У Лос-Анжелесі пройшов дві соціальні заходи, в яких брали участь Голлівудські зірки. Першим був Spike TV Guys Choice Awards 2013, і другий був кульковий метелик. Але про все в порядку...
Щорічний Spike TV Guys Choice Awards відбувся на Sony Pictures. Премія була створена в 2007 році Spike TV і присуджується переважно для чоловіків, які обираються глядачами каналу. Премія церемонії – золоті роги, які, відповідно до організаторів шоу, повинні бути пов'язані з безпліддям і маскулінністю. Цікаво, що церемонія має майже не постійні номінації - щороку виробники шоу-події найбільш незвичайних номінацій в залежності від подій у світі кіно, музики та культури. Тож цього року була категорія «Кращий Лінкольн», за яку дві фільми боролися за перемогу – «President Lincoln: Vampire Hunter» та «Lincoln» Стівена Сільберга. Не складно вгадати, що останній виграв.
Короткий список переможців різних категорій:
Наша нова подруга – Кріссі Теген
Братислава любов: Діксон Брати з The Walking Dead
Сексуальність і сила Danai Gurira
The Most Небезпечний Людина – Walter White (Брекінг Бад)
"Funniest" - Джиммі Кіммель
Найбільш очікувана плівка року: Людина зі сталі
"Віртуоз" від Jamie Foxx
"Війна" від Vin Diesel
"Hot і Fun" - Калі Куоко
"Альфа чоловіча" від Burt Reynolds
"Публічний фільм року" - "Поточний додатковий"
Хлопчик року, Ben Affleck
Я думаю, що я маю претендента на кращий образ цього літа, Джессіка Альба в Версуці. Я люблю все в цьому наряді: сексуальний відрізок сукні, а жовта шкіра під крокодилом (Ви не можете думати про оригінальний колір для такого матеріалу!), а поєднання з кораловим взуттям. Важко уявити більш життєрадісний і водночас сексуальний образ. Bravo, Джессіка! Браво, стилісти! Браво, Донателла Версце!
р.
Після фото Джессіка змінилася в більш класичне плаття від Narciso Rodriguez. Поруч з чорним бобом і слоновою спідницею з чорними світильниками виглядали дуже елегантно, але не позбавлені сексуальності, а взуття з блискіками додали йому урочистості і святковості, без яких на сцені не обійтися.
Р
Олива Вибрано чорну сукню з шкіряним бодісом і бекка Майклом Корсом на церемонію. Я дуже люблю стиль сукні в дусі БДСМ і замітку жорстокості в образі, завдяки яким наряд виглядає дуже сексуально. З точки зору укладання можна додати деякі деталі, які розбавляють монохромну колірну гамму, але з точки зору простих спостерігачів, варто визнати, що без усього цього Олива виглядає красиво.
р.
На жаль, Дженніфер Аністон не прогулявся червоним ковроліном, але нам було багато, щоб захопити актриса на сцені. Джен не змінював свого стилю і носила одну з її багато маленьких чорних суконь до церемонії. Простий MFP з шифоновою хвилею, як єдиний декор був доповнений витонченими сандалами в тон разом.
Модель Кріссі Тейген також віддав перевагу МХП, але на відміну від досить стриманого наряду Аністону, її плаття було перероблено з прозорими вставками і блискучими оздобленнями. Моє вирок – трохи вульгару. Відчувається дрібна лінія між вразливістю і сексуальністю, але не кожен може балансувати на ньому.
Другий соціальний захід, який також провів місто Анджелів, був метеликом. Проводиться в Голлівуді протягом часу в рядку, а гроші, отримані організаторами кульки для продажу столів і спеціальностей від шеф-кухаря, йде на потреби бездомних американців.
Одне з гостей м'яча був Елі Лартер. Актриса носила сукню ярусу з оригінальним калідоскопічним принтом від Monique Lhuillier. Розглядаючи візерунок на її наряді і так яскраво і помітно, вирішив відмовитися від активних аксесуарів і доповнивши наряд простим чорним зчепленням і мінімалістичними сандаліями. Я дуже люблю плаття, але краплина кольору (навіть як лак для нігтів) зробить його ідеальним.
499.00 Р
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Вперше в довгий час я безумовно схожий на образ Leia - від вибору сукні до вибору аксесуарів у вигляді ніжного коралового зчеплення і кільця з білою емаль. Ідеальний літній наряд!
Актриса Rebecca Gayhart з'явилася на м'ячі в вечірній сукні в кольорі слонової кістки з асиметричним вирізом губ. Красивий наряд, але ще більше я люблю сміливий вибір ювелірних виробів - намисто і браслет в африканському стилі дають образ оригінальності і зробити його завершено. Rebecca прийшов до заходу, що супроводжується чоловіком Eric Dane.
р.
Р