скандальний дизайнер приймав до Vanity Fair, що створення весільного наряду для Kate Moss (який, згадувати, одружений Jamie Hince в липні 2011), не тільки врятував свою кар'єру в модному бізнесі, але і витягував його з абіс алкогольної залежності, в якому він став мігрувати після того, як він був вогонь з посту арт-директора модного будинку Крістіан Діор. Нагадуємо, що причина звільнення модної гуру з теплого місця була його антисемітні загострення в п'яному стані. Галяно було дорогою до босів Крістіана Діора, але їх репутація була вищою, тому дизайнер раптом втратив свою роботу і був брендований антисемітичний. За словами Галяно, багато його оточення відійшли, і тільки Кате Мос закривав очі на всі пресудики і не відмовлялися замовити плаття, стиль якого вона обговорювалася з дизайнером перед скандалом.
Створюючи весільну сукню для Kate - це моя творча реабілітація. Він буквально врятував мене. Кате дала мені надію і я вирішив довести, що незважаючи на все, що говорить про мене, я все одно себе – дизайнер Джон Галяно.
доб.
«Це наряд був дещо символічним, тому що паєтки на ньому нагадують пір'я пташиного птаха Фенікса, який завжди відроджується від попелиці», – продовжується Galliano. Сукня Kate відродила свою віру в себе.