Факти з життя Йоша Хартнетта

Пронизливий вигляд темних коричневих очей поєднується з стриманою і злегка плутаною посміхлістю цього юнака виграла більше одного серця дівчини. Але не знаю, що неважливо, наскільки чудова зовнішня краса Йоша Хартнетта, зовнішній вигляд не є основною картоплею труби на палубі своїх віртуозів. Він похилий в серці з його відтінковими ролями, глибоким внутрішнім миром і щирою повагою до чесної статі. Довгий час назад відповідав ідею, що він невірний жінка і капуста, тому що на особистому фронті він мав лише три серйозні перемоги: Еллен Фенстер, Скарлетт Джоансон і Софія Лай. Як Кірстен Данст колись сказав: «Небезпечний для дівчат, щоб бути навколо нього, але він створює відчуття безпеки. й

Що стосується своєї кінопраці, то в цій області він дивно принципований. Головний потік не зацікавився ним, тому любителі залишаються надії, що Джош зміниться свого розуму і візьмуть участь в проекті, що підніме його до кар'єрних сходів і не буде гірше минулих хітів, таких як «Faculty», «Pearl Harbor», «Black Hawk», «Obsession» і «Lucky Slevin Number».

Сьогодні, коли Josh Hartnett виходить 35, ми будемо знати його краще і дізнатися цікаві факти від свого життя.

Факти з життя Йоша Хартнетта р.

1,1 км Як молодий чоловік, Джош мріяв стати професійним спортсменом. За час, коли він захопився футболом, але після отримання травми коліна він залишив свою мрію в минулому. Можливо, він мав гарне майбутнє в баскетбольному світі (висота хартнетта - 1.91 м), але шкільний театр, який відкрив свої двері для нього, здавалося б, більш гостинний.

2,2 км Батьки Йоші були хіппі і духом свободи, які зацарював у своїх комунах, успадкували всі чотири дітей пари. До речі, вони назвали дітям Йош, Джессіка, Джо та Джейка (особливо, імена всіх дітей починаються з J (D)).

3. У П'ятий роман Йошу Фьодор Достоєвського, його улюблена книга – Достоєвський п'ятий роман Ідіот.

4. У Моя улюблена музика джаз і сині. Ні рок або поп-музика. Незважаючи на те, що це важко, Джош захоплює його.

5. Умань Йош воліє їсти звичайну піцу.

6. Жнівень У своїй професії, особисті фаворити Єтана Гожа, Джиммі Стюарт і Гвінет Пальто. Популярні фільми включають Batman, Easy Rider і в порт.

7. Про нас Дельмен воліє блондинки. Непередбачувані блондинки.

«Я ціную дівчину над усіма непередбачуваністю, інтелектом і хорошим почуттям гумору. І я не люблю банальні люди, про яких можна дізнатися все заздалегідь.

8. Чудовий ресторан Josh's Five Leaves в Брукліні. Власник цього ресторану був близьким другом Хіт Ledger.

Коли я їсть беконом, авокадо і томатний сендвіч в п'яти листках, життя вже красива для мене. Чи можете ви уявитись на приємний ресторан? Особливо тут в Брукліні, де є так багато страшних барів і динерів. Гейт Ledger був власником п'яти листів. Тепер всі старі друзі зустрічають тут. Весь графий вдячний за цю дивну спадщину.

9. Навігація Josh має татуювання на спині у вигляді кельтського вузла захисту. Це символ космічної активності, що визначає нескінченність життя.

10. Хартнетт активно бере участь у благодійному житті. По-перше, це не вкрито в пресі.

11. Не варто дотримуватися певного стилю в одязі, але воліє класичні костюми для прем'єри і джинси разом з перевіреними сорочками в житті.

На прем'єрі я можу побачити з афарю, якщо жінка відчуває себе добре в її сукні. Більшість з них отримують свої сукні від спонсора і не відчувають себе комфортно. Я завжди купую офіційні костюми за свій власний рахунок, тому я не повинен посміхатися на будь-який момент. Я не маю улюбленого дизайнера, хоча деякі з моїх друзів, що живуть поруч, дизайн одягу, який я напевно купую іноді.

12. Josh є вентилятором ріжучих і Gross окуляри. Тепер уявіть свій образ без них просто неможливо.

13.00 р. Спочатку Павло Укер був схвалений за роль Матвія в фільмі «Обезії», але через тривале зйомки другої частини «Фаст і лютий», він відмовився, і головний характер грали Йош.

14. Йош Хартнетт і Скарлетт Йохансон почав знайомство з набором Чорного Орхідея у 2005 році. Партнер Josh був першим Gwen Stefani.

15.00 р. У Перловому Гарборі Джош розірвав виключно за гроші, які його друзі стверджують, що він дійсно любить.

Я не хочу бути в цьому кіно. По суті, я ніколи не роблю фільми тільки за гроші і регулярно згорнувся дуже прибутковими пропозиціями. У мене є різна система значення. Я в Голлівуді, щоб зробити роботу, я можу бути гордим. І за свою роль в Перл Гарборі я тільки хочу подякувати друзям, які спонукали мене це зробити.