протягом кінофестивалю Cannes, догляд за вибираними нарядами в чорному і білому кольорі. На честь прем’єри фільму «Inside Llewyn Davis» акторка очолює невелику чорну сукню з військовим оздобленням. Весь образ Carey був розроблений в стилі мінімаліста, в тому числі простий зачіска, стриманий макіяж і чорний лаконічне взуття на платформі ... очі не будуть бачити їх.

Крістін Скотт Томас ставка на фемінність і вибрав Giambattista Valli наряд. Актриса звучать блідо-рожевою сукню і курткою з квітковим принтом у стриманих тонах. Як кажуть, прості і смачні.

Ніколь Кідман прибув у журі фотогалерею, де вона була надана Стівеном Spielberg, одягнена чорна сукня Олександра Маквіна з драматичними рукавами та скульптурною вирізкою. Ідеальним доповненням до наряду було замшеве взуття кольору винограду та носок крокодила від Джиммі Чоо (не дивно, що актриса вибрала взуття цього бренду – недавно вона стала обличчям (або ніжками?) Джиммі Чоо). Зачіска nicole була простою і лаконічною - простий хвости, пов'язаний з чорною стрічкою - але наряд ідеально підійде.

Rooney Mara на Dior. ансамбль, в якому актриса з'явилася на фотогалереї фільму «Несакред», складається з перлового сірого асиметричного верху і спідниці міді з драпіруванням. Я люблю незвичайну ідею наряду, але здається, що це різновид великого для Роонея. І, звичайно, я не щасливий з вибором взуття - Я дивлюся гострі човни з цим ансамблем, можливо, навіть кольорові, а не сандалі на платформі.

7387877

Чжан Зю, як завжди, безперечно! Актриса знає багато про незвичайні наряди і вміло її використовувати. На фотозалі Чжан з'явився в коктейльній сукні з улюбленої колекції одягу, Giambattista Valli. Сукня, прикрашена аплікацією у вигляді листя, чудово доповнюється життєрадісним жовтим взуттям, яскравим манікюром і квітковими прикрасами. У цьому образі Чжан виглядав як красива лісова німф.

Ana O'Reilly вибрала для свого фотозйомного плаття з рюшками і незвичайним принтом з Марні. Сукня виглядала дуже милою і життєрадісною, а небанальною чорною і білою сандалі зробила ідеальною парою з цікавим нарядом.