Жінки в кіно кристалі + Lucy Awards 2013

«Не день без червоного килима» – Голлівудський девіз. Цього разу весь світ сноуборду зібрав у жінок в кіно кристалі + Lucy Awards 2013, який призначений для найвпливовіших жінок в кіноіндустрії. Огляд з червоного килима, імен переможців та інформації про основні нагородження дивляться під kata.

Жінки в кіно кристалі + Lucy Awards 2013 Р

The Crystal + Lucy Award поділяється на кілька великих премій. Один з них, за аналогією з ім'ям, є Lucy Awards, присуджено жінкам з світу кіно на послуги в діючому полі та за внесок у розвиток кіноіндустрії. Нагорода була створена в 1977 році і її лауреати в різні часи були такими талановитими і впливовими актрисами, як Гленн Close, Сусан Сарандон і Бет Мідлер. Цього року нагорода стала лауреатом Laura Linney. Актриса не зробила шоу з її зовнішнього вигляду на сцені і вибрав скромний ансамбль білої повітряної блузи і чорної тканої трапецієвої сукні.

1 999 р.

Нагорода Люсі для жінок в телебаченні і названа легендарним комендантом Люциля. Цей приз був створений в 1994 році, а список його переможців включає такі актори, як Courtney Cox, Debra Messing і жіночий колектив серії «Анатомія Груші». Цього року організатори шоу також обрали групу жінок як переможців, цього разу від телевізійного серіалу Mad Men - Elizabeth Mos, Jennifer Jones, Kiernan Shipku, Jessica Paré та Christina Hendrix. Крістіна не може з'явитися на церемонії, але всі інші переможці з задоволенням нанесені на червоний килим.

Єлизавета Мосс, наприклад, обрала літній ансамбль з колекції Emilio Pucci, що складається з м'якого синього bustier і спідниці з фірмовим принтом. Я люблю образ, в першу чергу, з його колірною гамою - ніжний і освіжаючий, і тільки потім з цікавим вирізом і незвичайним силуетом.

Дженніфер Джонс з'явився на церемонії в костюмі дизайнера Marie Catranzo, роботи якого відомі своїми незвичайними принтами. Отже, це час створення Марії був прикрашений приголомшливим образом осіннього пейзажу в різних тонах. Як доповнення до наряду, Janeyuary вибрав сережки з зеленими каменями тонувати макіяж очей і взуття стриманого стилю.

Kiernan Shipka не тільки акторський талант, але і чудовий сенс стилю. Цього разу юна актриса вибрала класичний жанр для світської події - маленька чорна сукня. Створення бренда Max Mara, який був постійним спонсором церемонії протягом декількох років, був прикрашений перфораціями, складеними в гарний візерунок. Невелика червона сумочка на ланцюжку і сітчастому взутті прекрасно доповнюється нарядом.

На відміну від своїх колег, які обрали сукні або ансамбль з спідницею, Джессіка Паре з'явилася на церемонії в темному зеленому комбінезоні класичного стилю з обрізкою на спині і стрічкою в тон. Дуже елегантний і жіночний образ.

Debra Messing також вибрав комбінезон для церемонії, але одночасно зробив ставку на класичний чорний колір. Мені подобається, що наряд прикрашений перфорацією - завдяки їй образ актриси не перетворюється на велику чорну пляму і помітно виглядає. Довгі сережки і набір браслетів з чорними і сірими каміння стали ідеальним доповненням до наряду.

Rose McGowan - яскрава дівчина і обирає відповідні наряди. Яскрава зелена сукня з атласним поясом була ідеальним вибором для актриса – наряд не навмисно сексуальний, але водночас створює ефектний силует, підтриманий насиченим апельсиновим помадом і спокусливим виглядом.

Жінки в кіно кристалі + Lucy Awards 2013 Габаритний зображення

Софія Коппола, як найяскравіший жіночий режисер нашого часу, присуджено премію «Дороги Арзнер». Як і образ вечірнього іншого переможця Laura Linney, наряд Софії був скромним і простим і показаним чорним шифоновим платтям з напівпрозорою вставкою на листі і білим коміром. Я дуже здивував взуттям, яке панс. Коппола вибрав для її образу; спочатку я думав, що вона стояв босоніж.

Ще один яскравий представник сучасного кіно світу - Hayley Steinfeld. І це не просто моє особисте спостереження, але незворотний факт, інакше актриса не була присуджена престижна нагорода Max Mara. Цей приз, як правило, присуджується молодим представникам кіноіндустрії, в тому числі Katie Holmes, Zoe Saldana і Chloe Moretz, які стали обличчям майбутнього минулого року. Звісно, Haley з'явився на церемонії Max Mara. Її наряд був незвичайним синьою загальною цибулею, яка була створена сушеною сукню з плісированою спідницею, сандалі з перфорацією і зчепленням конвертом. Як яскравий акцент, розбавляючи загальний-синій, був обраний рожевий лак для нігтів.

Жінки в кіно кристалі + Lucy Awards 2013 р.

Перед тим як отримати свою присуджену премію в жіночому кіно кристалі + Lucy Awards, Haley прийняв привітання на вечірці, організованому брендом Max Mara Max Mara (відзначена нагорода не була несподіваною для актриса - власники бренда оголосили свій вибір в березні). Цього разу Халі обрали Sportmax (бренд входить до складу Max Mara) і обурює сіру сукню з чорними геометричними вставками для свята. Наряд не великий, але образ вийшов дуже успішним - і все завдяки аксесуарам. Незвичайні сандалі з неоновими мережами і рубцевою помадою зробили цибулю яскравою, а відтворний хвіст дав образ молоді.

В цілому образ Йорданії Brewster навряд чи можна назвати ідеальним (на мій погляд, чорні аксесуари не зовсім в темі тут), але біле плаття з великими помаранчевими квітами чудовий. Він виглядає яскравим, свіжим і ідеальним для літа.

Практично те ж саме можна сказати про наряд Іллі Лартера, з однією корекцією – її ансамбль ще вишуканий, ніж грайливий. В іншому випадку набір простого верхнього, синього олівця спідниці і пісочних кольорових аксесуарів виглядає дуже літні.

Актриса Ashley Madekwe часто радує нас з успішними зображеннями, і це зелений жакард плаття з фарширований квітковий принт не виняток. Варто відзначити вибір аксесуарів - срібне взуття в футтуристичному стилі і помади в кольорі фуксія дуже несподівані, але ідеально підходять до варіанту сукні.

Марія Єлизавета Вінст віддав свою перевагу друкованому наряді, тільки на відміну від колег, які спиралися на квіткові теми, актриса вибрала геометричний орнамент. Чорна двошарова сукня в білому клітці не виглядала дуже вдало, але червоні туфлі і помада вдихають життя в неї і давали їй можливість успіху.

У оксамитовому чорному сукні з яскравим квітковим орнаментом з'явився на червоному килимі Олива Манн. Я розумію про наряд і силует, він створює, але... Чому це сіре взуття? Я можу закрити очі в свій стиль, але колір!

Кирнан Корфука повертається на коні! Її образ дуже простий, але привертає увагу. Я дуже люблю поєднання кольорів і способу чорно-білих сандалі поєднуються з верхнім принтом. Хто знає, можливо, в майбутньому Kiernan стане «особою майбутнього» Макса Мари.

На відміну від чарівного Кіернану, зображення яких завжди вдалось, Софія кущ не може похвалитися однаковою консистенцією. Давайте, принаймні, візьміть цей наряд. Яка незвичайна і цікава спідниця, але що це на вершині? Здавалося б, якщо верхній був обраний з асортименту товарів на найближчому ринку, а російська. Варто всього за кілька тисяч доларів, але це, безумовно, не схоже.

Зірка "90210: Нова генерація" Джессіка Нигини можуть дозволити собі яскраві наряди з таким яскравим і помітним зовнішнім виглядом. Вибір актриси знизився на шовко-рожевої сукні зі східним принтом, доповнивши бежевими аксесуарами, зеленими прикрасами і помади в тону.

Зображення Мирани Козгрове викликало мені змішані почуття, в першу чергу через колірну гамму - влітку ви хочете свіжі і яскраві кольори, а сині і чорні можна носити взимку. Друга причина моєї незадоволеності була взуттям. Чи може хтось пояснити мені, чому ці черевики так популярні з знаменитостями? Я не бачу нічого красивого про це і століття його популярності вже давно пішли. Я використовував, щоб носити його 4 роки тому.

Помста зірка Кріста Б. Аллен приймала до червоного килима в зеленому одязі стриманого ріжуча, але завдяки блиску тканини, а також цікавим аксесуарам у вигляді взуття з шліфованої шкіри і зчеплення з каменю, образ навряд чи можна назвати нудним.

Але вбрання Емілі де Равіна просто підходить до категорії «бороть». Зображення актриси явно не вистачає цікавих елементів.