Дитячий рот

Зварювальний онук вирощує філософ (швидкість і половина років). Не через ваші (хоча це занадто). Юніор надає перли, теж. Але вони трохи відрізняються. Ну і для дітей це поширене - замочіть приміщення так, щоб дорослі очі вийшли на голову. Хто знає це.
І ось операції Яна. Замовили аденоїди видалені. Неприємний, звичайно, здається, що ніхто не є прихильником хірургічного втручання, але – це необхідно.

Мама роз'яснює, варить, щоб говорити. Розкажіть, що робити і пояснити чому. Ось багато деталей. Вони дадуть вам постріл. Потім з носа вийдуть щось. Ну і це. Прослуховування. Сіг. Я погодився.
Він чинив сміливо під час роботи. Він сказав: «Я тебе, але без алкоголю!» Він отримав трохи джика. І ніхто не зраджує. Не сльозиться. Коли після ін'єкції він почав видаляти, що викликало всі пороги, щоб відбуватися.
Принести в приміщення. Сила. Мами в'ялені. «Я, як ти? Нарешті він сказав. Виявляється, що в попередньому підготуванні він пропустив той момент, що щось буде зрізати з нього. Я просто взяв постріл.
до Але ви повинні, січ.
- Мама, як я можу зробити це? Я не був частиною мене, Як жити без неї?
- Яна, вона була у вашому шляху. Ви хворіли. У вас був жорсткий час дихання.
- Так, з тих пір, чому це потрібно?
Немає заперечення.