10067
Фото дітей зірки
У нас є діти зірок, які ми бачимо не рідше, ніж їхні батьки (право дивимося в наші папарзійські літописи), і є ті, що похилають знаменитостей, особи яких приховані під етикеткою «секрет». Саме на них, на хвилі того, що навіть найсвіжіші батьки (Анна Седокова, Іван Урганнт та інші) показали своїх дітей, ми побачимо сьогодні.
5-річна дочка Івана Урганта, Ніна:
«Дуже, коли ви закохали, я поклав на капелюх! й
Р
Анна Седокова та її дочка.
«Ви знаєте мене, я не помітив фотографії моїх дітей. Я думаю, що це так особисте і я дійсно хочу захистити їх від всіх поганих речей у світі. Це не означає, що я люблю їх менше, ніж будь-який. Це не означає нічого на всіх) Насправді, можливо, сьогодні є одним з тих днів, в яких я не боятися відкрити для вас найбільш важливу сторінку моєї книги життя.
Тільда Свінтон і її син Спаситель. До речі, у хлопчика є ще одна сестра, яка народилася 1997 року.
Ірина Алєгрова і її дочка від її першого шлюбу, Лала. Вона є єдиною дитиною співачки, хоча Алєгрова має 4 марки про шлюб в паспорті.
Старі війни батько Георг Лукас приніс одну з дочок до світла. Найдавніша донька Джорджа – чемпіонка ММА, але Кате, яку ви бачите на фото, не має нічого спільного з спортом.
Лариса Долина – концерт з дочкою Анжеліна.
Олена Проклова та молода дочка Поліна.
Дочка Євгенія, яка протягом декількох років активно бореться за свободу матері.
Лера Кудрявцева та сина Жана (зад), яка становить лише 3 роки молодше поточного чоловіка телеведуча.
до 1 3 4 5+
Пилін Хоффман дивує баскетбол з сином Джейкою.
Яна, нещодавно стала матір’ю. Джим гордо називає себе Гранпа на четвертий рік.
Дяня Девіто з однією з дочок.
Напередодні 30-ї річниці Аліса вперше продемонстрували дочки - Сафіна і Мішель.
Дочка Рован Аткінсон Лілія.
Румор має це те, що наймолодший син Алайн-Фабіне, серйозно викликається лікарськими засобами.
Beyonce і Blue Ivy Carter.
3610Р. 4200Р.
Сінгер Слава на фотосесії з дочкоюми Антоніна (молодший) та Олександра (сеніор).
Дочка Валерія, Анна, 20 день народження.
Аліса Мілана з нею тільки і довгоочікуваний син.
Дочка Кріса Hemsworth і Ельза Пакі з цікавою назвою Індія.
5-річна дочка Івана Урганта, Ніна:
«Дуже, коли ви закохали, я поклав на капелюх! й
Р
Анна Седокова та її дочка.
«Ви знаєте мене, я не помітив фотографії моїх дітей. Я думаю, що це так особисте і я дійсно хочу захистити їх від всіх поганих речей у світі. Це не означає, що я люблю їх менше, ніж будь-який. Це не означає нічого на всіх) Насправді, можливо, сьогодні є одним з тих днів, в яких я не боятися відкрити для вас найбільш важливу сторінку моєї книги життя.
Тільда Свінтон і її син Спаситель. До речі, у хлопчика є ще одна сестра, яка народилася 1997 року.
Ірина Алєгрова і її дочка від її першого шлюбу, Лала. Вона є єдиною дитиною співачки, хоча Алєгрова має 4 марки про шлюб в паспорті.
Старі війни батько Георг Лукас приніс одну з дочок до світла. Найдавніша донька Джорджа – чемпіонка ММА, але Кате, яку ви бачите на фото, не має нічого спільного з спортом.
Лариса Долина – концерт з дочкою Анжеліна.
Олена Проклова та молода дочка Поліна.
Дочка Євгенія, яка протягом декількох років активно бореться за свободу матері.
Лера Кудрявцева та сина Жана (зад), яка становить лише 3 роки молодше поточного чоловіка телеведуча.
до 1 3 4 5+
Пилін Хоффман дивує баскетбол з сином Джейкою.
Яна, нещодавно стала матір’ю. Джим гордо називає себе Гранпа на четвертий рік.
Дяня Девіто з однією з дочок.
Напередодні 30-ї річниці Аліса вперше продемонстрували дочки - Сафіна і Мішель.
Дочка Рован Аткінсон Лілія.
Румор має це те, що наймолодший син Алайн-Фабіне, серйозно викликається лікарськими засобами.
Beyonce і Blue Ivy Carter.
3610Р. 4200Р.
Сінгер Слава на фотосесії з дочкоюми Антоніна (молодший) та Олександра (сеніор).
Дочка Валерія, Анна, 20 день народження.
Аліса Мілана з нею тільки і довгоочікуваний син.
Дочка Кріса Hemsworth і Ельза Пакі з цікавою назвою Індія.