У степах батьків

Дітям батьків є своєрідна перевага для кожного з їхніх дітей. По-справжньому талановиті аспіруючі актори, готові запалити землю, щоб отримати роль, режисери не так готові підключатися як діти знаменитостей. Вже є «міжособистісні фузії», коли хтось обіцяє щось комусь, варто або просто хоче створити контакт. Одним з таких прикладів є сотні таких прикладів, але ми зосередимося тільки на тих, які чітко демонструють загальний тренд, коли мами і татами залучають своїх незрілих дітей в кінобізнесі.

Вілл і Джеден Сміт, Купальник щастя, Will і Willow Smith, Я Ам Легенда

Він взяв Він Сміт два роки, щоб принести сина і дочку в світ. У 2006 році він звернув сина на Голлівуд, а через рік він «відвертий» маленький верби. Де зараз? Так, все те ж, тому що батько, що продовжує просувати їх. Яден любить грати в кіно, але Вілув змінив її фокус трохи і пішов в музичне поле.

Хіба і Джеден Сміт, «Після нашої ери»

Після 7 років вони повертаються в той же фільм. Сім'я Сміт ще не окупається, але я не думаю, що їх скарбничка є порожнім, і вони не збираються йти з цієї втраченої причини. Він занадто багато на сина. Бог може дати йому стільки талантів, що він робить, тому чому? Я не збираюся йти, ви знаєте, але все ще вірить у свого хлопчика і каже, що все приходить з досвідом, що я, безумовно, не можу заперечувати.

Leslie Mann і maud і iris apatow на для дорослих любов

Директор і продюсер Judd Apatow також створили сімейний бізнес. Він регулярно знімає дружину і дітей у вульгарі, але іноді дуже смішні комоди. Це так... це так загорнути, що мої дочки, ймовірно, готові до чогось. Дуже гарна сім'я. Леслі Манн, що дає враження від дуже приємної жінки, завжди радує її зовнішній вигляд.

John Travolta і Ella Travolta - так свято

John Travolta є щедрою душею. Під час зйомок цієї комедії він дав дружину Келлі Престон і юну дочку Елла Робін Вільямс. Для неінформованого глядача, їх зв’язки були найменш помітними.

Demi Moore і Rumer Willis - Striptease

Не може бути сімейний фільм, але Demi Moore ніколи не був незайманим, тому 8-річний роммер був встановлений. Пізніше, коли дочка виросла, її мати і подруга в одній людині влаштувала її майстер-класи в стриптиз. О, що Демі, О, дебаучері!

Bruce Willis і Rumer Willis, Хостаж

Тад був більш суворим. Він навіть влаштував загальний кастинг для своєї дочки, за результатами якого вона все ще отримала роль. Bruce knows як для обману: невеликий, але приємний.

р.

Мартін Шен та Чарлі Шен, Wall Street та Anger Management

Хто краще грати сина, ніж син? Небо. Тому поєднання шин є актуальним, як у 1987 році, так і в 2013 році.

1561622

Джон Войга та Анжеліна Джолі, «Знайди шлях»

У кінофільмі «Знайди вихід», а тепер визнаний секс-символом Голлівуду, також почав свою кар’єру завдяки батькові. У 1982 році Джон Войга, який отримав основну роль у фільмі, мав право вибрати: або взяти на себе роль дочки або однієї з маленьких акторів. Він вибрав колишнього, хоча він розлучив матір Ангі і ніколи не з'явився в її житті, розміщення дітей на її крихкі плечі. Звісно, ні діти, ні його екс-дружина тривають, що він точно зробив, але так що красива Анджеліна не повторить її долю, Марелін дозволив Джону приймати Джолі до набору.

Анджеліна Джолі і Пакс, Захара і Віденський Джолі-Питт, "Особливості"

Анджеліна продовжує сімейні традиції. У новій плівці з'являться казка Дісней, половина дітей. У ролях Пакс і Захара ще невідомі, але наймолодший, Віденський, відіграє роль дуже юних принцес Аврора (Ель Вентиляційний). Шукаємо майбутній кінотеатр у березні.

Billy Ray Cyrus і Miley Cyrus на hannah Montana і hannah Montana: кіно

У серіалі та фільмі батько забрав сидінь, але це був той, хто надихнув Мілі, щоб піти на слухання, коли Тейлор Момсен і співак ЙоЙо відмовився від цієї ролі. В результаті Мілі підкорив світ Дісней і пішов на, але обличчям Тейлора і ДжоДжоу повільно перестають спалахувати в пресі.