ESPY Нагороди 2013

Після короткої перерви я раджу повертатися в червоний килимовий огляд. Сьогодні ми будемо говорити про церемонію нагородження ESPY Awards, яка загибла в Лос-Анджелесі. Це щорічна нагорода присуджено професійним спортсменам, а також людям, які приєдналися до свого життя з спортом до одного ступеня або іншого.

Як і будь-який інший світлий захід, ESPY Awards провів не тільки спортсмени, але і Голлівудські зірки, без яких церемонія нагородження може зробити. Крім того, вони були центром уваги фотографів через свої наряди - успішні і не так.

Один з найяскравіших дівчат на червоному килимі був обов'язково Селена Гомес. Молода зірка зробила вибір на користь яскравого червоного мережива плаття Dolce & Gabbana з насиченою обробкою як візитна картка італійського будинку. Я люблю цей наряд і, перш за все, що він не виглядає навмисно сексуально на Слоні. Здавалося б, червоний колір і коротка спідниця повинна дати протилежний ефект, але не на досить селену.

р.

р.

Озер Bell також з'явився на червоному ковроліні Dolce & Gabbana. Актриса ставка на темну зелену мереживну сукню без стрічок, доповнивши її незвичайним фіолетовим Edie Parker зчепленням. Як вболівальник гармонійних образів я не зовсім розумію вибір аксесуара цього кольору, але я не заперечую, що це завдяки йому, що наряд виглядає помітно.

Павло Паттон з'явився на церемонії в срібній сукні від бренду Theia. Спочатку цей наряд не належав наявності ремінця, але актриса вирішила доповнювати їх образ, а право зробив – створив більш жіночний силует. Я не можу сказати про довжину спідниці, яка безглуздо скорочена від демократичної довжини коліна до екстремального міні.

На відміну від вбрання Павла, образ Олівії Дикого був гармонійним і збалансованим. Актриса до події ансамбль шкіри, укорочений верх і спідниця олівця до середини ікра. Надактуальний друк і збалансована довжина забезпечує Олівію звання одного з найстильніших дівчат церемонії.

123456Наступний

Наш співвітчизник Марія Шарапова вибрала на церемонію наряд з легким дотиком ретро з колекції курорту Дж. Мендель. Сукня виглядає дуже незвичайною не тільки завдяки цікавому друку в пастельно-сріблястих тонах, але і несподіваною чорною вставкою внизу спідниці. Я зізнаю, що спочатку цей незвичайний елемент плутати мене трохи, але потім я зрозумів, що це дає сукні оригінальності і робить її різними з інших.

р.

Гімнастичний зал Гаврилла Дуглас парі на сексуальності, оптимізує плаття з шкіри і атласу, з незвичайним вирізом. Я хотів би бачити Габі в свіжому вигляді і більш літньому одязі, але я не можу заперечувати, що вона виглядає дуже привабливо в цій сукні.

Р

На червоному килимі, що супроводжується подругою Wyn McMurry. Михаїл був дуже елегантним в строгому костюмі від Hugo Boss (хоча коричневі черевики все ще закачали), і Він зробив ставку на сексуальному мінімалізмі, одягаючи червоне плаття лаконічного дизайну. Наряд простий, але завдяки аксесуарам, в тому числі бежеві витончені сандалі, золоті браслети і бірюзові сережки, він виглядає відмінно.

На прикладі Phelps і баскетболіст Dwayne Wade, взявши з ним на церемонію своєї дівчини, актриса Gabrielle Union. Gabi носила цікаве плаття з блискучими фінішами, вирізами та акцентованої плечової лінії від Marc Bouwer. Я люблю наряд, хоча я дуже скептично про чорні сукні в середині літа.

Ще одне - Катерина Webb, чия наряда навряд чи можна назвати похмурою. Геометричні принти в срібно-блакитних тонах і кількості паєтків обов'язково не дайте нам нудно! Я люблю русалку естетичність, хоча плаття чітко дражає 80.

Ще один коханець яскравих кольорів був Кріссі Тейген, вибір на церемонію наймодніший колір цього літа – жовтий. Її ансамбль від бренду Ізмаїлова складається з класичної спідниці олівців і прозорої шифонової блузи. Що мені подобається найбільше про цей наряд - це його релаксація і безтурботність, але я ненавічно голосую проти мережного чорного бюстгальтера на дисплеї.

Малін Акерман нарешті повернувся до форми після народження малюка і тепер може дозволити собі найвідкриті сукні. Актриса, що накладається для фотографів в яскраво-блакиті Дж. Мендель міні-плаття з розкриттям вирізу на грудях. Наряд прекрасно сидить, а чорні вставки на талії гармонізують стрічками на сандалі.

Вбрання телевізора ведуча Робін Робертс, ймовірно, стане для багатьох варіантів ідеального ведучого туалету. Він свіжий, елегантний і сексуальний... Що ще потрібно?

Колишній Victoria's Secret Ангел Marissa Міллер покаже свою бездоганну фігуру з щільною нарядкою синього плаття з прозорими вставками весь шлях. Наряд не великий, але всі елементи в ньому збалансовані, і це великий плюс.

І як традиційний висновок до моєї вершини 5 найстильніших жіночих церемонія:

1 - Марія Шарапова в Дж. Мендель

2 - Olivia Wilde на A.L.C.

3 - Робін Робертс в сукні невідомого дизайнера

4 - Селена Гомес в Дольце & Губана

5 - Малін Акерман в J. Мендель

Хто став найбільш стильним для вас?