Факти від життя Боно

16 липня солістка У2 та громадська діячка Боно в Парижі отримала найвищу нагороду в галузі культури Франції – орден літератури та мистецтва.

На честь цього згадуємо 7 цікавих фактів від життя Боно.

Боно народилася в передмісті. Він не знає, що робити. Життя в передмісті потворна, бо є так багато людей, тому багато молодих людей і вони не мають нічого спільного. Боно обробляється своїми руками. Він не спить в домашніх умовах і намагався заспокоїти свою пристрасть до подорожі.

Молодий Bono.

Батько боно був дуже консервативною особою, і занурився у сина, бачення світу з точки зору не розчарування, не чарівного. Боно виріс неймовірно активний молодий чоловік, гіперактивний, і цей потік енергії не залишив його до теперішнього часу. Він каже, що я хочу бачити все для себе, не через монітор або телевізійний екран або газетні фотографії, я хочу бачити все, як це.

"Вертиго"

Боно дуже пристрасний до соціальної активності. Він фокусується на боротьбі з СНІДом і бідністю в Африці. Він назвав прощення іноземних боргів і відкритої торгівлі. ДАТА (Деб, СНІД, торгівля, Африка).

"Січень неділі"

Підготуйтеся до Be Loud, де Джиммі Page, Джек Білий і Край (U2) зустрівся і говорили про музику. Край розповів дуже цікавий сюжет. Практично кожен шоу гурту починається з мікрофона і кажучи, "Що я роблю це [клацає пальцями, щоб виміряти часовий проміжок] в Африці, людина dies." На одному концерті, коли Боно зробив те ж саме з аудиторії, одного вболівальника, «Стоп вбиває людей».

"Нехай готовий бути голосним."

Джек Білий, Джиммі сторінку і край

7 квітня 2007 р. Королева Єлизавети II виховала Боно.

Боно і орден лицарів

(Більше)

Боно - Дублін рідний. Ірландці. Але незважаючи на те, що він зробив його до списку найбільших Бриктонів, це був великий і глобальний громадський голос.

"День народження"

Незважаючи на те, що шаблон життя рок-зірки - це секс, наркотики і скеля і рулон, боно збивається з цієї моделі. Боно - релігійний чоловік, який присвячував своє життя жінці, коханим з старшої школи. Дружина Боно названа Олісоном. Під час запису одного альбому Боно був так споживаний роботою, що він забув про його народження дружини, і для того, щоб якось реабілітати себе, він написав пісню для неї, в відео, для якого дружина пізніше гасла.

"Сучасні речі"

П. С.

Боно - це великий чоловік, стандартний музикант і батько. Він має чотири дітей. Він має багато вірних друзів. Кожен повинен