Париж Хілтон

Сьогодні, Париж Хілтон вже не є основною зіркою табличок, і там були часи, коли історії про неї з'явилися в пресі так швидко і в такій кількості, що Асоційований прес заборонив публікацію будь-яких новин про Хілтон, які тривав тиждень.
Напередодні релізу фільму «Еліт Суспільство Софії Коппола», яка розповідає про групу привілейованих підлітків, які захопили будинки знаменитостей в 2008-2009 роках, в тому числі будинок Хілтон, де вони вийшли 6 разів і відійшли товари за 2 млн. дол., Париж дав коротке інтерв’ю одному з публікацій.

Як ви отримали роль в елітному суспільстві?

Софія прийшла до мого будинку на день народження минулого року. Вона була просто ходити по будинку, знімаючи фотографії, а потім раптом вона прийшла до мене і сказала: «Я роблю фільм про Bling Ring, і я люблю його тут, тому що інтер'єри неможливі відтворити в студії». Я люблю її і вважаю її дуже талановитим. Після цієї розмови я погодився.
Так ви все ж живете в будинку, які зламали?

Я. Уже до цього сталося, у мене було багато досвіду з іншими будинками, коли настали мої гонщики, люди піднімалися над парканом, а автобуси з туристами постійно зупинилися. Це було всім знайомим мені. Розташований в Лос-Анджелесі, в районі Лос-Анджелеса. Незважаючи на те, що сталося, і це було дуже страшно, я просто оновлю всі системи безпеки вдома і встановив останні технології.

Софія нічого не змінила в кінохаусі? Знімок показали смішні подушки з монограмою обличчя.

Так, це мої подушки, і будинок був як це. Єдине, що вони мали змінити, було моє "Свято слави" - на сходи, що ведуть вгору, величезна кількість журналів охоплює мене в рамках підвісити на стінах. Для того, щоб використовувати їх в плівці, потрібно було отримати дозвіл, щоб вони були замінені підробками. І ці подушки з моєм обличчям колись дав мені другу за день народження, і я знайшов їх дуже смішним.

р.

Судові документи скажуть, що бордюри вводять будинок через головний вхід, оскільки ключ був прихований під матом.

У закритій зоні, ніхто не заблокував двері до того, що площа охороняється і ви можете ввести тільки через одну воріт. Я не думаю, що хтось коли-небудь був робом. Моя господиня залишила ключ для мене під матом, вони взяли її, зробив копію, і прийшов з нею. Вони приїхали сюди 6 разів.
І ви не помітили нічого до останнього часу, коли вони припинили два мільйона товарів?

Я. У всіх попередніх візитах брали дизайнерські сукні, сумки, сонцезахисні окуляри. Він був тільки тоді, коли вони знайшли свою безпечну в гардеробній кімнаті, яка вдарила джекпот. Незадовго до того, як мої бабуся померли і залишили мене дорогоцінні камені, які були передані в нашій родині від покоління до покоління, і які я ніколи не можу замінити. Він страшний.
Зроби, щоб отримати деякі ювелірні вироби?

Просто ювелірні вироби. Все дуже цінний, кожен похил, кожен алмазний сережка, вони продаються. Я тільки повернувся до мене речі, що не важливо мені.
Хлопці зуміли вкрасти ті ж явні фотографії та наркотики, які не були?

У цій сцені вони ходять на вулицю і вони знаходять кокаїну в одному з автомобілів сусідів, це не в моєму домі. Вони взяли деякі фотографії. Я був в комерційній для мого шампанського, вкритого золотою фарбою, ці фотографії висять у вітальні. Ви побачите їх в кадрі.
Усі члени Блінг-Кільце тепер випустили з тюрми. Як ви думаєте про це?

Вони порушили мир. Тепер, коли я їду додому, я боїю когось там. Я хворий з них лежачи на моє ліжко, висить в моєму будинку і намагаюся вкрасти навіть собаку. Вони краще ніколи не бачити мене. Моє брат побачила одну з них в клубі і розповів власнику, «Це один з тих хлопців, які розбили свою сестру». Вони кинули цей хлопець з і blacklisted його.

Цікавим парадоксом є те, що ви стали відомими через медіа-питання та обсесію знаменитості, і тому ви потерпіли до цих людей. Що ви думаєте про дії Bling Ring, які говорять про сучасну культуру поклоніння знаменитості?

Я думаю, що це виходить з руки. Хмарно дивитися. Вирощування, я не подбаю про знаменитостей. Я думав про тварин і хотів бути ветерином. Сьогодні діти мріяли стати відомими. У Лос-Анжелесі виростають у страшному світі, особливо в Лос-Анджелесі. Я б хотів би підняти дочку в цьому місті.
У вас є менше і менше чуток про вас сьогодні. Коли ви хочете бути відомими?

Я не думаю про це. Все відбулося перед поточним домінуванням телевізора з реальністю. Нікол і я попросив зробити фільм в Просте життя. Ми не хотіли б зробити стільки сезонів. Так, ми любили його, але це був цілим новим світом для нас. Я подорожувати весь час сьогодні. Я просто відкрив свій фірмовий магазин і випустили свій 15-й парфум. Я відчуваю, що я вирощував і стає, хто я дійсно я – бізнесмен. Я намагаюся залишитися від партії. Я зробив. Я роблю це занадто довго. Тепер, якщо я походжу на захід або вечірку, то це тому, що я оплачений, або для просування бренду. Все для бізнесу. Я не користуюсь цим способом.

У Румунії готуються відзначити 100-річчя з дня народження.

Я в студії і я майже зробив з альбомом. Оформити всі необхідні документи і скоро ви можете почекати офіційне оголошення. Я дуже рада. Чудова компанія. У альбомі гості зможуть повечеряти Lil Wayne та інші несподівані гості. Це буде крутий електронний запис з танцювальними піснями.
Ви познайомитеся з Леонардо DiCaprio після титану? Це рум'яна.

(луги) Ми знаємо один раз. Він великий хлопець.
Я впевнений, що ви часто попросили це питання. Але, здається, що Кім Кардашян, який почав бачити в суспільстві на вечірках з вами на «найкращих днів», точно скопіював всі ваші кроки, щоб подобатися.

Люди часто говорять, але я не думаю про це. Я бачив багато дівчат в Голлівуді, намагаючись повторити те, що я зробив, бо я був першим. Я може бути трохи плащим, що люди хочуть бути як мені.

Ми почуваємо вас в сім'ї.

Ми відкриваємо свій перший рік в Манілі. Це триповерховий пляжний клуб, кінотеатр, нічний клуб, спа-центр, ресторани оточені сім вежами та штучним пляжем. Тоді ми збираємось відкрити для себе деякі готелі та нічні клуби в Мумбаї. Я радий бути наступними в степах сім'ї.
Які найбільші маніпуляції про Париж Хілтон?

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Я не працюю, і вони дарують мені все для нічого. Це насправді навпаки. Я можу бути одним з тих, хто живе на довірчому фонді, але, як тільки я переїхав до Нью-Йорка, коли я був 16, я підписав до моделі агентство Дональда Трампа і почав заробляти гроші. Звідси я почав будувати свій бренд, який зараз виробляє 17 ліній. Я не взяв нічого з батьків, оскільки я був 18. Після перегляду Просте життя люди також думають, що я порожній-головий блондинка. Але якщо вони побачили мене на засіданні ради або діловій зустрічі, вони змінять свої думки.