Fragrance Foundation Нагороди 2013

Немає призів! Я був наступний червоний килимок приблизно на два роки, і кожен раз є нова церемонія, яку я ніколи не чув. Наприклад, пара днів тому Нью-Йорк Лінкольн Центр провів нагороду Fragrance Foundation Awards 2013 або просто FiFi Awards. Як випливає з назви, ця нагорода присуджується виробникам і творцям кращих ароматів і називається народом тільки «перфум Оскар». Як і будь-яка інша нагорода, Премія FiFi отримала близько 20 конкурентних номінацій, кожен з яких знайшов свій переможець цього вечора. Так переможець у номінації «Кращий зоряний аромат» був унітазованою водою з простою назвою Taylor by Taylor Swift, а нагорода «Вибір споживача» пішла на Justin Bieber і його подруга Justin Bieber. Колонія Інтензія Oud by Acqua Di Parma був визнаний кращим чоловічим ароматом в категорії розкіш, а Флоработаніка від Balenciaga був кращим жіночим ароматом, який я дуже щасливий, як це мій улюблений парфум в даний момент.

Неймовірний ковролін Taylor Swift на червоному килимі, як грецькі богиня. Країна diva показана шовкова пліснята Emilio Pucci плаття з прозорою вставкою грудей. Ми бачили п'ятдесят цих нарядів на Taylor, але той факт, що вона виглядає просто чудово в цьому білому льотному паді не буде відмовлено. Крім того, співак компенсував звичний дизайн сукні з новим макіяжом – олівцем і тіні в ажурних тонах.

Р

На церемонії в темно-синій сукні з дотиком ретро з'явилася акторка Connie Britton. Ретро тема була також побачена в аксесуарах - в невеликій сумці з паєтками і мереживними катери з округленим нісом.

р.

Крім ретро стилю, канадська модель Alana Zimmer також віддала перевагу. Її цікавий наряд явно дав 70-ті роки як в обробці Lurex, так і в стилі з рукавами-планетами. Пара таких суконь обов'язково знайдених у грудях бабусі.

Я дуже радий, що Dita von Teese ще не вдягнула, але вибрав елегантну шампанську сукню на літній вечір. Залмарк бренда Марія Люсія Хохан, який створив цей вечірній туалет, є прозорою вставкою на спині, створюючи ілюзію бареної шкіри. Також варто звернути увагу на ефектний силует наряду, що робить фігуру Діта ще більш апетитним - ті самі "годинні окуляри".

Габаритний зображення

Skye Ferreira вибрав для червоного килима демократичний ансамбль в чорному кольорі, що складається з куртки в чоловічій стилі, прозора мережива блузка і шкіряна спідниця, стиль якої мимовільно нагадує мене про Конан барбарянський наряд. Ідеальним доповненням до наряду було суперактуальна неонова помада, завдяки якій образ став яскравішим. Подруга Skye, американська модель Уганданського походження, Chiara Kabukuru, контраст, bet на багатому зеленому кольорі її лаконічний наряд. У цьому образі я найбільше подобається, як оливковий відтінок поєднується з темною шкірою нашої героїні.

Gossip дівчина зірка jessica zor є інший ретро стиль вентилятор в одязі. Виготовлений в естетиці 60-х сукню з кришталевими фінішами від бренду Kaufmanfranco виглядає дуже мило і чудово поєднується з зачіскою в дусі ретро. У моїй пам'яті це перший образ Джессі, який не викликає ніяких скарг. Про нас