Ян Ашер

Знайомства Ян Усхож, до недавнього часу 50-річний ковролін з Австралії.

При шлюбі дружини Лаура знизилася, приносивши її тягарами поділу майна, чорної стейку і депресії в житті, Ян знайшов спосіб почати новий.

Про нас

Точно. Яна продала своє життя на eBay, буквально. На eBay вийшов будинок з усіма меблями і побутовою технікою, автомобіль, мотоцикл, струменеве обладнання, робоче місце, знайомство з усіма колегами і друзями. Ашер залишив коментар на багато: «У мене було достатньо мого життя, не потрібно нічого більше». Початкова ціна склала $1.

Через тиждень я отримав $ 305,000! "Я завжди мріяв про пригоди", - згадує Яна, "але в реальності, я занурився в одному місці без особливих подій." Я вирішив зробити все, що я мріяв. Він зробив список 100 випадків, які він дав собі 100 тижнів. Потім він мухав до Дубаю, щоб пропустити на білих піском.

На наступні два роки, Ашер проїдав весь час: він побіг з бульбами в Іспанії, лебед з акулами в Африці, в Японії з китами. Він навчився літати літаком, пройшовши на китайській стіні, побачила всі найбільші водоспади світу. У Лондоні зустрівся з ідолом, Річардом Брансеном. І в Голлівуді він зірвав в невеликій ролі в кіно. Довгий час він повинен переконувати виробників, які зйомки не є його заповітним сном, і він готовий знімати безкоштовно.

Після 2 років, $ 270,000 і 93 побажання пізніше (для таких, як «Дізнайтеся уві сні, щоб зрозуміти, що ви знаходитесь уві сні» і «Знизити до дна океану, щоб подивитися на титанічний», він спати), Ян вирішив купити острів з узбережжя Панами. З своїми руками він побудував будинок і живе там з коханою жінкою Мо. У Канаді зустрілися походи собаки, де він придбав видавничий будинок, де публікуються дитячі книги. Ось як він робить життя і каже: "Я ніколи не повернувся до регулярної роботи." ?

Тепер, через 4 роки, 50-річний Іан Ашер абсолютно щасливий. Він написав кілька книг і обговорюється з виробниками можливої адаптації його історії. "Я неймовірно щасливий про це", - каже він. Але ви знаєте, що іноді дивні люди приходять до мене і розповідають мені, як мій сюжет змінив своє життя, вони зробили власні списки цілей і жити для досягнення їх. Я думаю, що світ буде виглядати чудово, якщо кожен був переслідувати своїх цілей. Що відбулося в старому житті Іана Ашера, ковролін Salesman? Він не знає нічого про це, але сподівається, що це було за смаком свого нового власника.