гламур жінки року 2013

Гламур назвав топ жінок 2013 Вчора в Лондоні відбулася церемонія нагородження гламурських жінок року, створених відомим глянцевим виданням. На відміну від багатьох інших премій, переможці яких обираються спеціально скликаним журі, переможці цієї церемонії обираються найбільш затребуваними і об'єктивними суддями - читачами журналу. Так кращий виконавець року був визнаний Рита Ора, приз в номінації «Кращий актор» пішов до Ребела Вілсона, а нагорода «Прорив року» отримала Сантана Баркс, відома нам за свою роль в музичному «Лісові непогадані». «Людина року» за гламурськими читачами стала Данила Редкліффе, а найпрестижніша нагорода церемонії «Воман Декади» отримала Вікторія Бекхем – успішний дизайнер, мати багатьох дітей та ікони стилю.

гламур жінки року 2013

Я люблю Victoria Beckham дуже багато, тому її перемога була приємною сюрпризом для мене. До всіх сюрпризів вона з'явилася на церемонії не у створенні власного дизайну, але в наряді від весняної колекції Маргіли Maison Martin. Вона зносила ансамбль верху з скульптурною лінією шині та широкими брюками незвичайного стилю з прозорими кишенями. Не дивлячись на те, що вбрання Вікторія відобразила її стиль – стриманий і елегантний, модні критики назвали образним нудним і незабутнім. На що я погоджуюсь зняти - є дійсно щось відсутній, але що турбує мене найбільше не одяг, але втомився зовнішній вигляд панів. Бекхем. Митець макіяжу був явно недбалим.

гламур жінки року 2013

гламур жінки року 2013

Вікторія була супроводжувана на церемонію свого сина Брукліна.

815746

З деяких причин я не можу взяти Rita Ora серйозно в вечірні туалети. Мені здається, що вона дивиться в них, і кожен раз відчуває себе, як вона вибрала неправильне плаття. Цей маршеса є просто справа. Аудна диспозиція Rita і її hooligan зовнішній вигляд, я не пов'язаний з ніжністю фріл і делікатесом мережива. І здається, що макіяж більш приглушений (принаймні без помади), але все ж не те ж саме. На мій погляд, Rita повинна вибирати наряди менш банальними і романтичними і більш драматичними і красивими, після чого глядач не відчував дисгармонію.

гламур жінки року 2013

гламур жінки року 2013

гламур жінки року 2013 р.

Наомі Кемпбелл не сумний після чохла з Владиславом Дороніном, який розводять до обміну «чорним пантером» для «Міс Китай», але кладе на більш коротку спідницю і збиває всіх присутніх з нескінченними ніжками. І допомагає їй в цій коктейльній сукні Олександра Маккорона з насиченою золотою обробкою. До речі, в каталозі курортної колекції бренду, цей наряд представлений у вигляді комбінезону, і я буду дуже щасливим, якщо Naomi носила цю версію наряду. Плечений спідниця не вражає.

591764

гламур жінки року 2013

Я дуже бородавний тренд pyjama, тому що часто ці наряди дійсно виглядають як реальні піжами. Паяма слід ретельно прогулятися, щоб не розмити тонкий кордон між наряддям для виходу і домашнього одягу. На мій погляд, Рашида Джонс вдалося. Актриса з'явилася на церемонії в темному синьому костюмі з квітковим принтом від Ердема, що складається з куртки піжама зрізається і звужуються брюки. Якщо це були пухкі штани, все буде ходити.

гламур жінки року 2013

Нещодавно ми побачили Miroslava Douma в ансамбль Gucci, вчора Jesse J з'явився в одному наряді на церемонії гламура. Співак доповнив її ансамбль з великими золоті ювелірні вироби, незвичайним зчепленням, жовтим лаком для нігтів і надактуальним блакитним лайнером. На мій погляд, образ просто чудовий, і білявка їжака робить його ще цікавішим.

гламур жінки року 2013

гламур жінки року 2013

гламур жінки року 2013

Cara Delevingne не турбувався і з'явився на церемонії в чорна брюки і футболка з провокативним принтом, доповнює образ яскравими аксесуарами - зчеплення з жилетами і червоним взуттям. Можливо, образ є занадто неофіційним для світської події, але добре виглядає і не суперечить гололиганському персонажу Кара.

гламур жінки року 2013

Подруга Delvigne Jordan Dunn з'явилася на церемонії на красивому дизайну Victoria Beckham MPE. Сукня відмінно підкреслита апетитну фігуру моделі, а золоті аксесуари відмінно доповнять образ.

Hayden Panettiere вирішив відмовитися від елегантних суконь і продемонстрував ансамбль, який вписується більше в офісний код сукні, ніж увечері. Актриса провадить смугасту коротку сукню з вирізом і чорним блейзером. Окрім урочистості церемонії, наряд Хайдена не поганий, крім взуття. Спочатку ці чорні черевики, неприпустимо в принципі, і, по-друге, важкі для наряду.

гламур жінки року 2013

Кілі Мінлог з'явився на червоному ковроліні в стилі Мошино зефірної сукні з багатьма обідами. Чудово, тільки Kylie at 45 може так вдало пітчингувати наряд, призначений для 20-річного дівчинки. Дуже приємно!

гламур жінки року 2013 Габаритний зображення

гламур жінки року 2013 р.

Найкращий актор року Rebel Wilson не так легко підібрав вечірній наряд, але вона зробила гарну роботу. Вона носила чорною маринкою Rinaldi сукню з незвичайним принтом і мереживним окантовкою. Я не можу зробити мій розум про цей туалет, але я дійсно люблю, як Rebel збити його - смішне взуття і синій лак нігтів відмінно підкреслюють її дивний характер і почуття гумору.

гламур жінки року 2013

гламур жінки року 2013

На церемонію з’явилася легендарна Джоан Коллінс. Актриса, яка обожнює баске плаття, мимовільно провокує об’єднання з нарядами героїні серії «Динамо» Алексієм Колбі, роль якої колись відігравала Йоан.

гламур жінки року 2013

Санта Барки, нарешті, дали чорні і одягають на більш яскраві сукні. Незважаючи на те, що «блідер» є підвалом. Вбрання актора з Роланда Мурета був неоновим рожевим кольором, який майже засліпив очі. Неускладнена літня сукня з відкритим вихідом доповнюється простою зачіскою, інтенсивним макіяжом очей і золотою фурнітурою. Не великий наряд, але як перше знайомство з яскравими відтінками підуть.

гламур жінки року 2013

гламур жінки року 2013