Гей чи ні? Відомі чоловіки

Останнім часом Ріанна досить скасовувала репутацію Крістіана Рональда і, не підозрюючи її, підтвердила гомосексуальну спрямованість футболіста. Коментарі від можливого представника громади «забарвлений» ще не слідувати, але новина перебільшена досить активно.

Так що інші відомі чоловіки найчастіше маркуються «гай» на рік поспіль?

На фото з концерту в Іспанії, в якому Риганна зображена з Христано, співачка залишила однозначний коментар:

"Я маю багато геймів."

Як правило, найвідоміші гей чоловіки приховують за стосунки з жінками. Іоан Трапелла є обов'язковим, щоб його довгострокові відносини з Келлі Престон є непристойним і насправді він воліє чоловіків. Ця думка підтримується фотографіями, в яких Джон не чоловік поцікав його пілотом Doug. До речі, цей таємничий Дуг, згідно з помічником, був його пристрасний любов протягом шести років.

До Gwen Stephanie, Gavin Rossdale мав вафель з трагедії diva Marilyn. Він був 17 в час і Марилін був 20. Гавін сказав, що тоді він знав трохи про життя і просто спробував виростити, і в яких напрямках – не так важливо. Він залишився безшумним життям, і навіть Гвеном, яким він зустрівся в 1996 році, тільки розкрив його в 2010 році. Побачила новину, вона взяла Ґавін до сімейного психолога і намагалася розібратися в тому, що інші скелети її чоловік мав у своєму притулку і чи він був голубом протягом години.

Зак Ефрон пишається, щоб бути любим не тільки хлопчиками, але і дівчатами, і завдяки геї спільноти щороку для їх підтримки. Звісно, актор на користь такої уваги, але де він веде його?

397368

Джеймс Франко не тільки не вирізати правду матку, але і не заперечувати ненадійність чуток про його орієнтацію. Актор вважає, що це час для більшості геїв в шоу-бізнесі, щоб визнати свою сексуальність, адже зараз дуже хороший час. Люди стають більш толерантними, що означає, що багато директорів не розумуть гомосексуальну гру прямо. Хто говорить про те, чи не він? Після того, хто слідує за роботою Джеймса, знаю, що він вже мав оральний секс з людиною (і власному фільмі «Бокен Вежа»), але пропозиції, які він не втратив.

Телеведучий Mario Lopez вже одружився для більшої автентичності, але йде про його дивний хобі все ще йде. ЗМІ не може прийняти те, що за зовнішнім виглядом він 100% гей, а насправді – нормальна людина, абсолютно не зацікавлена в будь-яких сексуальних відносинах з тими, хто не дружини.

У 2010 році Іллі Вуд зламався своєю подругою, а з тих пір не бачили жінок. Як причина розриву відносин, актор вказував про відсутність бажання маррі, але прес розбили все і виявилося, що він не хоче марити дівчину, але Ілля не відмовляється від хлопців. До всіх ромарів 32-річної деревини відповідає тільки з шліфуванням:

«Особливе захоплення про свою сексуальність є дуже мусульмани. І я розумію, що вони можуть супроводжувати будь-яку знаменитість. . . ?

Чоловіча мрія Георгія Клонею не дає відпочинку на весь блакитний світ. Я дійсно хочу, щоб гей люди приєднатися до своїх ранок так вражаюча мастурбує. Тим не менш, Джордж Клонею все ще зберігає інтригу, кажучи тільки про те, що серед своїх друзів є багато геїв і що так погано.

р.

Закон Юди відомий своїми романами і численними спадкоємцями (хоже чотири діти), але навіть це не врятувало його від поганої слави. Кілька Britons повідомили про те, що Jude в компанії gay Mukhtar Safarov, рідний з Баку, який нещодавно переїхав до Лондона.

р.

Хуг Джекман не радий ЗМІ з декількох причин: по-перше, його дружина 13 років старше, по-друге, він не має біологічних дітей, і по-третє, він занадто правий, щоб бути прямим. Дружина актора вважає, що люди не мають нічого спільного, і вони не знають про людину.