Чиме для зміни 2013

Вчора в Лондоні відбулася благодійна гала Chime для зміни, організована брендом Gucci. Метою цього заходу було привернути увагу до проблем здоров’я та освіти жінок по всьому світу, а також до проблеми сексуальної дискримінації. З цієї нагоди в центрі британської столиці концерт за участю найяскравіших співаків наших днів, які не тільки виконали свої запальні хіти на сцені, але і виштовхнули фіерські виступи, закликаючи всіх жінок боротися з несправедливістю сучасного світу, загинув. Звичайно, такий масштабний захід не може обійтися без червоного килима, який також привертає увагу.

Blake Lively, як обличчя бренду Gucci, не міг пропустити цю акцію і, звичайно, вибрали для вечірнього наряду з колекції Frida Giannini. Панс. Рейнольдс розводять білу міні-плаття з бодісом у вигляді кришки, яку Блейк доповнюється аксесуарами в рожево-бірюзовому діапазоні. Мені подобається поєднання кольорів в ансамблі, я люблю взуття, я навіть готові пробачити актриса зайвої кількості ювелірних виробів, але не зачіска.

(Б)

Зворотній зв'язок Blake дивує введення коханого виконавця і подруга Флоренція Welch

Сам Флоренції, на якому було майже єдине яскраве місце на цій вечірці, з'явився на благодійному заході в шкарпеткових штанах, які підходять в стилі 80-х. Цей наряд не тільки виглядає стильно, але і враховує особисті вподобання Флоренції, який є великим вентилятором ансамблів, і тапочки, і леопардового друку.

Jada Pinkett-Smith з'явився перед фотографіями в досить стриманому повсякденному наряді, який вона, для більшої урочистості, доповненої курткою перо і золотистих сандалі з насиченими фінішами. Я люблю ідею образу з незвичайними елементами, хоча вибір взуття може бути більш успішним.

На відміну від своїх колег, які віддають перевагу комфортним повсякденним нарядам на вечірній вечір, на гламурному коктейльі дивляться дорогоцінні камені. Актриса, одягнена в чорному жакардовому плаття Gucci з плоским плечем і друкованим принтом, доповнює наряд з лайнером, взуттям і лаком для нігтів в тон. Чорний загальний лука красива і дуже стильна, але в цьому випадку наряд перетворився в велику чорну пляму. І це не просто про темний фон.

р.

Я люблю повсякденний стиль Поппи Делевн і це не виняток. Сукня ментора + груба шкіряна куртка - поєднання, хоча носять, але дуже вигідно. Також я схожий на вибір взуття - лофери з золотою елементами можуть виглядати менш жіночно, ніж взуття, але відмінно вписуватися в образ і претендувати оригінальність.

Аішваря Раї взяла участь в урочистій зустрічі в компанії Абішек Баччанської дружини. Абхішек, як справжній джентльмен, який приваблює класичний костюм на захід, тоді як Айшваря оптимізував для менш традиційного вигляду - шкіряні брюки поєднуються з чоловічою курткою і зверху золотими елементами. У перший раз я бачив Айшварю в такому розслабленому ансамблю і я дуже люблю його. Я думаю, що вбрання приймала її кілька років.

- відео

Ще одна індійська краса, Frida Pinto, з'явилася на вечірці, що носить білосніжний костюм Gucci trouser. Розбавивши чорно-білу колірну гамму з аксесуарами в коралових тонах, Frida досягла ідеальної колірної комбінації і уникла в «неправи» її образу.

,00 Р

Дівчата Gucci, що вміщуються на червоному килимі в об'ємі з творцем їх нарядів Frida Giannini. Сальма Hayek вибрала шкіряну сукню незвичайного синьо-зелено-сірого відтінку (англійською мовою цей колір називається бензин-блакитним), а Бейонце не може протистояти великій кількості паєток і одягнуті в золотисто-срібному вільному ріжучому сукню, доповнивши її наряд з хатинами з металізованої шкіри і помади вина. Ведуться господиня вечорів чорного хіммерного костюма, що викликає мимовільні асоціації з модою дискотека. На мій погляд, жоден з цих трьох зображень можна назвати ідеальним: Salma є нудним, Beyoncé занадто багато, Frida є... disco.

Найзручніша наречена (за цим постом) Charlotte Casiraghi часто називають найстильніших. Може бути стиль показує на інших подіях, оскільки я не бачив його тут. Індивідуально кожна з елементів її наряду має право на життя, але в поєднанні вони всі виглядають непривабливими.

р.

Jennifer Lopez завжди грає великий, тому навіть для такого трохи червоного килима, вона вибрала увагу-грабний наряд. Ансамбль з спідниці куртки і олівця найчастіше викликає асоціацію з кодом плаття офісу, але не в разі, коли він виготовлений з зміїної шкіри, оснащеної прозорим верхом з хитрими візерунками, і її власник є власником найбільш захоплюючих (і дорогих!) форм у світі.

У схожому наряді з тієї ж колекції Gucci, яка обрана JLo, з'явилася Джессіка Частей. Її плаття виглядає більш стриманою, але не менш красивою. Вибір взуття плутає мене трохи - Я не зовсім розумію, чому з такою великою кількістю взуття в світі моди, світлячі жінки кожен раз вибираємо модель, яка ще не встигла прогулятися тільки лазою.

Мирослава Дума можна сміливо назвати однією з найстильніших дівчат нашої країни - її образи завжди цікаві і бездоганні. Мира вибрала яскраво-блакитний бутік з колекції Gucci. Наряд виглядає дуже елегантно і водночас відображає одну з головних трендів поточного сезону - тканин і дрилі. Довжина штанів може бути більш стриманою, але мініатюра Міра, висота якого майже досягає 155 см, часто використовують довжину підлоги, щоб злегка розтягнути силует.

р.

Роіта Ора з'явилася на червоному килимі в білому шовковому комбінезоні з асиметричним стилем ліфи. На додаток до наряду співачка вибрала червоною помади, яка вже стала її приміткою, класичним взуттям до неї в тону і великою кількістю незвичайних золоті ювелірні вироби. Я не можу зробити мій розум про його симпатії – з одного боку, немає явних недоліків, але з іншого, здається, щось неправильно з ним. Ймовірно це в стилі брюки - баггі штани я б віддаю перевагу вузьким класичних брюках щиколотки.

Зое Салдана з'явився на вечірці в цікавому ансамблі, що складається з шкіряних брюк і куртки з блискучим золотом принтом. Непевно, що світло-чорні сандалі роблять ідеальною парою з цим нарядом, але в цілому зображення виглядає мило і оригінально.

Як і більшість її колег, Thandie Newton обрала чорно-білу колірну гамму для заходу. Актриса провадить більш розмірним блейзером, простими брюками і білою футболкою з акварельним зображенням Ґерце Джонса. Такі наряди завжди викликають найсвіжіші почуття у мене, і коли вони доповнюються правим взуттям, вони просто не мають ціни. Це срібне взуття може бути не найкращою парою взуття у світі, але вони ідеально вписуються в образ і розбавляють його незвичайним кольором.

, Україна