8 яскравих фотосесій Тонкін

12 липня Фоебе Тонкін святкує свій 24-й день народження - красива, чарівна і дуже щаслива актриса, яка у віці 16 років отримала свою першу провідну роль. Дебют молодого Фоеба відбувся навіть з відсутністю міні-екранного досвіду, адже роль третього русалкого з серії «H2O:» Дуже красива дівчина. Тонкін вписується описом і на три сезони зібралися навколо великої армії шанувальників. Серія про русалки, звичайно, не «Дружини» і не всі його дивилися, від маленького до великого, але все ж для Тонкіна це був великим стартом. Тепер Фабе бере участь у серії «Вампірські щоденники» та його майбутній хребт «Древні».

Під час своєї акторської кар'єри вона виросла і перетворилася на струнку і привабливу дівчину, яка неодноразово з'явилася на поширення глянцевих видань. Вона не є моделлю з всесвітньою репутацією і вона не має таких оригінальних фотосесій, які є захоплюючим, але є щось цікаве в її багажі. Отже, ми представляємо найяскравіші, творчі і незвичайні фотосесії дівчини дня народження.

Фотооператор Zanita Morgan, який захопив красу молодого Австралію, назвав її фотосесію для Fashion Gone Rogue (2013) - "Phoebe підкорює Лос-Анджелес." Агресивна сексуальність переповнена обличчям ангела.

Неприємний Phoebe in Brian Magallones (2012) Посмішка - це декорування, але останнім часом Tonkin є або нечасто в гарному настрої, або образ зобов'язаний бути серйозною дівчиною з пірсингом.

4U - це фотосесія для цієї кампанії року. Поціновувачі Фебе не люблять фотографа, але це ще одне підтвердження, яке вона може бути фотографом.

Бікіні фотосесія. Це був період, коли Фоебе відіграв русалку і часто зірвав для журналів в купальнику.

Р

Фотосесія для "YourZenLife" під назвою "не прикраса". Зйомка проходила в будинку актора, і в її ванну. До речі, в інтерв'ю Фобе сказав, що він вважає найбільшим досягненням до дати:

Я провів 6 тижнів волонтерство в Камбоджі, коли я був 18. Це було найпривабливіше рішення всіх. Я забронювала поїздку 2 тижнів до того, як я пішов, і це був найнадійнішим. Зміни життя з придбанням досвіду. Я був окремо в будинку, де жив 12 осіб, і тільки 4 з них говорили англійською мовою. Я повернувся до Сіднея з абсолютно різним світоглядом.

Фое для Австралійського видання CLEO. Він досить стандартний для зображення моделі, але ще фотосесія трохи збивається з загальної кількості.

Натуральна краса, об'єднана з природою. Phoebe в старому фотосесії від Caroline Hewson і Al Ford. Тільки Tonkin знає, як старі фотографії, оскільки вона розмістила їх на своєму персональному блозі без подальшого коментаря.

Phoebe і її co-star в The Secret Circle, Томас Деккер, на фотосесії від Tiler Shields. До речі, серія з їх участю неможливе через низькі рейтинги, програш в третій сезон Вампірівських Діармів, в яких Фобе потім зліва.