Зміна для кращого? Найзручніші зміни в зачісці зірок в останні часи (частина VII)

Solange Знати.

Після ефектної афро-волосистої співачки не менше ефектних дредлок. Соланге здається рідною американкою, але за її стилем вона повинна була народилася в Ямайці. Саме звідти, що дредлокони вийшли в наше життя, і це звідти, що різні принти, які доповнюють одяг у гардеробі молодшої сестри Бейонце.

р.

Єлизавета Мос

Зірка серії «Медові Чоловіки», Elizabeth Moss, повернулася до світлих волосся. З непристойною стрижкою, нова блондинка зробила свій дебют на Келлі і Михайлівському шоу 20 травня цього року.

Ярослав Лето.

Хрещення живий! Ярослав Лето, відновивши його вражаючу трансформацію в транссексуал на множині фільму «Даллас Покупець клуб», трохи відновили і виросла шикарне волосся. В принципі, ніхто не сумнівав, що він здатний його, але як він не вдається виростити старий? Зрозуміло, в 10 років він ледь змінився.

Християн Бале

Кілька тижнів тому актор закінчував зйомки в фільмі «Американська ванність» і вирішив відзначити цей випадок, відвідавши перукарню. Якщо у мене була ця кучерява, я йду до барберу.

доб. 36

Енн Хатеу

Чи варто це? Anne Hathaway є білявка знову, але вона повинна мати зіпсована її волосся.

р.

риганна

Чи має перукарню Ріанни з уяви? За кілька місяців (і для Ріанни це вражаючий період), вона мухає з однаковою стрижкою і тим же кольором волосся. Але нещодавно співачка змінила трохи: зробив колір трохи світліше і пряму частину приховав храм. Однак це вже було...

Р

Вілув Сміт

Не сидить. Вона також хоче зірвати в кіно з її знаменитим татом і хоче бути рольовою моделлю. Вона вирішила найкращу згадку про себе змінила її волосся. Я уявляю, що полонина в будинку і кричуща, "Мааааам, пааааапа, де мій вогник?"

р.

Rita Ора

22-річний співак освіжив образ жовтими пасма. Я думаю, що вона костюмує її, відразу ж стала настільки молодим і гарним.

р.

Каррі Вашингтон

Міс Вашингтон також додав пару пасмів, але, звичайно, не як яскрава, як Rita's. На жаль, вона 36 років і вже утворилася стиль без будь-якого натяка на оверження. Гарна вона і коричневі пасма на чорні волосся виглядають досить цікаво.

Франкі Сандфорд

У суботу з’явиться мама, тому вона вирішила виглядати більш м’якше, ніж раніше. Після того, як боби пов'язані з жінками, і довге волосся з жінками.

р.