Кто-то за всю свою жизнь ни разу не бывал на балу?

Хтось у всьому житті ніколи не був до м'яча, і хтось відвідує ці пишні події, послідовно один раз на місяць. Звісно, ми говоримо про знаменитостей, які збиралися останніми вечорами на благодійному заході амфАРа Натхнення Гали в Нью-Йорку. Героїн вечіру був Jennifer Lopez, який був присуджений спеціальною премією за її внесок у боротьбу з захворюваннями, що передаються статевим шляхом, допомогу UNICEEF та активну благодійну діяльність. За словами організаторів шоу, JLo надихає своїх колег і шанувальників краси зовнішнього і внутрішнього, і важко сперечатися з цим.

Для такого важливого вечора Дженніфер вибрала розкішну синю сукню Tom Ford з обрізкою блискіток імітує камуфляжні тони. Останні кілька нарядів діви не були її найбільш успішним вибором, але це суперефективне плаття знову подарувало нам старий JLo. В якості доповнення до активного наряду співачка вибрала макіяж в нейтральних тонах, простому зачіска і, звичайно, блиск діамантів.

Будь-яка соціальна подія, яка має слово амф AR в своїй назві чарівно приваблює вражаючу кількість моделей до її червоного килима. Це сталося в цей час. Бразильська краса Ana Beatrice Barros вибрав яскраве апельсинове плаття з лаконічним вирізом для гала вечора, єдиний декоративний елемент якого був трохи вище шлунку. Слід зазначити, що цей крій необхідний при оформленні наряду, інакше він буде виглядати нудно.

524992

З першого разу я люблю Карлі Рей Джепсен. Я не великий вентилятор з проривних суконь, особливо якщо він коротший, ніж спідниця, але це Carlie Wong вечірній туалет я люблю з красивим малюнком і ніжною колірною гамою. Великий бірюзовий браслет виглядає зовнішньо в цьому образі, але я пропоную вам закривати очі на ньому.

Чи є це мені, або має Gaburi Sidibé покласти на більше ваги? Я не бачу мене неправильно, я не намагаюся бути неслухняним або бульбуючим, я просто дійсно стурбований появою і здоров'ям актриси, і вона тільки 30 років. На цій швидкості вона навряд чи живе до 50 років. І нічний унітаз добре виглядатиме на таких формах, але це найменше клопотання.

Дрез Hemingway з'явився на червоному ковроліні в білому сукні з цікавою спідницею сітки як декоративним елементом. Наряд не поганий, хоча б його не можна назвати банальним, але більшість всіх в цьому образі я люблю укладку - зачіска, матовий ягідний помада, золотистий зчеплення і білі сандалі чудово виглядають.

4855866

Супермен і супермодель Іман з'явився на м'ячі в червоній і помаранчевій вечірній сукні Валентино. Я не дуже люблю себе наряд, але я дуже люблю ефект, який він створює – всі ці літаючі клапті тканини виглядають просто шикарно і янт дуже обличчям.

Candice Swanepole тепер a платиновий блондинка. Модель з'явилася перед фотографами в сукні Теорія, чий букет був прикрашений класичним блискавким гускою для ніг. Сукня виглядає чудово - вона дуже проста, але при цьому ефектна, але новий колір волосся і зачіска не вражає. Волосся виглядає як солома.

Канадська модель Сомалійського походження Yasmin Warsame обрана сукня-салат з ефектом деграду для вечірки і не втратила. Пряма вирізка наряду підкреслить елегантну фігуру своєї господині, а колір морської хвилі, плавно перетворюється в чорно, виглядає дуже ефектно і цікаво.

Здається, що Ума-Турман знайшов свій ідеальний стиль, тому що це не перший раз ми бачимо актриса в вечірніх туалетах з міцним корсетним верхом і пишною спідницею. Ательє Версце наряд просто фантастично добре - від насиченого рожевого до того, як він сидить на нашому героїні (примітьте уст-водаючу вирізку!).

18932

Вбрання Lindsey Vixon поєднує в собі всі декоративні елементи. Є пері, паєтки і мережива, і кристали, і навіть прозорі вставки. Останній, до речі, був дуже багато - принаймні один, який відкрив погляд на баре, явно був зайвим.

Eniko Michalik, як її друг Lindsay, є також великий шанувальник різноманітних ювелірних виробів. Її вечірній туалет був прикрашений стразами, пір'ям і драматичною сливою, але він виглядав більш гідним, ніж наряд Vixon.

Моделі - вони знаходяться в нормальному житті моделі. Я думаю, що це фото дуже схоже на фото з глянцевого журналу.

Голий туш. Що може бути sexier? Isabelle Goulard був єдиним гостем вечора, який віддали перевагу не вечірній наряд, але лаконічний трюмовий костюм, який забезпечив її звання sexiest (і, можливо, навіть найстимальніші) дівчата на цьому червоному килимі. Смачний!

Світшот і благородна модниця Шала Монрок вибрала для проходу уздовж доріжки одношкірні яскраві червоні сукні з лакової шкіри від Valentino. Наряд доповнюється шифоном прозорим бодісом і рукавами і прикрашений білим коміром, який є залом курортної колекції італійського модного будинку в 2013 році. Сукня не зовсім до моєї кришки, але дуже радує несподіваним вибором аксесуарів.

Вибачте, що Lei Lezark все ще вражає переглядом The Great Gatsby, принаймні вибір її наряду говорить точно так. Червона вечірня сукня з ефектним дизайном спини Ley доповнила зачіску в стилі 20-х, ефектний димний і великий золоті прикраси.