Я думав новину качка, адже навіть знаючи, як неординарний кані Веде, важко вірити, що він мав нагоду придумати ім'я стипендії для новонародженого. Тим не менш, TMZ є першоджерелом із західних новинних порталів з точки зору отримання останньої інформації, а потім ті ж новини були опубліковані іншими авторитетними виданнями, включаючи Дзеркало. В короткий час, просто не впаде: вони назвали "Північний Захід", який перекладається на нашу мову. Північний Захід! Розкажіть мені, вони нормальні?
Ця інформація, за даними TMZ, надійшов з джерела в клініку Cedars-Sinai, де Кім і дитина наразі проходять. За його словами, Кім'я буде скорочена до імені дівчини Норі (на честь заготовки суші).
р.
Варто відзначити, що перед початком народження дитини версія була активно вимушена, що Кім і Кані буде продовжувати родинну традицію Кардашського клану і вибрати ім'я для листа «К». Тим не менш, що не потрібно нічого винаходу - пізній матері Заходу був названий Кайденом Дондою, а пара думала про встановлення на цій назві.
Ласкаво просимо до цього світу, Північний Західний Кардашян Затока