Голлівуд продовжує нагороди.

Голлівуд продовжує нагороди. Цього разу зірки зібралися на премію «Вибір критики», призи якого зарезервовані для телевізійних діячів. Церемонія була вперше три роки тому, але тепер вважається одним з найпрестижніших телевізійних премій в Америці. Рівень престижу події може бути відстежений нарядами на червоному килимі: якщо в рік до останнього знаменитого модиста може дозволити собі з'явитися на заході в демократичних коктейльних сукнях, в цьому році обов'язковий атрибут практично кожного з них - це вишукана вечірня сукня.

Перед тим як отримати безпосередньо на огляд з червоного килима CCTA, я запрошую, щоб перевірити цей рік список Лауреатів. Це також може містити імена ваших улюбленців.

Кращі драматичні серії: гра престолів, поломка

Кращі комедії серії: Великий Bang Історія

Найкращий фільм/Mini-Series: За Candelabra

Кращий комедія серії Актор: Louis C.K., “Louis”

Кращий актрис в комедії серії: Юлія Луї-Дрейфус, Віце-президент

Кращий супровід комедії актор: Simon Helberg, The Big Bang Theory

Кращі підтримки комедії Актриса: Kaley Cuoco, The Big Bang Theory, Eden Sher, Іноді Worse

Кращий актор в серії Драма: Брайан Краньстон, Breaking Bad

Найкраща акторка в серії драм: Тетяна Маслані, Темна дитина

Кращий супровід актора: Михайло Кудліц, Південний Територія

Найкраща підтримка Актриса: Моніка Поттера, «Паренти»

Кращий телевізійний фільм/Mini серії Actor: Майкл Дуглас, за Кандельабабра

Найкращий телевізійний фільм / серія Mini Actress: Elizabeth Мосс, Верстка озера

Кращий телевізійний фільм/Mini серії актор: Zachary Quinto, American Horror Story

Найкраща підтримка актора в телесеріалі/Mini Series: Сара Павлосон, американський Хорор Історія

Кращий гість актор в серії Драма: Паттон Освальд, Парки і відпочинок

Кращий гість актриса в серії Драма: Jane Fonda, Новини

Емми Россум чітко на вогонь! На щастя, вона нічого не вражає, але вразить нашу фантазію з бездоганними вечірніми образами. У цей час невимушений зірочок ставить на пристрасний червоний і доніс вечірній туалет з багатими панелями на церемонію. Сукня виглядає красиво, як і господар. Я не думаю, що хтось поверне свою мову, щоб сказати, що червоний на червоному ковроліні є непристойним варіантом.

Оскар-виграюча актриса Melissa Leo з'явилася на червоному килимі в мереживному кремі в дусі 50-х років. Меліса ніколи не вірили у упередження про вік і з'явіўся на різних соціальних заходах в ігрових нарядах, які не були без витонченості. Цього разу елегантність виходить з питання, тому мені здається, що ця сукня не найкращий вибір для такої ролі.

р.

Як правило Abigail Спенсер вибирає яскраві кольори для червоних килимів, але в цей час актриса зробила ставку на класичному чорному з маленькими нашивками інших відтінків. Сукня акторки від Gilles Mendel була прикрашена незвичайним принтом, що нагадує бризки кольорів, а також доповненням до наряду вона вибрала колір фукезії, завдяки яким образ виявився сучасним і грайливим (немовно, наприклад, помада класичного червоного відтінку, який перетворить наряд в ретро категорії).

Найяскравіша дівчина червоного килима, безсумнівно, була Regina King. На акторці була сміттєздатна сукня помаранчевого кольору, яка вже виглядала на її темній шкірі дуже насичена, але Регіна вирішила додати ще один яскравий акцент до її образу - лак для нігтя морської хвилі. Я люблю незвичайні кольори в манікюрі, але в цьому випадку я буду консервативним і голосувати проти фарбованого лаку в поєднанні з помаранчевим нарядом. Те ж саме відноситься до вибору аксесуарів - якщо оголені катери ще прийнятні в цьому образі, то атласне зчеплення явно з малюнком.

Р

«Що мотивовано її носити?» – перша реакція на вбрання Калі Куоко. Плаття Paule Ka може добре виглядати, але не на Kaley. Вбрання не тільки сидить жахливо і заповнює актрису, але і призначене для кролів 15 років.

На червоному килимі з'явилася весняна дівчина. Сукні Лела Рожева - це не тільки найяскравіший фіолетовий колір, але і незвичайна обробка у вигляді перфорацій, складання в візерунки і фігури. Для всіх своїх повітань, наряд навряд чи можна назвати цукровим і солодким завдяки ефекту прозорості.

Британський телеведучий Cat Deeley вибрала для прогулянки на червоному килимі з золотою сукню Monique Lhuillier з малюнком і скульптурними елементами на стегнах. Я дуже люблю оригінальний наряд, але я плутаний вибором зачіски - довгі пухкі волосся зливаються з платтям, перетворюючи весь образ на велику золотисту пляму. Незважаючи на це невеликий недолік, я дійсно люблю несподіваний вибір апельсинової помада.

,00 Р

Diane Kruger ніколи не йде на червоному килимі в банальних нарядах. Так сталося, коли актриса з'явилася на церемонії в сукні з незвичайними декоративними елементами з осінньої колекції Nina Ricci. Такий наряд, ймовірно, не сподобається всім, але особисто мені подобається - незвичайний бооб, шифонові муфти по стегнах і геометричним вирізом на спині виглядають супер оригінально. Єдине, що втілює мене про це наряд - довжина, яка досить скорочує ноги.

, Україна

Родзинка білої сукні Aubrey Plaza стала незвичайним вирізом спини, включаючи геометричні елементи, кольори і блискавку в повній довжині. Я розумію про такі наряди, бо вони завжди виглядають дуже цікавими і незвичайними, і, звичайно, я не можу допомогти, але зауважити успішний вибір взуття – білі човни не тільки абсолютний удар сезону, але і відмінно вписуються в образ.

Холодний ягідний відтінок міні-плаття RED Valentino дуже багато для обличчя платинової блондинки Elizabeth Moss! Я люблю, як виглядає яскрава і освіжаю її наряд, хоча я не можу допомогти відчути, що цей стиль сукні перетворює крихку актриса в потужну спортсменку.

Марія Меннос знає про переваги її фігури і вміло його використовувати. Сукня Маршеса сидить на ній, як непристойна і підкреслює спокусливі форми, але це не єдиний плюс образу Марії. Наряд дійсно шикарний і все красиво в ньому - від красивого блакитного кольору і приголомшливого силуету і закінчуючи незвичайним стилем і ефектним оздобленням.

до

Малін Акерман з'явився на церемонії носіння коктейльної сукні Azzaro. Плаття виглядає просто красиво з усіма цим блискучим бахромою і прекрасно поєднується з сандалі в стилі гладіатор, але, на жаль, це не найкращий вибір для Малина на цьому етапі її життя (запам'ятати, що вона нещодавно подарувала народження дитини і, природно, одягала трохи ваги). Наряд перетворює фігуру актора на квадрат без будь-яких підказок талії.

524268

Jennifer Carpenter обраний a Vera Ванг плаття з квітковим принтом і драпіріями на її стегнах для прогулянки на червоному килимі. Я переконаний, що такі наряди добре виглядають тільки на дуже тонких дівчат, інакше вони можуть додавати додаткові обсяги і кілограми до фігури. Дженніфер ніколи не був великим у формі, тому це плаття не зіпсує її на всіх.

Зірка серії «Американська історія жахів» Сара Павлосон продемонстрував нас чарівним образом в кремовому одязі Кароліна Герера з мережною обробкою. Наряд виглядає дуже ніжним і романтичним, а яскраво-рожевим взуттям дає образ яскравість і грайливості.