Відьми Hadramaut (11 фото)

Hadramaut - провінція на півдні Йємена.
Це місце славиться «прості хмарочосами» – високоповерховими будівлями з пальмових стовбурів та неочищених глиняних цегли.
Це місце нездатне для зовнішнього вигляду жінок, які одягають як казки.

Р

1,1 км Поява жителів Хадрамаута дається переважно своїм величезним - до 50 сантиметрів високих - солом'яних капелюхів.

2,2 км Таку шапку не збивають, але свого роду «термости», що дозволяє працювати під ошатним сонцем, коли температура іноді досягає п'ятдесят градусів. Поруч з головою завжди є шар холодного повітря. І жінки можуть захопити кози в будь-яку погоду або працювати в полі.

р.

3. У Особа вкрита маскою – «niqab». Не можна плутати з вугром (вугілля також там, це шарф, який охоплює волосся, в Йемені це відносно невелика, а в деяких країнах жіночі загортають в теляти від голови до пальця). Niqab на півдні Йємена схожа на маску, в її середині верхня і нижня частина з'єднується тонкою ниткою, яка дає очі, рясно подається з антимоном, дуже своєрідним виглядом.

3388186

4. У Подруга шахти у порівнянні з жінками Hadramaut до ніндзя. Можливо, є схожість. У будь-яку погоду жінки Hadramaut зношуються чорні носки – abaya. Виготовляється з синтетичних речовин, тому що синтетичні синтетичні речовини є значно дешевшими. Чорний, я підозрююю, це просто припуск до традиції – менше пральної води.

Габаритний зображення

5. Умань Тільки в Хадрамауті, і тільки в деяких його селах, я бачив без рукавів абай. Руки в цьому випадку одягають окремо, це самостійна частина шафи. Руки дівчат не татуються, але фарбуються, фарба потім йде на себе.

6. Жнівень Руки, часто рясно прикрашають вишивкою, закріплюють спеціальними бинтами.

7. Про нас Взуття "кухня" в досить банальних гумових тапочки або в китайських кросівки.

Р

8. У Я маю на деякий час припускав, що верхній і колір капелюха визнають належність конкретному племені - як форма скабарда і ручка шавлії у чоловіків. Але потім я прийшов до висновку, що все більш банально - майстер має таку тканину, він обмотує. З точки зору, верхній капелюх більш красивий. Ось чому деякі капелюхи гострі, інші з круглими контурами, я ніколи не фігурую. Проте для нас є також капелюхи більш знайомих форм. Але тонкі, з невеликими головами, жінки Ємені з масованими обличчями все ще виглядають дуже екзотичними.

9. Навігація Дивлячись на дорогу «відьми» водінням, туристи зазвичай захоплюють камери - кожен хоче взяти картину такого дива. Але з точки зору Йеменських жінок фото "Гарам," гріх. Вони навіть мають віру, що на комп'ютері з будь-якої фото ви можете видалити маску з обличчя, а потім кожен побачить вас в Інтернеті - це сором'язлива! Отже, Ємені кидають камені на туристів. Леді наліво кидає камінь на мене. Я не отримую фотографії легко:

10. І деякі, більш просунуті, дивляться туристів, відразу приховують капелюхи під своїми руками, щоб силует був менш цікавим.

р.

11. Я багато подорожував в Ємені, навіть соло. І минулого разу я дізнався так багато арабських слів, я зміг трохи спілкуватися з відьми. Вони більше не бояться мене. Вони не знали, де Москва була, але коли вони дізналися, що я був російською, вони запитали, якщо я спробував горілку. Я хотів би запитати мене, як багато дітей, вони бажали його, коли вони дізналися, що було тільки одне, і вони б порадили мені мати "повний лікар, який допоможе мені". На фотокамері і було багато задоволення, коли я поставив її в руки, і вони фотографували свої кози і курчат.

Фото: Ендабаскакова.livejournal.com