Модний світ занадто мінливий.

Модний світ занадто мінливий. Зміна суконь, стилів, зображень і моделей курсу. Сьогодні Хочу привернути увагу до вибору, присвяченого мій погляд, до самих розкішних моделей. Ось моделі 90-х. Досягнення успіху і перебування поплавки, вони допомогли не тільки красою, але і божевільною харизмою, чарівністю і привабливістю, яка в сучасних моделях, атлас практично відсутня.

р.

Клаудія Шиффер.

Клаудія – прагматичний, як більшість німців – вирішив покласти гроші, які вона заробила на притулок в власний бізнес. У 1995 році вона і її колеги "в магазині" Елл МакФхерсон, Наомі Кемпбелл і Крісті Турлінгтон відкрив мережу ресторанів Fashion Cafe. Бізнес не вдалося, але Claudia встигла залишити частку в часі без втрати нічого. Шуффер спробував діяти в фільмах (не особливо успішним), випустили відео з комплексом фітнес- вправ, а також погодився створити Барбі-ляльку в її образі.

Клаудія більше не на катанні, але вона іноді знімається для рекламних кампаній модними брендами, такими як Chanel і Louis Vuitton. Вона не розуміє своїх дочок, що стають моделями, вона збирається поділитися своїм досвідом і навіть планує бути їх менеджером. «Модель може бути недосвідчена, щоб з'явитися в бісквітному господарстві, не розуміючи, що після того, як ви навіть не можете сподіватися отримати на кришку Vogue», - пояснює Schiffer. У своєму особистому житті блондинка краси знаходиться в ідеальному порядку: в 2002 році одружився режисер Метью Ваугн, дав народження трьох дітей – сина Каспера і дочок Клементін і Косіма. Щасливе сімейне життя в старовинному замку на околиці Лондона.

Cindy Crawford.

На початку своєї кар’єри Сінда називалася «Литва Гіа» для її репетиції знаменитої моделі Гія Каранджі. Але сьогодні Crawford є живою легендою, і зараз інші відомі жінки порівняні з нею, наприклад, актриса Eva Mendes неодноразово називалася «Латинкою американської версії Cindy Crawford». З кінди, як Claudia, спробував піти в кіно, і так само, як і невдало: фільм «Fair Game» за її участю не вдалося в касі. Корефорд не зробив подальших спроб, замість запуску лінії засобів догляду за тілом і гомеопатичних продуктів.

У 1998 р., Cindy одружився з американським ресторатором Randy Gerber, який став батьком двох своїх дітей – сина Presley Walker та дочкою Kaia Jordan. Crawford, 47, як і раніше виглядає чудово завдяки постійному навчанню та ретельному самодогляду. Вона все ще знімається: наприклад, вона з'явилася в журналах L'Officiel і Harper's Bazaar, і зовсім недавно вона стала обличчям рекламної кампанії TSUM.

Крім того, супермодель серйозно цікавиться дизайном меблів, а також займається благодійністю, зокрема, активно підтримує основи боротьби з раком.

Крісті Турлінгтон.

Крісті Турлінгтон не втратить землю або: Як і 15 років тому, Maybelline, Bally і Louis Vuitton бренди пропонують свої вражаючі збори для реклами своєї продукції. Але 41-річний супермодель вважає модою не більше головної речі для себе: Крісті успішно розвиває свій власний бренд спортивного одягу, сприяє здоровому способу життя, серйозно цікавиться йоги і разом з charities, бореться з раком грудей.

Christie є щасливим одруженням: вона одружена з актором Ед Бернс і має дочку Грейс з ним. На відміну від багатьох колег, Турлінгтон не боїться підходу старого віку: «Я не можу повернути час, тому чому зіпсувати життя і розраховувати зморшки?» Ботокс і пластична хірургія - це особняк сучасності, говорить Крісті.

Наомі Campbell.

Чорний "пантер" Наомі Кемпбелл практично не уповільнив темп роботи, хоча вона багаторазово приймала, що вона з радістю торгує своєю кар'єрою для тихого сімейного щастя. Є багато претендентів на серце краси: танцюрист Joaquin Cortez, Formula 1 менеджер Flavio Briatore і навіть відомий актор Роберт Де Ніро. Найсвіжіші романтики верхньої моделі з російським мільйонером Владиславом Дороніном, здається, обіцяє стати серйозним: для нього Наомі перейшли на постійне проживання в Москві і бере участь в шоу вітчизняних дизайнерів, які раніше не змогли навіть мріяти про це.

р.

Але рекламні контракти та романи не є єдиною причиною, яку ми будемо говорити про Наомі. В Центрі скандалу за останні 10 років надмодель звинуватив людей з навколишнього середовища – від помічника до водія – не менше 7 разів. Кембелл дуже добре працює з ЮНЕСКО, щоб зібрати гроші, щоб допомогти дітям в Третьому світі.

Лінда Евангеліста.

Linda Evangelista колись сказав: «Для менш ніж $10,000 на добу, я навіть не отримую з ліжка». "Я сподіваюся, що я інша людина зараз." У мене є багато причин, щоб вийти з ліжка вранці. Я є частиною команди, яка підвищує мільйони доларів для боротьби з ВІЛ та СНІДом.

Зараз Лінда бере участь у багатьох fashion-проектах, наприклад, минулого року вона представила колекцію осінь-зима Джона Галяно, а ще недавно ми написали, що вона стала обличчям осінньої колекції Talbots. Лінда все ще добре, але супермоделлю дуже скасовується про зморшки, які з'являються з віком, і збирається відвідати пластичні хірурги. Супермодель був одружений двічі, але обидва шлюби закінчилися розлученням. Отже, її єдиний син Августин, народився в 2006 році, Лінда піднімається самостійно.

Тира Банки.

Тира Банки є першою чорною моделлю, щоб з'явитися на чохлах Sports Illustrated Swimsuit Edition, Victoria's Secret і GQ. Він сказав, що заголовок «першого чорного» став обтяжним блоком у відносинах з Naomi Campbell – дівчата постійно змагалися один одному за звання найбільш екзотичної моделі. Цікаво, що обидві красуні спробували себе в ролі співачки, але музична кар’єра не виконувалась як для себе.

Оголошено зміну професійних бендиктів, Тира нарешті залишила подіум на початку 2000-х років і залишила для телебачення. Тепер вона є продюсером і ведучою реальністю шоу Американська наступна топова модель, яка йде в Росії під назвою «Топ Американської моделі», написав книгу «Тайра: Зовнішня і внутрішня краса», а також порушився в кілька фільмів, наприклад, в неординарному фільмі «Бар «Знімний койот».

Я, ймовірно, сказав вам про мої улюблені моделі. Кілька спільних фото моделей, за лаштунками, з дизайнерами тощо.

3250Р. 3700Р.

р.

Ганні Версаце.

Azzedine Alaya і naomi в фурнітури.

419609

Кейт і Лінда, 1994.

р.

Р

р.

І кілька імен від модного світу '90s.

Шана Задрик.

Йоан Северанс.